sylwiapaweł 20.04.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Cóż, teraz jest moda na białe ściany i muszę przyznać że ma to jakiś sens - jest nawet oddzielny wątek dla miłośników białych ścian Czekam więc cierpliwie na efekty metamorfozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzeena 22.04.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 witam dodałam 1 zdjęcie narazie na próbę czy umiem he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzeena 22.04.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 sylwia ja na samym dole mam takie taki jaśniutki kremowy prawie że biały bo ja lubię jasne ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.04.2012 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 witam dodałam 1 zdjęcie narazie na próbę czy umiem he he Jest zdjęcie, pokaż więcej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.04.2012 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 A ja chciałam baardzo pozdrowić naszych dzisiejszych gości, którzy wpadli znienacka obejrzeć koniczynkę Może się ujawnicie na fm;) Nie było nam dane się poznać, ale mam nadzieję, że domek się spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 22.04.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Witajcie cieplutko dzisiaj pogoda nas rozpieściła, było pięknie oby takich dni więcej i coraz bardziej cieplejszych. U nas prace ruszyły, bardzo powoli i mozolnie no ale ruszyły. Pod koniec tygodnia wstawię zdjęcia. Na początek poszło obsadzanie parapetów. Mam nadzieję że już nie długo będą coraz większe efekty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.04.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 sylwia ja na samym dole mam takie taki jaśniutki kremowy prawie że biały bo ja lubię jasne ściany Hej:) U mnie też jaśniutki w salonie kolorek. Miał być biały ale jednak takie przełamanie koloru sprawia że jest troche cieplej w domku:) Marzenna mam nadzieje ze dodasz mnie do znajomych, tez chetnie zobacze zdjecia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Grześ 22.04.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 A ja chciałam baardzo pozdrowić naszych dzisiejszych gości, którzy wpadli znienacka obejrzeć koniczynkę Może się ujawnicie na fm;) Nie było nam dane się poznać, ale mam nadzieję, że domek się spodobał Witam.Przepraszamy za wtargnięcie.Domek śliczny.Mieliśmy tylko obejrzeć z ulicy ,ale nie mogliśmy się oprzeć.Mąż był taki miły i oprowadził nas po waszym domku.Dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 25.04.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 ale tu ciiiszaaaa ;( nikt chyba nie ma czasu żeby zaglądnąć, wiec ja się odezwę u nas praca wrze ( jestem taka szczęśliwa) a jutro czeka mnie bardzo cięzki dzień do wyrwania idzie kolejna ósemka. Tak się straszliwie boję ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.04.2012 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) Cześć Wroti, ja czasem zaglądam, ale jakiś brak weny na fm mnie dopadł. Super że działacie, pochwal się postępami:yes: Ja miałam pokazać co nowego u nas, ale cały czas prace trwają więc jak będzie już wszystko to się pochwalę Za dwa tygodnie wchodzi Pan płytkowy, robimy schody i balkony. Potem balustrady i taras. Mam nadzieję, że wszystko się uda zrobić w maju bo potem mamy mnóóóóóstwo pracy. Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez Karollinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.04.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 ale tu ciiiszaaaa ;( nikt chyba nie ma czasu żeby zaglądnąć, wiec ja się odezwę u nas praca wrze ( jestem taka szczęśliwa) a jutro czeka mnie bardzo cięzki dzień do wyrwania idzie kolejna ósemka. Tak się straszliwie boję ;( Ja zaglądam, ale że nikt nic nie piszę to tylko na zaglądaniu się kończy. Straciłam ostatnio trochę powera, ale nie długo trochę odpocznę i nabiorę siły na następny etap wykańczania. Tym razem kostka przed nami. A za ósemki trzymam kciuki:) Wiem co to za ból, ja już trzech nie mam. Moje mają korzenie normalnie wielkości zęba albo i większe. Tylko chirurg daje sobie z nimi radę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.04.2012 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Sylwia a jak się czujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 26.04.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Sylwia a jak się czujesz?? Różnie to bywa. Raz lepiej raz gorzej. Największy mam problem z jedzeniem. Nic mi nie smakuje. Zmuszam się żeby coś wcisnąć w siebie. No i ostatnio mam dużo zajęć, wracam tak 18-19 do domu i czuje sie zmęczona. Nie miala czasu do tej pory sprzatac w domku. Dopiero teraz mam zamiar zrezygnowac z kilku dodatkowych zajec i troche sie wziać za przeprowadzkę. Siostry tez beda mialy sporo wolnego wiec powinnyśmy ogarnąć wszystko w najbliższym czasie. Co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 26.04.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Cóż, ja również zaglądam ale o czym tu pisać?? W chałupce nic się nie dzieje, trochę prac w ogrodzie było ale efektów spektakularnych nie ma bo roślinki małe.... W zeszłym roku na jesień wsadziliśmy prawie 100 sosenek i 90% z nich nam przemarzła ;( Teraz posadzone są na to miejsce świerki i trochę modrzewi - na razie piękne i zieloniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 26.04.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Moje tuje sadzone na jesień też przymarzły. Jedynie sosenki posadzone jesienia dwa lata temu, pieknie rosną. Teraz wole sadzić na wiosne i podlewac, wtedy mam większą pewność że się wszystko przyjmie. Sylwuś jakie nastepne prace zaplanowaliście i na kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 26.04.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Niestety nic na razie nie planujemy. Zaczęliśmy się rozglądać za parapetami wew. ale jakoś temat ucichł, poza tym mamy wybrane panele do salonu, sypialni i gres do holu/kuchni. A tak naprawdę to najważniejsza rzeczą jest kotłownia i kominek tylko kiedy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.04.2012 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Różnie to bywa. Raz lepiej raz gorzej. Największy mam problem z jedzeniem. Nic mi nie smakuje. Zmuszam się żeby coś wcisnąć w siebie. No i ostatnio mam dużo zajęć, wracam tak 18-19 do domu i czuje sie zmęczona. Nie miala czasu do tej pory sprzatac w domku. Dopiero teraz mam zamiar zrezygnowac z kilku dodatkowych zajec i troche sie wziać za przeprowadzkę. Siostry tez beda mialy sporo wolnego wiec powinnyśmy ogarnąć wszystko w najbliższym czasie. Co u Ciebie? Sylwia dbaj o siebie i nie przemęczaj się za bardzo;) czekamy na zdjęcia Waszego domku bo już tyle zrobione a Ty nic nie pokazałaś. Fajnie że będziecie mieli małego lokatora, musisz myśleć o urządzaniu pokoiku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 26.04.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Zdjęcia zrobię juz nie dlugo, moze nawet w ten weekend. Odnalazł się aparat, za łóżkiem mojej siostry. Ale nawet mężowi o tym nie mówiłam bo nie ma czasu jechać na budowę. Dzisiaj i jutro tak samo wracam późno do domu. Wiem że muszę zwolnić, bo ostatnio po 12-13 godzin jestem poza domem i boję się żeby coś z dzidziusiem nie było źle. O pokoiku zaczynam tylko na razie myśleć. Na razie nie mam żadnego pomysłu. Będzie zależało czy będzie to chłopiec czy dziewczynka. Tak bardzo się cieszymy że nie będziemy sami. Że po 3 latach małżeństwa udało nam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 26.04.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 (edytowane) . Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez Matilde1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 26.04.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 (edytowane) . Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez Matilde1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts