sylwiaradek 07.10.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Sprzedawczyni armaturę KFA bardzo mi odradzała. Bo jej zdaniem lepiej trochę dołożyć i mieć coś lepszego. A w internecie raczej pozytywne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.10.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 no!!!! Cudo:) Wcześniej koleżanka pisała że brązów niechce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.10.2011 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Gadajcie, gadajcie jak najwięcej, zajrzę później bo zaraz moja Królewna wraca do domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.10.2011 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Wcześniej koleżanka pisała że brązów niechce;) Ale to taki całkiem inny brąz i w małej ilości u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.10.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Sprzedawczyni armaturę KFA bardzo mi odradzała. Bo jej zdaniem lepiej trochę dołożyć i mieć coś lepszego. A w internecie raczej pozytywne opinie. No cóż, jeszcze parę lat temu KFA było synonimem jakości..... My mieszkanie urządzaliśmy 4 lata temu - wówczas baterie 3 otworowe to był "dizajn" : Lol2:: Lol2:: Lol2: no i wcale mało to to nie kosztowało. Dziś zdecydowanie wolę zwyczajne sprawdzone rozwiązania. Baterii podtynkowych też zakładać nie będziemy.... oooo, emotki się nie wyświetlają - a może tylko ja ich nie widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 07.10.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Super kuchnia:)ja już nie mogę oglądać kuchni, nic nie mogę już zmienić!my zrezygnowaliśmy z połysku w kuchni, jak będzie cała złożona to wstawie zdjecia!a co do baterii w wannie to zrobiliśmy jedną płytkę wyjmowana tak na wszelki wypadek i mamy wąż chowany w obudowę a baterię mamy z serii deante cubic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.10.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 oooo, emotki się nie wyświetlają - a może tylko ja ich nie widzę? U mnie też nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 07.10.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Sylwia dzieki za zaproszenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 07.10.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 a co do okapu to my tez zdecydowaliśmy na kominowy Okap BOSCH DWW 09D650 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.10.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Zróżnicowanie tak, byle nie za duże:) Nie wiem właśnie na co się zdecydować. Drzwi mają być jasne, podłogi na górze też, podłoga w salonie ciemna, no i teraz- jasne drzwi do ciemnej podłogi będą pasować, a co ze schodami? Oj, co ja się ostatnio nad drzwiami nagłowiłam (tzn kolorem)... Ale już zamówiliśmy. U nas będą gładkie zupełnie, bez szybek (mam teraz w mieszkaniu ciemne z szybkami i na tych listewkach potwornie kurz się zbiera) Na górze zamontowaliśmy ciemne (fornir macore) na dole będzie teak gold (jak zobaczyłam próbkę forniru to zakochałam się) Najbardziej obawiam się jak to się zgra z ciemnymi oknami i schodami, jasną podłogą i białymi listwami... Mam nadzieję, że będzie ok:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.10.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 takie właśnie chcę dziewczyny!!!!!!!!!!!!!! zajrzyjcie do albumu plissss, tam jest kuchnia w której wyspa jest taka jaki u mnie będzie barek, jest BOSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.10.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Gdzie??? Wejdź w profil Karolinki tam jest ta galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.10.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Dzięki, doczytałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.10.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 My właśnie wywieźliśmy 3 przyczepki resztek budowlanych ,styropianów ,worków itp ,mieliśmy szczęście bo udało się Gratis na osiedlu podstawili kontener na jesienne porządki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.10.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Gosiu a my panele już mamy, tylko wciąż fachowców nie widać na horyzoncie:( Odkurzacz przemysłowy to drogi wydatek? Myślałam żeby jakiś kupić, co by sprzątnąć przed położeniem paneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.10.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 My prawdopodobnie sami sobie ułożymy panele. A już nachodzą mnie myśli żeby przez internet zamówić ale najpierw muszę na żywo zobaczyć. Boję się, że jednak monitor może przekłamywać kolory:( Gosiu też mamy przemysłowy tata z M sprząta np.auto .Faje są też go braliśmy na budowę np .przed układaniem styro na podłogę A paneli jak nie masz upatrzonych to przez net nie kupuj bo inaczej wyglądaja na żywo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.10.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Gosiu też mamy przemysłowy tata z M sprząta np.auto .Faje są też go braliśmy na budowę np .przed układaniem styro na podłogę A paneli jak nie masz upatrzonych to przez net nie kupuj bo inaczej wyglądaja na żywo . A panele układaliśmy sami z M .Szkoda płacić za układanie bo to łatwe i szybciutko się układa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 10.10.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Jesień przybyła deszczowo. Z tynkiem na elewacji pewnie już nie zdążę w tym roku. Karolina, dodaj mnie do znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.10.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 My prawdopodobnie sami sobie ułożymy panele. A już nachodzą mnie myśli żeby przez internet zamówić ale najpierw muszę na żywo zobaczyć. Boję się, że jednak monitor może przekłamywać kolory:( My zanim położymy panele to czekamy ciągle na gładź i łazienki. Jak zamawiałam miesiąc temu panele martwiłam się że to dużo czasu i że może nie powinnam zamawiać przez neta. Ale wyszło jak wyszło. Panele są a fachowców ciągle brak. Z mężem wcześniej w sklepie obejrzeliśmy panele w sklepie i spisaliśmy nazwę. Wyszło dużo taniej na całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.10.2011 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Magsawa nie mogę się doczekać zdjęć!!! Gosiu, zanim kupisz panele to obejrzyj na żywo koniecznie. Te które my wybraliśmy, w rzeczywistości wyglądają zupełnie inaczej niż na monitorze. Różnica jest ogromna. Ja dziś jadę dogadać szczegóły szafy w wiatrołapie i chcieliśmy zamówić już drzwi no ale chcą sporą zaliczkę a narazie kasy brak. Wstrzymamy się jeszcze ze 2 tyg, najgorsze że na montaż czeka się 3-4 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts