Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cos takiego z tej strony - CORONA BRILLANT

fajne:) my na razie nie mamy nic poza ścieżką własnego projektu:) z materiałów własnych... wkleję fotkę moich wynalazków, jak zrobić coś z niczego:) fakt, że może to piękne nie jest, ale spełnia swoją funkcję.... więc musi nam wystarczyć.

Beatko, nie masz kłopotu z oknem tarasowym? my reklamowaliśmy je kilka razy, wiecznie jest coś nie tak.

pozdrawiamy wakacyjnie, choć wakacje dla mnie to kłopot z latoroślą. nie ma co począć ze starszym dzieckiem. myślmy komu go sprzedać:)....

Dziewczyny macie jakies wiesci co u Karoliny, chyba nie ma czasu na fm:)

Hej:) nie mam czasu na nic, Pola i praca pochłaniają mnie całkowicie, do tego jeszcze teraz Kinga w domu to już w ogóle doby mi brakuje na cokolwiek:)Dobrze że niedługo wyjazd to trochę odetchniemy. U nas cały czas trwają prace ogrodowo wykończeniowe. Mamy już taras, zaraz zaczynamy robić ogrodzenie i opaskę z kostki wokół domu, drogę wjazdową i myślimy nad garażem. Na dopieszczanie wnętrz będzie czas dopiero zimą.

Większość ludzi ,trafia na fora ogrodnicze .Ja siedzę na Ogrodowisku,tyram w ogrodzie ,lub siedzę na tarasiku z kawką lub piwkiem.

http://images35.fotosik.pl/1956/63343472523ad7fcmed.jpg mój tarasik

Jak się sprawdza parasol? Mam ochotę kupić taki sam. Brakuje nam cienia na naszym ogrodzie.

Hej:) nie mam czasu na nic, Pola i praca pochłaniają mnie całkowicie, do tego jeszcze teraz Kinga w domu to już w ogóle doby mi brakuje na cokolwiek:)Dobrze że niedługo wyjazd to trochę odetchniemy. U nas cały czas trwają prace ogrodowo wykończeniowe. Mamy już taras, zaraz zaczynamy robić ogrodzenie i opaskę z kostki wokół domu, drogę wjazdową i myślimy nad garażem. Na dopieszczanie wnętrz będzie czas dopiero zimą.

Fajnie ze sie odezwalas:) jak malutka i jak Kinga czuje sie w nowej roli? Mam nadzieje, ze pokazesz nam mała Pole ;)

Karolina a Ty nie jesteś jeszcze na urlopie macierzyńskim ? Ile ma Pola?

• 2 weeks później...