Renatamama3 07.10.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 drzwi podobają mi się te nr 35 http://www.misiniec.pl/galeria.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.10.2011 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Takie zakupy to tak, mi chodzi o elementy wyposażenia narażone na usterki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.10.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) "W tym stylu" znaczy podobne ale nie sprecyzowane.... Co do kolorów - planuję kolor schodów dobrać do koloru parkietu w salonie i podobny kolor zastosować na drzwiach. A czy na górze damy taką sama podłogę - nie wiem ale zróżnicowanie kolorów mi się nawet podoba - gdzieś widziałam fotkę połączenia dwóch kolorów tzn.ciemne schody i jasna podłoga na piętrze ale nie mogę teraz odgrzebać..... Edytowane 7 Października 2011 przez sylwia&paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.10.2011 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Zróżnicowanie tak, byle nie za duże:) Nie wiem właśnie na co się zdecydować. Drzwi mają być jasne, podłogi na górze też, podłoga w salonie ciemna, no i teraz- jasne drzwi do ciemnej podłogi będą pasować, a co ze schodami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.10.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Karola, podłoga w salonie nie musi współgrać z kolorem drzwi bo będzie od nich sporo oddalona - rozumiem, że w korytarzu gresik?A schody zrobiłabym pod kolor drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.10.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) Karola, podłoga w salonie nie musi współgrać z kolorem drzwi bo będzie od nich sporo oddalona - rozumiem, że w korytarzu gresik? A schody zrobiłabym pod kolor drzwi. Na taką odpowiedź czekałam:):) Drzwi będą jasne i gres będzie jasny więc chyba ok. A schody marzyły mi się właśnie w kolorze drzwi, jejjjj cieszę się bardzo że taki dobór kolorów jest poprawny:) Upatrzone drzwi i schody (chodzi o kolor) są w albumie Edytowane 7 Października 2011 przez Karollinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.10.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 lecę pędzę obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.10.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) aha, czyli ma być taki efekt? Edytowane 7 Października 2011 przez sylwia&paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.10.2011 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) takie właśnie chcę dziewczyny!!!!!!!!!!!!!! zajrzyjcie do albumu plissss, tam jest kuchnia w której wyspa jest taka jaki u mnie będzie barek, jest BOSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 7 Października 2011 przez Karollinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 07.10.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Hej dziewczyny:)ale u Was dyskusje i wybory.u nas montuje gościo schody, ale jest straszny, brudas i okropnie marudzi.jak zamawialiśmy u niego schody na wszystko sie zgadzał a teraz ma same problemy!!poza tym mamy szafki w kuchni już prawie wszystkie:) a od poniedziałku układanie bambusa na całym dole:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 07.10.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 takie właśnie chcę dziewczyny!!!!!!!!!!!!!! zajrzyjcie do albumu plissss, tam jest kuchnia w której wyspa jest taka jaki u mnie będzie barek, jest BOSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale ten link co ja posiadam to nie ma nowych zdjec???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.10.2011 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Hej, właśnie dziś myślałam o Tobie:) Podejrzewałam że się przeprowadziliście i nie masz czasu na fm. Mag pokaż fotki koniczynki koniecznie bo mam do Ciebie mnóstwo pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.10.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 ale ten link co ja posiadam to nie ma nowych zdjec???? Nie, dlatego że ciężko było szukać albumu, zdjęcia są w albumie forumowym, zerknij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 07.10.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 mieliśmy juz dawno sie przeprowadzic, ale z fachowcami umawiamy sie konkretnie na termin a im zawsze coś wypada nagłego:bash: a gdzie moge znaleźć ten album?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.10.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 A no właśnie, tak to bywa. Klikasz w profil i tam jest album ale nie wiem czy mam Cię w znajomych i czy zobaczysz. Jak nie, to zaraz Ci udostępnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 07.10.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 A no właśnie, tak to bywa. Klikasz w profil i tam jest album ale nie wiem czy mam Cię w znajomych i czy zobaczysz. Jak nie, to zaraz Ci udostępnię. nie mam dostepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.10.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 dziewczyny!!!!!!!!!!!!!! zajrzyjcie do albumu plissss, tam jest kuchnia w której wyspa jest taka jaki u mnie będzie barek, jest BOSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ha ha, widziałam już wcześniej tą kuchnię, faktycznie jest boska - jak dla mnie ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.10.2011 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 nie mam dostepu Już powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.10.2011 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 ha ha, widziałam już wcześniej tą kuchnię, faktycznie jest boska - jak dla mnie ideał no!!!! Cudo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.10.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 ech, mi również zakwitł w głowie ten fornir, pięknie wygląda z bielą....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts