Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dla mnie zimno ;/

a ja znalazłam kolekcje z 2008 która mi sie podoba :) wreszcie coś :D

http://www.apoco.pl/product-pol-4516-Plytki-scienne-WOOD-CEMENT-firmy-OPOCZNO-woodcement-.html#projector_components_hidding

tylko te inspiracje w necie sa zdecydowanie przesyone. U nas bedzie jeden rząd docoru pod prysznicem a drugi pomiedzy wc a bidetem do wysokosci polki.

musze tylko poszukac jasnej podłogi bo takiej ciemnej nie chce. I na całej łazience na jednej wysokości fioletowe 2 paski pomiedzy ktorymi bedzie cienka brazowa plytka.

:D no jestem ciekawa na ile moja wyobraznia oddaje to co wyjdzie w rzeczywistosci. Sciany poza kaflami malowane na bez/krem z kwiatka ew fiolet z kwiatka.plytki_gora..jpg

Edytowane przez Beata&Wojtek

Sylwia też byłam wczoraj w Liroyu kupiłam płytki do dolnej łazienki ,mąż na szarą całą łazienke by się nie zgodził powiedział ,że jak w grobowcu ,ale kupiliśmy szarą podłogę ,płytki na obudowe kibelka ,mam nadzieję ,że wyjdzie ładnie i klasycznie .Oglądaliśmy też drzwi do prysznica .Kupiłam synkowi czerwone zasłony .

Hmmm, no teraz mieszane uczucia mam... Płytki niby ładne, a w łazience to taki bałagan...

Dla tego rodzaju płytek jedynym słusznym wyposażeniem jest biała ceramika i białe meble. Tu wprowadzili dodatkowo drewnianą szafkę, lustro w drewnianej ramie i faktycznie jest tego za dużo.

Renata, są też zielone, to seria VIVIDA z Paradyża. Mojej laseczce spodobało się konkretnie zdjęcie z wizualizacji, gdzie te fioletowe płytki połączone były z pomarańczowymi szafkami:D Same płytki nie powaliły nas:(

Yuczka wiem ,że są kolory tylko w leroy ich brak zanalazłam na allegro mają je u nas muszę podjechać i zobaczyć ,mało płytek jest płytek zielonych czy pomarańczowych .A fiolet chciałyśmy z córą ale chłopaki kręcą nosem.

mój mówi podobnie, ale ja lubie takie klimaty :D

Sylwia ja też ,no ale razem będziemy tam mieszkać i muszę iść na kompromisy ,kuchnia powiedział jest Twoja rób jak chcesz u dzieciaków Też idę troszkę w ich gusty ale tylko dodatkami które za 2-3 lata już im się zmudzą np.kupiłam abażur dla młodszego z zygzakiem papierowy .