Karollinka 27.12.2011 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 U nas też, co mi w ogóle nie przeszkadza. My już u siebie spędziliśmy wczoraj cały wieczór;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.12.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 A kiedy przeprowadzka na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.12.2011 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Już większość mamy poprzewożone, jeszcze podłogę w salonie zrobimy i przeprowadzka na stałe. Mam nadzieję że do końca tygodnia się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.12.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Końcówka poszła Wam sprawnie. My znów zmieniliśmy ekipę, tym razem od wykończeniówki. Nowa na szczęście zacznie po Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.12.2011 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Tak, całkiem nieźle poszła końcówka, zostały jeszcze drobiazgi, ale na szczęście my oboje z mężem prowizorek nie znosimy, to wszystko będzie od razu porobione. Czekamy jeszcze na oświetlenie, żeby nigdzie kable nie wisiały.A Wy co najpierw będziecie robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.12.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Na dole jeszcze jest nie dokończona gładz i sufity podwieszane. Później zostaną płytki i panele w salonie. Na górze tylko malowanie i panele. Niby nie wiele zostało ale około miesiąca pewnie zajmie. Do czwartku będzie skończony kominek. No i barierki w tym tygodniu montujemy na balkony. Jesteśmy źli że poprzednia ekipa nas tak długo zwodziła (od sierpnia) i na dodatek wyszedł bład w łazience. Teraz oni stwiedzili że mogą nam dopiero to poprawić pod koniec stycznia, bo sa zawaleni robotą i nie nadążają robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.12.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Witam poświątecznie:)Karolinka, piękna kuchnia!!! Rzeczywiście w ekspresowym tempie finiszujecie!!! Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.12.2011 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Dzięki Yukuś, teraz tylko muszę ją udomowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.12.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 O, z tym na pewno szybciutko się uporasz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.12.2011 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Oj tak, ale wcale nie łatwo znaleźć fajne dodatki. na szczęście teraz już na spokojnie będę dokupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.12.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Fajne takie dopieszczanie domku:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.12.2011 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Sylwia dopiero zobaczyłam komentarze do zdjęć/:Zlew to teka.Barek będzie może w piątek już, parapety też.Z okapu jestem bardzo zadowolona, i mimo uroku amiki ciesze się że nie się na nią nie zdecydowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.12.2011 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Fajne takie dopieszczanie domku:D:D:D To prawda, dla nas najważniejsze jest to, że zostaną tylko drobniejsze rzeczy do kompletowania. Żadnych pogrążających nakładów finansowych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 28.12.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Witaj Karolinko. Zajrzałam do muratora tylko ze względu na Ciebie, bo pamiętam, że jakoś około Świąt chcieliście sie przeprowadzać i byłam ciekawa czy plan wykonany. Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper, że jesteście już prawie w całosci na swoim. Gratuluję i cieszę sie razem z Wami. Kurka tylko nie wiem dlaczego nie wiem gdzie zdjęcia z Twojego domku, pewnie jakies tajne linki itp macie, bo widze że na tym forum duzo sie pozmieniało. Nie omieszkam nadmienic że ciekawosc mnie ZŻERA:rolleyes: Pozdrawiam i życzę szczęścia w nowym roku i na nastepne lata w NOWYM DOMKU. Sylwia jedna i druga jestem też ciekawa jak u WAs? Chyba musze na chwilunię dłużej tu posiedziec i poprzeglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.12.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Aguś witaj;) Wejdź na profil, tam jest album, mam Cię w znajomych więc zobaczysz wszystkie zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.12.2011 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 http://img190.imageshack.us/img190/8482/2012h.gifUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 29.12.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Wpadłam na chwilunię i serdecznie Wam dziewczyny gratuluję, że juz jedną nogą we własnej koniczynce:) My w tym roku robiliśmy u nas święta na 16 osób- własny domek to jest to:) no i dzięki gwaizdorowi mamy juz prawie wszystkie lampy:) Karolinko- gratuluje kuchni! Trzymam kciuki za pomyślne przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 29.12.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Sylwia jedna i druga jestem też ciekawa jak u WAs? Chyba musze na chwilunię dłużej tu posiedziec i poprzeglądać Witaj Aguś Miło Cię widzieć Co u Ciebie? Buźki:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 29.12.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Sylwia dopiero zobaczyłam komentarze do zdjęć/: Zlew to teka. Barek będzie może w piątek już, parapety też. Z okapu jestem bardzo zadowolona, i mimo uroku amiki ciesze się że nie się na nią nie zdecydowałam. To teraz czekamy na kolejne zdjęcie. Mam nadzieje że już wkrótce zobaczymy resztę domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 29.12.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Witam, czytam wasze komentarze od dłuższego czasu bo sama buduję koniczynkę. Chciałam spytać czy mogłabyś mi udostępnić zdjęcia z waszej koniczynki ? jeśli by to nie był żaden problem. Pozdrawiam, Wrotkowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts