sylwiaradek 12.10.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Co prawda to prawda. Byliśmy z mężem w Puławach. Nie umiem dokładnie wytłumaczyć gdzie. Był tam kompleks kilku sklepów gdzie można było naprawdę sporo zobaczyć. A u nas w Chełmie to wszyscy mają wszystko na jedno kopyto. Trudno jest coś zobaczyć. W Lublinie z LM pod zamek jechaliśmy prawie godzinę. Trafiliśmy na jakiś gigantyczny korek i odechciało nam się oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.10.2011 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Ja się cieszę, że jednak większość wyborów już za nami. Mam nadzieję, że do końca roku uporamy się ze wszystkim, potem zostanie dopieszczanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.10.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 U nas wczoraj padał deszcz, dziś wychodzi piękne słonko;) Kuchnia się robi, nie ma odwrotu.... U mnie też właśnie wychodzi fajne słosko ,aż człowiekowi lepiej na duszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.10.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Dziewczyny jakiej firmy macie pompy do co .Hydraulika mam mieć w piątek lub poniedziałewk i się zastanawiamy,a powiedzieliśmy mu ,żeby tylko rurki kupił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.10.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Dziewczyny jakiej firmy macie pompy do co .Hydraulika mam mieć w piątek lub poniedziałewk i się zastanawiamy,a powiedzieliśmy mu ,żeby tylko rurki kupił . Nie wiem. Hydraulika zrobiona jest według uznania pana co nam robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.10.2011 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Dziewczyny jakiej firmy macie pompy do co .Hydraulika mam mieć w piątek lub poniedziałewk i się zastanawiamy,a powiedzieliśmy mu ,żeby tylko rurki kupił . Renatko, my kupowaliśmy wszystko KISANA więc pompy pewnie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.10.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 (edytowane) Dzięki dziewczyny .My potrzebujemy do podłogówki i do kominka ,my kupujemy sami bo można sobie zawsze taniej kupić np .pan hydraulik miał rabat w hurtowni na grzejniki purmo z cen katagolowych 55% a my uchodziliśmy z transportem gratis z upustem 62 % stówa do stówy w całej budowie robi się kupka . Edytowane 12 Października 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.10.2011 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 U nas odwrotnie, hydraulik wynegocjował takie ceny, że nam by na pewno takich upustów nie dali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.10.2011 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Fajne? http://img338.imageshack.us/img338/9080/opocznovisionegraylrg.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.10.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 A jaki masz pomysł na tą płytkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.10.2011 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 do kuchni między szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.10.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 (edytowane) Karola a ja dużym kafelką w kuchnie mówię Nie .A po 2 oczopląsu można dostać.Dziewczyny po ile u Was jest drewno do kominka, siedze szukam ,dzwonie no i ceny spore .A jak tam Karola wrócił wasz pan od ocieplenie? u mnie ocieplenie dobiega końca jeszcze jeden szczyt no i klej .A tynk poczeka bo robi się zimno. Edytowane 13 Października 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 13.10.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Hej u mnie dzień i juz kilka dni synkowi zaczęło się ząbkowanie, więc kiepsko! czytać lubię ale bardzo zaniechałam:(pokoiki fajnie wyglądają i jeden jest bardzo podobny do naszego;)tj.też mamy zielony intensywny:)a wiesz już jak będziesz ustawiała mebelki dla dzieciaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 13.10.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Fajne? http://img338.imageshack.us/img338/9080/opocznovisionegraylrg.jpg Uploaded with ImageShack.us fajne, fajne:) my chcieliśmy w kuchni jak najwiekszy format, i mamy 95cmx65cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.10.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Jeśli chodzi o te płytki co pokazała Karolinka to ja zgadzam się Renią. Nie wiem jak na żywo, ale jak patrzę na nie teraz na monitorze to faktycznie jakoś wzrok się męczy, oczopląsu można dostać Mi te płytki się podobają, ale nie do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.10.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Myślę, że najfajniej byłoby je zobaczyć na żywo. Wtedy wszystko widać jak na dłoni:) Zgadza się. Gosiu a ty kiedy jedziesz po panele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.10.2011 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 (edytowane) Ech dziewczyny, zbiłyście mnie z tropu z tymi płytkami. Nie widziałam na żywo, to tylko taki luźny pomysł. Chciałabym uniknąć pstrokacizny więc chyba postawię na płytki jednolite. Gosiu zaglądałam do albumu, ale kolorowo:) Dzieciaczki pewnie szczęśliwe, co?Jakiego koloru planujesz mebelki do maluchów? Edytowane 14 Października 2011 przez Karollinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.10.2011 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Do niedzieli włącznie nie ruszę się niestety z domu. Dzieciaki do niedzieli na antybiotyku więc wypad na zakupy odpada. No chyba, że znajdę ochotnika do niańczenia, ale teraz o to ciężko bo moja mama pracuje, jedna siostra pracuje, druga na emigracji. Musimy radzić sobie sami;) aczkolwiek narzekać też nie mogę, siostrzyczka moja przyjeżdża czasami. Ostatnio była w sobotę, zajęła się dzieciakami a ja w tym czasie mogłam z mężem pomachać pędzlem i posprzątać Gosiu wiem jakie to szczęście mieć kogoś do opieki nad dziećmi. Samemu jest ciężko, my byśmy na pewno nie dali rady ciągnąć tylu rzeczy naraz gdyby nie pomoc dziadków i wujka;) Nasza Kinga w ogóle nie choruje (odpukać i tfu, tfu) i przynajmniej z tym problemów nie ma. Teraz jak co dzień po przedszkolu idzie do koleżanek i odbieramy ją wieczorami to ja się nią nacieszyć nie mogę, a ona już taka samodzielna i bez mamusiowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.10.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Do niedzieli włącznie nie ruszę się niestety z domu. Dzieciaki do niedzieli na antybiotyku więc wypad na zakupy odpada. No chyba, że znajdę ochotnika do niańczenia, ale teraz o to ciężko bo moja mama pracuje, jedna siostra pracuje, druga na emigracji. Musimy radzić sobie sami;) aczkolwiek narzekać też nie mogę, siostrzyczka moja przyjeżdża czasami. Ostatnio była w sobotę, zajęła się dzieciakami a ja w tym czasie mogłam z mężem pomachać pędzlem i posprzątać Mój najmłodszy też przyziębiony siedzi w domu na syropkach .Moje na tyle duże ,że same mogę ich zostawiić babcia czy dziadek co jakiś czas kukną do nich ,ale samych jak nikogo dom pusty to nie zostawiam bo wiadomo dzieciaką różne głupstwa przychodzą do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.10.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Moja auto już sprawne. Okazało się że to była mała awaria na szczęście. I dzisiaj mogę wyruszyć w rejs:) Ze mną jest trochę gorzej. Przeziębiłam się lekko. Biorę leki więc może szybko przejdzie. Kochane wczoraj wkład do kominka panowie przywieźli. Cieszę się że w końcu jest u nas. A dzisiaj jadę zamówić kuchnię, szafy i drzwi. Mam nadzieje że dobre podjęliśmy decyzje i że nie będę niczego żałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts