Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

Co prawda to prawda. Byliśmy z mężem w Puławach. Nie umiem dokładnie wytłumaczyć gdzie. Był tam kompleks kilku sklepów gdzie można było naprawdę sporo zobaczyć. A u nas w Chełmie to wszyscy mają wszystko na jedno kopyto. Trudno jest coś zobaczyć.

W Lublinie z LM pod zamek jechaliśmy prawie godzinę. Trafiliśmy na jakiś gigantyczny korek i odechciało nam się oglądania.

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki dziewczyny .My potrzebujemy do podłogówki i do kominka ,my kupujemy sami bo można sobie zawsze taniej kupić np .pan hydraulik miał rabat w hurtowni na grzejniki purmo z cen katagolowych 55% a my uchodziliśmy z transportem gratis z upustem 62 % stówa do stówy w całej budowie robi się kupka . Edytowane przez Renatamama3

Karola a ja dużym kafelką w kuchnie mówię Nie .A po 2 oczopląsu można dostać.Dziewczyny po ile u Was jest drewno do kominka, siedze szukam ,dzwonie no i ceny spore .A jak tam Karola wrócił wasz pan od ocieplenie? u mnie ocieplenie dobiega końca jeszcze jeden szczyt no i klej .A tynk poczeka bo robi się zimno. Edytowane przez Renatamama3

Ech dziewczyny, zbiłyście mnie z tropu z tymi płytkami. Nie widziałam na żywo, to tylko taki luźny pomysł. Chciałabym uniknąć pstrokacizny więc chyba postawię na płytki jednolite.

Gosiu zaglądałam do albumu, ale kolorowo:) Dzieciaczki pewnie szczęśliwe, co?

Jakiego koloru planujesz mebelki do maluchów?

Edytowane przez Karollinka

Do niedzieli włącznie nie ruszę się niestety z domu. Dzieciaki do niedzieli na antybiotyku więc wypad na zakupy odpada. No chyba, że znajdę ochotnika do niańczenia, ale teraz o to ciężko bo moja mama pracuje, jedna siostra pracuje, druga na emigracji. Musimy radzić sobie sami;) aczkolwiek narzekać też nie mogę, siostrzyczka moja przyjeżdża czasami. Ostatnio była w sobotę, zajęła się dzieciakami a ja w tym czasie mogłam z mężem pomachać pędzlem i posprzątać:)

Gosiu wiem jakie to szczęście mieć kogoś do opieki nad dziećmi. Samemu jest ciężko, my byśmy na pewno nie dali rady ciągnąć tylu rzeczy naraz gdyby nie pomoc dziadków i wujka;) Nasza Kinga w ogóle nie choruje (odpukać i tfu, tfu) i przynajmniej z tym problemów nie ma. Teraz jak co dzień po przedszkolu idzie do koleżanek i odbieramy ją wieczorami to ja się nią nacieszyć nie mogę, a ona już taka samodzielna i bez mamusiowa....

Do niedzieli włącznie nie ruszę się niestety z domu. Dzieciaki do niedzieli na antybiotyku więc wypad na zakupy odpada. No chyba, że znajdę ochotnika do niańczenia, ale teraz o to ciężko bo moja mama pracuje, jedna siostra pracuje, druga na emigracji. Musimy radzić sobie sami;) aczkolwiek narzekać też nie mogę, siostrzyczka moja przyjeżdża czasami. Ostatnio była w sobotę, zajęła się dzieciakami a ja w tym czasie mogłam z mężem pomachać pędzlem i posprzątać:)

Mój najmłodszy też przyziębiony siedzi w domu na syropkach .Moje na tyle duże ,że same mogę ich zostawiić babcia czy dziadek co jakiś czas kukną do nich ,ale samych jak nikogo dom pusty to nie zostawiam bo wiadomo dzieciaką różne głupstwa przychodzą do głowy.

Moja auto już sprawne. Okazało się że to była mała awaria na szczęście. I dzisiaj mogę wyruszyć w rejs:) Ze mną jest trochę gorzej. Przeziębiłam się lekko. Biorę leki więc może szybko przejdzie.

Kochane wczoraj wkład do kominka panowie przywieźli. Cieszę się że w końcu jest u nas. A dzisiaj jadę zamówić kuchnię, szafy i drzwi. Mam nadzieje że dobre podjęliśmy decyzje i że nie będę niczego żałować.