Karollinka 06.10.2011 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Będziemy robić dwie, nie chcę kupowanych bo to większa zbieranina brudu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 06.10.2011 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 No właśnie oglądam, te są fajne i tubądzin, muszę kiedyś męża wyciągnąć na rajd po sklepach żeby na żywo zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.10.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Marconi Brillante to też i mój typ między szafki, jak się nie zdecydujemy na tapetę Ja zastanawiam się nad mozaiką Marconi. Ale zdjęcia z neta nie oddają jej uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.10.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 A my dziś zakupiliśmy farby na całą górę nareszcie coś ruszy w tym temacie. Michał wybrał zieleń, Jula wskazała na fiolet ale odcienie wybrałam ja;) nasza sypialnia zostaje biała. To w najbliższym czasie pewnie będziecie malować? A salon z kuchnią zostaje biały czy wybraliście jakieś kolorki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 06.10.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Ja zastanawiam się nad mozaiką Marconi. Ale zdjęcia z neta nie oddają jej uroku. Ano właśnie, grunt to pomacać na żywo - pozornie zwykła płytka z netowego zdjęcia w rzeczywistości może nas zauroczyć A u nas się właśnie montują parapety zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 06.10.2011 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 A u nas się właśnie montują parapety zewnętrzne Super, jakie w końcu wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 06.10.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 z blachy w kolorze dachu czyli grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.10.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Dobrze ostatnio mamy z Tobą prawie codziennie nowa porcja zdjęć. U mnie elektryk walczy z alarmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 06.10.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Dobrze ostatnio mamy z Tobą prawie codziennie nowa porcja zdjęć. U mnie elektryk walczy z alarmem. ....taki chwilowy zryw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 06.10.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 a może nad blacik takie płytki - cegiełki? http://lh3.ggpht.com/_S_Bk5fMqaWw/TSRbdBzm-_I/AAAAAAAAAKw/4w3mzVNmEpU/ideal%20home%207.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.10.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Ja wstawiłam kilka zdjęć w albumie np.drewutnie projekt mój wykonanie M . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 06.10.2011 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Renatko podaj linka do albumu. Mój chyba wreszcie już działa, zdjęcia nie są publiczne. Wstawię jutro roboczy plan kuchni.Oglądaliśmy te mozaiki, pojedziemy popatrzeć na żywo i coś wybierzemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.10.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 dziewczyny http://www.mojalbum.com.pl/Album=3ZJ3GEQC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.10.2011 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Wrzuciłam zdjęcia kuchni, barek będzie jednak inny więc na ten nie patrzcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.10.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Renatko podaj linka do albumu. Mój chyba wreszcie już działa, zdjęcia nie są publiczne. Wstawię jutro roboczy plan kuchni. Oglądaliśmy te mozaiki, pojedziemy popatrzeć na żywo i coś wybierzemy. Działa, działa, widziałam plan kuchni - do,dość nowatorskie rozwiązanie wnęki spiżarkowej ;D Podoba mi się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.10.2011 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Fajnie że się podoba, tyle razy zmienialiśmy, że mam nadzieję że teraz będzie ok:)Sylwia, dołożyłam jeszcze kilka zdjęć, bo jak oglądałaś to chyba tylko 2 były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.10.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 już nadrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.10.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Na pewno będzie inaczej z tym podziałem 60/90cm niż we wszystkich innych koniczynkach, jestem bardzo ciekawa efektu końcowego. A na ile wycena opiewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.10.2011 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 15tys:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.10.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 15tys:bash: Ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts