Karollinka 18.01.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Cd komentarzy do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi"Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.01.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Skad ta zmiana? Czy poprzedni watek juz nie bedzie kontynuowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.01.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 poprzedni będzie raczej usunięty, także zapraszam tu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.01.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 A czemu usunięty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.01.2011 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 no może nie usunięty, ale wszystkie jesteśmy na podobnych etapach robót więc tu będzie tematyka wykańczania domków i siebie:) powiedzcie czy płacicie już rachunki za prąd i wodę w domkach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.01.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 (edytowane) To ja koniecznie zaznaczyć sobie muszę EDIT: Yyyy, czy mogę, skoro nie koniczynkowa jestem:rolleyes: Aaa, u nas rachunek płaciłam ostatnio za prąd chyba w kwietniu, to jeszcze nie za domek;) A wodę mamy z własnej studni:D:D:D Edytowane 18 Stycznia 2011 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.01.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ja place za prad juz od roku. W tym roku raty to mniej wiecej 120 zl. Dobrze by bylo zrobic odbior budynku i nie placic oplaty za prad budowlany. A wody jescze nie placilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.01.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ja place za prad juz od roku. W tym roku raty to mniej wiecej 120 zl. Dobrze by bylo zrobic odbior budynku i nie placic oplaty za prad budowlany. A wody jescze nie placilam. no właśnie i ja płacę ok. 150 zł na 2 miesiące, sporo a przecież na budowie całą zimę nic się nie działo. Mam nadzieje że będą nadpłaty i teraz mniej nam nalicza. A oni chyba taryfę zmieniają dopiero jak się zamieszka, tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.01.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Tak za wodę płace już 3 rachunek kanalize mamy ale jeszcze nie odebrali i dobrze bo rachunek byłby x2 a i licznik na prąd mam o wigilji i z tydzień temu przyszedł rachunek na 190 zł jest to przewidywany do zwrotu jakbyśmy nie zużyli ,pewnie będzie na zaś bo mamy prąd na razie od sąsiada mamy dopiero pozakładać częśc kontaktów i skrzynke rozdzielaczową doprowadzić do porządku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.01.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Prad bedzie tanszy jak zrobimy odbior budynku. Teraz jest doliczana stala oplata - prad budowlany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.01.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 kanalizy my narazie nie mamy, także o tyle dobrze że płacić nie trzeba, za wodę to są jakieś grosze, najgorzej właśnie za prad a jeszcze nie wiem jak z gazem, przyłącze od wakacji mamy i nic nie przyszło do zapłaty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.01.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ja place za prad juz od roku. W tym roku raty to mniej wiecej 120 zl. Dobrze by bylo zrobic odbior budynku i nie placic oplaty za prad budowlany. A wody jescze nie placilam. My nie mamy odbioru a mamy już prąd od wigilji własne liczniki, przyszły rachunki przewidywane na razie na 2 mc po 190 zł na mc ,denerwuje mnie to bo tyle prądu nie naciągniemy zresztą na razie płacimy sąsiadowi bo od niego bierzemy ale chcieliśmy mieć z Enionem zakończone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.01.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 sylwia&radek, zorientuj się u siebie, czy musicie mieć odbiór, żeby przejść z taryfy budowlanej na zwykłą. Z tego co wiem, odbiór domu nie jest warunkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.01.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Za kanalize nie płacimy bo pan z wodoiagów powiedział ,żebyśmy jeszcze nie robili odbioru tylko jak będziemy chcieć mieszkać bo po co płacić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.01.2011 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 My nie mamy odbioru a mamy już prąd od wigilji własne liczniki, przyszły rachunki przewidywane na razie na 2 mc po 190 zł na mc ,denerwuje mnie to bo tyle prądu nie naciągniemy zresztą na razie płacimy sąsiadowi bo od niego bierzemy ale chcieliśmy mieć z Enionem zakończone . u nas to samo, to niby nadpłata ale przez pół roku płaciliśmy tyle, teraz przyjdą nowe rachunki na marzec to zobaczymy jak wyliczą bo my kilka miesięcy prądu nie używaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.01.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Mi teraz przyszla ksiazeczka i wszystkie raty to okolo 120 zl (117, 118 lub 120). I tez nie korzystalismy prawie z pradu. Wczesniej raty wynosily ponad 150zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.01.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 sylwia&radek, zorientuj się u siebie, czy musicie mieć odbiór, żeby przejść z taryfy budowlanej na zwykłą. Z tego co wiem, odbiór domu nie jest warunkiem... Yuka i tu masz racje pan w Enionie powiedział ,że zależy mu na klientach i tą procedurę przynajmniej u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.01.2011 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 a no własnie to tez zależy od dostawcy prądu, ja jak podpisywałam umowę to facet mówił że dopóki odbioru nie będzie to opłaty za prąd przemysłowy będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.01.2011 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 dziewczyny trzeba mi pomysłu na prostą obudowę kominka, szukam, szukam a musze się szybko decydować bo lada dzień zamawiamy wkład i trzeba go obudować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 18.01.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Obudowy systemowe do ZUZI:http://www.kratki.com/index.php/pl/produkt/obudowa-ego-botticino-do-wkladu-zuzia_egozbotticino#http://www.kratki.com/index.php/pl/produkt/obudowa-etna-do-wkladu-zuziaeryk_etnazehttp://www.kratki.com/index.php/pl/produkt/rama-portalowa-heban-do-wkladu-zuzia_ramahebanzhttp://www.kratki.com/index.php/pl/produkt/rama-portalowa-szlifowana-do-wkladu-zuzia_ramazuziaszlifhttp://www.kratki.com/index.php/pl/produkt/rama-portalowa-wenge-do-wkladu-zuzia_ramawengezhttp://www.kratki.com/index.php/pl/produkt/rama-portalowa-zebrano-ciemne-do-wkladu-zuzia_ramazebranoczhttp://www.kratki.com/index.php/pl/produkt/rama-portalowa-zebrano-jasne-do-wkladu-zuzia_ramazebranojz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts