sylwiapaweł 20.06.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Oj pusto tu, pusto... U nas się płytki kładą, niedługo będzie bardziej domowo niż budowlano Poza tym ogród się rozrasta, plac zabaw kompletny, gdyby tak jeszcze kostkę ułożyć..... A czym dziewczynki okładałyście schody wejściowe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.06.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Cos takiego z tej strony - CORONA BRILLANT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 24.06.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Aha, czyli podobnie jak my planujemy.... Jeszcze nie wiemy które z płyt - podoba nam się kamień ciosany Bruk-betu ale drogi jest strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 30.06.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Cos takiego z tej strony - CORONA BRILLANT fajne:) my na razie nie mamy nic poza ścieżką własnego projektu:) z materiałów własnych... wkleję fotkę moich wynalazków, jak zrobić coś z niczego:) fakt, że może to piękne nie jest, ale spełnia swoją funkcję.... więc musi nam wystarczyć. Beatko, nie masz kłopotu z oknem tarasowym? my reklamowaliśmy je kilka razy, wiecznie jest coś nie tak. pozdrawiamy wakacyjnie, choć wakacje dla mnie to kłopot z latoroślą. nie ma co począć ze starszym dzieckiem. myślmy komu go sprzedać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.07.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Dziewczyny macie jakies wiesci co u Karoliny, chyba nie ma czasu na fm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.07.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 cisza..... tak to już jest, że jak się ktoś wybuduje i urządzi to znika z forum - to chyba naturalna kolej rzeczy niestety..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 04.07.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Większość ludzi ,trafia na fora ogrodnicze .Ja siedzę na Ogrodowisku,tyram w ogrodzie ,lub siedzę na tarasiku z kawką lub piwkiem.http://images35.fotosik.pl/1956/63343472523ad7fcmed.jpg mój tarasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 05.07.2013 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Ogrodowisko - super forum, mnóstwo informacji i pięknych fotek, troszkę się tylko niewygodnie ogląda - raptem parę wypowiedzi i następną strona i tak stodwadzieściakilka do przewertowania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 05.07.2013 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 tarasik uroczy posiedziałabym na kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.07.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Dzięki Sylwia ,zapraszam choćby wirtualnie.Na ogrodowisku ,większość to super ludzie ,zielono zakręceni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 06.07.2013 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Dziewczyny macie jakies wiesci co u Karoliny, chyba nie ma czasu na fm:) Hej:) nie mam czasu na nic, Pola i praca pochłaniają mnie całkowicie, do tego jeszcze teraz Kinga w domu to już w ogóle doby mi brakuje na cokolwiek:)Dobrze że niedługo wyjazd to trochę odetchniemy. U nas cały czas trwają prace ogrodowo wykończeniowe. Mamy już taras, zaraz zaczynamy robić ogrodzenie i opaskę z kostki wokół domu, drogę wjazdową i myślimy nad garażem. Na dopieszczanie wnętrz będzie czas dopiero zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.07.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Większość ludzi ,trafia na fora ogrodnicze .Ja siedzę na Ogrodowisku,tyram w ogrodzie ,lub siedzę na tarasiku z kawką lub piwkiem. http://images35.fotosik.pl/1956/63343472523ad7fcmed.jpg mój tarasik Jak się sprawdza parasol? Mam ochotę kupić taki sam. Brakuje nam cienia na naszym ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.07.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Sylwia ,parasol super ,mamy go jeszcze ,ze starego lokum ma chyba 4-5 lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.07.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Hej:) nie mam czasu na nic, Pola i praca pochłaniają mnie całkowicie, do tego jeszcze teraz Kinga w domu to już w ogóle doby mi brakuje na cokolwiek:)Dobrze że niedługo wyjazd to trochę odetchniemy. U nas cały czas trwają prace ogrodowo wykończeniowe. Mamy już taras, zaraz zaczynamy robić ogrodzenie i opaskę z kostki wokół domu, drogę wjazdową i myślimy nad garażem. Na dopieszczanie wnętrz będzie czas dopiero zimą. Fajnie ze sie odezwalas:) jak malutka i jak Kinga czuje sie w nowej roli? Mam nadzieje, ze pokazesz nam mała Pole Karolina a Ty nie jesteś jeszcze na urlopie macierzyńskim ? Ile ma Pola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.07.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 (edytowane) Sylwia ,parasol super ,mamy go jeszcze ,ze starego lokum ma chyba 4-5 lat . Potrzebuje takiego co mi wiatr nie zdmuchnie z naszej mocno wietrznej działki;) Edytowane 7 Lipca 2013 przez sylwia&radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 07.07.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Sylwia nasz jest z tych większych średnica 3 m ,jest on jakby na nogach zrobię jutro zdjęcie na te nogi kładziemy ,płytę chodnikową przeciętą na pół w trójkąt.Stoi 24 na dobę na tarasie ,przeżył burzę ,wiatr i grad . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 18.07.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Jak tam wakacje mijają? Pracowicie czy leniwie-urlopowo? U nas prace powoli się posuwają do przodu i domek zaczyna nabierać jakiegoś wyglądu. Ogród za to rośnie jak szalony i cieszy oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.07.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 U mnie leniwie. Wyjazd na urlop dopiero pod koniec sierpnia. A teraz najwięcej czasu poswięcam mojej małej niuni, która jutro kończy 8 misięcy:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 19.07.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 8 msc, o matko już nie pamiętam jak moja była taka malutka U nas urlop też pod koniec sierpnia - na razie prace ogrodowo-wykończeniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.07.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Widział i powiem że jestem pod wrażeniem. Dla mnie 8 miesięcy to dużo bo jeszcze pamietam jak z brzuchem biegałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts