Renatamama3 11.10.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Magsawa nie mogę się doczekać zdjęć!!! Gosiu, zanim kupisz panele to obejrzyj na żywo koniecznie. Te które my wybraliśmy, w rzeczywistości wyglądają zupełnie inaczej niż na monitorze. Różnica jest ogromna. Ja dziś jadę dogadać szczegóły szafy w wiatrołapie i chcieliśmy zamówić już drzwi no ale chcą sporą zaliczkę a narazie kasy brak. Wstrzymamy się jeszcze ze 2 tyg, najgorsze że na montaż czeka się 3-4 tygodnie. Karola montażem się nie przejmój bo drzwi najlepiej kłaść (jeśliz futryną regulowaną ) jak są kafle i panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.10.2011 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 A no własnie, to akurat będą już podłogi i łazienka mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 11.10.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Mi powiedzieli że na drzwi DRE trzeba czekać min 4 tygodnie a nie kiedy 5 tygodni. Karolinko ile par drzwi kupujesz? Jaką dostałaś cenę za wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.10.2011 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 9 par, wycenili mi na 8 tys z klamkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 11.10.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 A jaka była cena katalogowa jednego skrzydła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.10.2011 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Nie pamiętam dokładnie, ale byliśmy na targach budowlanych i tam Pan mówił o tym, że można kupić bez vatu- po 480 zł szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.10.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Sylwia, a jakie panele kupiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 11.10.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 My mamy podobną wycenę. Tyle że my bierzemy bez montażu na 23 % VAT. Dzisiaj przyjadą płytki do łazienki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.10.2011 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Płytki?????? Nic się nie chwaliłaś, pokaż koniecznie jakie. A gdzie wycenialiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 11.10.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Sylwia, a jakie panele kupiliście? Wcześniej wstawiałam zdjęcia. Aczkolwiek tak jak pisałaś różnią się bardzo kolorem na monitorze. A mój laptop to szczególnie wszystko wybiela. Na dół do salonu Cllasena Dąb Verden, grafitowy. Na górę jasne Tarkett seagrass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.10.2011 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Zaraz sobie zerknę.Sylwia robiłaś projekt łazienki czy sama wymyslałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 11.10.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Płytki?????? Nic się nie chwaliłaś, pokaż koniecznie jakie. A gdzie wycenialiście? Płytki obejrzałam w sklepie a zamówiłam na dekordia.pl. Któraś z dziewczyn w tym wątku polecała tą firmę. Płytki będą z Opoczna linero takie jak Gosi. Tylko projekt ułożenia ich jest inny. Kolorystyka podobna. Również maja przywieźć wannę 100x160 asymetryczną. Czekam na telefon od kuriera. Panele też zamówiłam przez neta. Na szczęście nie było żadnych problemów. Towar cały i w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 11.10.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Zaraz sobie zerknę. Sylwia robiłaś projekt łazienki czy sama wymyslałaś? Projekt zrobiłam wspólnie z moim glazurnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 11.10.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Karolinko a ty już wybrałaś płytki do łazienki? Zapomniałam dodać że również zmieniliśmy plan i będziemy mieli kominek. Wkład przywiozą nam już w tym tygodniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.10.2011 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Karolinko a ty już wybrałaś płytki do łazienki? Zapomniałam dodać że również zmieniliśmy plan i będziemy mieli kominek. Wkład przywiozą nam już w tym tygodniu:) Nie, płytki nie wybrane, na pewno szare, tubądzin albo paradyż. U nas też kominek już stoi, czeka na zabudowanie. Cieszę się bardzo że wkład będzie wsunięty pod komin i nie zajmie dużo miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 11.10.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Magsawa nie mogę się doczekać zdjęć!!! zdjęcia zwstawie w przyszlym tygodniu jak będą drzwi, skończona kuchnia, narożnik i stół to razem bedzie wiecej widac:)mam nadzieje ze razem wszystko bedzie współgrało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 11.10.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 a ja mam pytanie czy macie pomysł na okna w salonie i kuchni?myślałam zeby w kuchni dać rolety dzień-noc w wykuszu rolety rzymskie a w oknie tarasowym długa firanka. chociaż u Kasi z Łukowa jest fajne rozwiązanie z wykuszem(nawet nie wiem jak sie nazywają takie elementy??)prosze pomóżcie musimy w tym tygodniu coś już postanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.10.2011 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Mag, mi się wydaje, że jak planujesz firanki w oknie tarasowym to i w wykuszu trzeba, jak rolety to i tu i tu. Ja w kuchni planuję roletę, bo kuchnię mam od ulicy i nie chcę żeby ktoś zaglądał w okna. W salonie będą firanki, upatrzyłam sobie świetne, jak znajdę linka to Ci pokażę, żadnych zasłonek nie przewiduję. Popatrz na dziale "wnętrza" o wystrojach okien, może coś Ci wpadnie w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.10.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Wcześniej wstawiałam zdjęcia. Aczkolwiek tak jak pisałaś różnią się bardzo kolorem na monitorze. A mój laptop to szczególnie wszystko wybiela. Na dół do salonu Cllasena Dąb Verden, grafitowy. Na górę jasne Tarkett seagrass. Te pierwsze podobne do naszych, nawet na monitorze bardziej przypominają nasze widziane na żywo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 11.10.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 i w wykuszu u Ciebie beda długie firanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts