Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam, wszystkich. Dobrze że ten dzień się już skończył mieliśmy bardzo nie miłą sytuacje z samochodem. Zapaliły się nam drzwi od kierowcy ja kierowała a mąż siedział obok a z tyłu dziecko. jestem w takim szoku że napewno nie zmróżę okna przez całą noc. To była chwila, nie wiedziałam co mam robić.

Wroti aż nie wiarygodne takiego czegoś bym sięnie spodziewała u nas -11 rano o 7 jechałam z synkiem do psychologa na badania dyslektyczne i zmarźliśmy .

Gosiu no szukania ciuchów po pudłąch współczuje no i czymam kciuki za garderobę u mnie córa ma dwie takie długie półki chyba na 1,50 m ale w garderobie ma teraz zabawki poukładane gry ,puzle itp wystarczają jej teraz jeszcze 2 komody które mają po 3 szuflady M ma jej jeszcze tam w garderobie zrobić taki pałąk na bluzki czy kurtki z innego sezonu teraz czyma w szafie w wiatrołapie.

Można wam tylko pozazdrościć, że dyskutujecie już na temat garderoby i odbioru domku. U nas chyba dopiero coś bliżej kwietnia, maja ruszy, tym bardziej że mamy kolejne inne nie oczekiwane wydatki. no ale jakoś musimy dać radę. A wracając do garderoby to mi podobała się bardzo garderoba u Kasi262, taką chciałabym mieć. A wy jakie robiłyście ?

Cześć Dziewczyny:)

może macie projekt garderoby?ja również chciałam taką prosta same półki i drążek, aczkolwiek jest mało ustawna nasza garderoba i chciałam jak najwiecej wykorzystac miejsca. czekam na wasze pomysły:)

pozdrawiam

Zamówiłam do garderoby szafki o wysokości 1 metra (do skosów). Będą trzy półeczki oraz 4 szuflady. Również na niższych szafka będzie zamontowany drążek na bluzki itp oraz drążek będzie po drugiej stronie na sukienki itp. Również na górnej płycie półeczek będzie można dodatkowo stawiać kosze z potrzebnymi rzeczami. Z moich wyliczeń wychodzi że będzie sporo miejsca na potrzebne rzeczy.

Szkoda że nie mam projektu.

Wiem że większość mieszka już w swoich domkach i temat przeze mnie poruszony nie będzie ciekawił. Szczególnie chciałabym zwrócić się do osób przed którymi wykończeniówka jest dopiero w planach.

Pamiętajcie że przed wyborem ekip które będą wykańczać wasze domki lepiej się zastanowić dwa albo i więcej razy zanim kogoś weźmiecie. My zdecydowaliśmy sie na osobę ogólnie chwalona, znaną od lat i myśleliśmy że wszystko będzie dobrze. Dzisiaj żałuję że nie włożyłam więcej wysiłku żeby dotrzeć w miejsca w których on robił, żeby porozmawić z innymi inwestorami. Zaufaliśmy wybranej przez nas ekipie i ogólnej opinii.

W trakcie prac okazało się że nie są oni tak profesjonalni jak nam zapewniali. Z wielką obawą że nie znajdziemy innej lepszej ekipy i że stracimy znów kolejne miesiące. Postanowiliśmy zaryzykować i szukać na nowo kogoś kto zajmie się naszym domkiem.

Mówi sie że nie powinno chwalic sie dnia przed zachodem słońca, wiem jedno że to była super decyzja o zmianie ekipy i że nie będziemy żałować że wprowadzimy sie później do naszego wymarzonego domku. Ogromnie cieszę sie że teraz prace u nas idą zgodnie z planem, że codziennie mogę sie cieszyć że coś mam zrobione w domku. Równiez widze że panowie maja wizję i chęć zrobienia tak żeby mi się wszystko podobało. Również maja inne spojrzenie na nasz domek, świeże pomysły. Bardzo jestem zadowolona o podjęciu takiej decyzji.

Pozdrawiam

Gosiu nasza garderoba będzie inna niż Kasi, bo będzie zabudowana do podłogi i metr w górę. Zdecydowaliśmy się na nią ze względu że koszt wyniesie nie cały tysiąc złotych. Tylko dlatego że zamawiamy kuchnię i szafę.

My kupiliśmy zwykłe dzwi takie jak do pokoi, takie same będą w garderobie. Wcześniej miały przesuwane, z których zrezygnowaliśmy.

Nasza Kinga ma pokój z oknem dachowym, spory, ustawny, zrobię zdjęcia całego pokoju to Wam pokażę.

W zeszłym tygodniu nic nie robiliśmy, w tym planujemy skończyć schody i pomalować.

Kominek jednak będziemy dokańczać w lutym:)

I chyba zaraz zamówimy szafę i meble do garderoby.

Zostaną tylko meble do salonu.

Gosiu nasza garderoba będzie inna niż Kasi, bo będzie zabudowana do podłogi i metr w górę. Zdecydowaliśmy się na nią ze względu że koszt wyniesie nie cały tysiąc złotych. Tylko dlatego że zamawiamy kuchnię i szafę.

A ja nie mam garderoby:) zamiast niej jest mała pralna z wejściem od łazienki w sypialni będzie szafa zabudowana do sufitu. Balkonu też tam nie mamy tylko okno:):)

Cześć dziewczynki:D

My też w ferie chcemy zrobić naszą garderobę. QUOTE]

My już jesteśmy po feriach;( moje nieszczęśliwe dzieci zostały dziś brutalnie obudzone i zwleczone z łóżka o 6.00, Kuba już się pytał czy w lutym jakieś wolne będzie. Jak wyszliśmy na dwór to spanie przeszło, -16 brrrr.