OloLulu 24.02.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 My podobnie płaciliśmy jak Karolinka. Tyle że od nas z lubelskiego trochę daleko do Was:) Ekipa która właśnie zaproponowała po negocjacjach 42000 jest spod Szczawnicy więc niektóre firmy pracują wszędzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 25.02.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 jejku ile naskrobałyscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.02.2012 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Mamy kominek, jest taki jak chciałam, na tle grafitowej ściany prezentuje się super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 25.02.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 bez zdjec sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.02.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Też tak uważam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.02.2012 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Będą będą, już nawet zrobione, jak będę miała chwilę to wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.02.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Czekamy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.02.2012 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Najprawdopodobniej w poniedziałek będą zdjęcia bo zaraz gości mamy i biegnę się szykować.Buźka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 26.02.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Dobry wieczór:) Jak minął u Was weekend? U nas rano wiosna teraz zima. Znów jest biało na dworze. Ale może napiszę o tym co Was bardziej interesuje. Mebelki w kuchni już są. Szafa też. Brak tylko garderoby (za kilka dni dojedzie). Zdjęć na razie nie ma, bo jeszcze sprzęt nie zamontowany i nie po sprzątane. Wkrótce to ogarną to Wam pokaże. We wtorek montaż schodów. A później panowie dokończą malowanie i elektryk dokończy gniazdka. A jutro trzymajcie za mnie kciuki, bo powinny wszystkie moje sprawy się wyjaśnić. Może od marca będę miała jeszcze mniej czasu na forum. Buźki papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.02.2012 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Dobry wieczór:) Jak minął u Was weekend? U nas rano wiosna teraz zima. Znów jest biało na dworze. Ale może napiszę o tym co Was bardziej interesuje. Mebelki w kuchni już są. Szafa też. Brak tylko garderoby (za kilka dni dojedzie). Zdjęć na razie nie ma, bo jeszcze sprzęt nie zamontowany i nie po sprzątane. Wkrótce to ogarną to Wam pokaże. We wtorek montaż schodów. A później panowie dokończą malowanie i elektryk dokończy gniazdka. A jutro trzymajcie za mnie kciuki, bo powinny wszystkie moje sprawy się wyjaśnić. Może od marca będę miała jeszcze mniej czasu na forum. Buźki papa Cześć. U nas wekkend pracowity i gościnny, jak każdy odkąd mieszkamy;) Sylwia czyżby praca Ci się szykowała? Innych powodów do rzadszego odwiedzania z fm nie przyjmujemy! Ja na szczęście w pracy mogę sobie poklikać, w domu już nie bardzo mam kiedy a niedługo czasu znów będzie mniej. Sezon wiosenny zapowiada się udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 27.02.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Najprawdopodobniej w poniedziałek będą zdjęcia. czyżby to już ???? czekamy z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.02.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 czyżby to już ???? czekamy z niecierpliwością już wstawiłam kilka zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 27.02.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 pedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 27.02.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 ach, cudny ten graficik a tak z innej beczki - lampę w salonie macie tylko jedną plus nad stołem, nad barkiem i w wyjściu z wiatrołapu? zastanawiam się nad dołożeniem drugiej lampu w salonie ale nie wiem czy to nie będzie przesada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.02.2012 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Dzięki:)Sylwia druga lampa to zdecydowanie za dużo, my mamy nad stołem 3, nad barkiem dwie i to już jest gęsto, jakby jeszcze w salonie była jedna to paskudnie by to wyglądało. No chyba że jakieś dwie małe lampki, to może i byłoby ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 27.02.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 małe lampki to się mijają z celem - sufitowe to powinny być pokaźne no tak mi się wydaje że to będzie za gęsto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.02.2012 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 małe lampki to się mijają z celem - sufitowe to powinny być pokaźne no tak mi się wydaje że to będzie za gęsto No właśnie, jedna spokojnie wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.02.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Byłam, widziałam, fajnie wyszło:yes:Czy ten grafit to gotowy, czy z mieszalnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.02.2012 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Yuczko kolor jest z mieszalnika, nie mogłam dobrać niczego z gotowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.02.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Bo te z gotowców to takie niebieskie, nie?A Twój bardzo ładny:yes:Ja też sporo szarości mam i w zasadzie wszystkie z mieszalnika (prawie;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts