Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dobry wieczór:)

Jak minął u Was weekend? U nas rano wiosna teraz zima. Znów jest biało na dworze.

Ale może napiszę o tym co Was bardziej interesuje. Mebelki w kuchni już są. Szafa też. Brak tylko garderoby (za kilka dni dojedzie). Zdjęć na razie nie ma, bo jeszcze sprzęt nie zamontowany i nie po sprzątane. Wkrótce to ogarną to Wam pokaże.

We wtorek montaż schodów. A później panowie dokończą malowanie i elektryk dokończy gniazdka.

A jutro trzymajcie za mnie kciuki, bo powinny wszystkie moje sprawy się wyjaśnić. Może od marca będę miała jeszcze mniej czasu na forum.

Buźki papa

Dobry wieczór:)

Jak minął u Was weekend? U nas rano wiosna teraz zima. Znów jest biało na dworze.

Ale może napiszę o tym co Was bardziej interesuje. Mebelki w kuchni już są. Szafa też. Brak tylko garderoby (za kilka dni dojedzie). Zdjęć na razie nie ma, bo jeszcze sprzęt nie zamontowany i nie po sprzątane. Wkrótce to ogarną to Wam pokaże.

We wtorek montaż schodów. A później panowie dokończą malowanie i elektryk dokończy gniazdka.

A jutro trzymajcie za mnie kciuki, bo powinny wszystkie moje sprawy się wyjaśnić. Może od marca będę miała jeszcze mniej czasu na forum.

Buźki papa

Cześć.

U nas wekkend pracowity i gościnny, jak każdy odkąd mieszkamy;)

Sylwia czyżby praca Ci się szykowała? Innych powodów do rzadszego odwiedzania z fm nie przyjmujemy!

Ja na szczęście w pracy mogę sobie poklikać, w domu już nie bardzo mam kiedy a niedługo czasu znów będzie mniej.

Sezon wiosenny zapowiada się udany.