sylwiaradek 20.10.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Faktycznie lepiej było by dokończyć malowanie a później wziąć się z panele. A temat narożniku i sypialni u mniej jeszcze odległy, ale już wiem że to nie będzie łatwy wybór. W sklepach mały wybór. Wszędzie dają katalogi i pokazują próbki materiałów. Masakra jakaś. W waszym przypadku jak chcecie w grudniu być już u siebie to faktycznie czas już się powoli zastanawic co wybrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.10.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Goga81 podpowiem Ci tylko (z własnego doświadczenia) że czas oczekiwania 4 tygodnie normalnie nie oznacza 4 tyg. w okresie przedświątecznym:( My tak zamówiliśmy jeszcze do mieszkania meble i w zasadzie w sklepie były, tylko z transportem był kłopot... Skończyło się niezłą awanturą i ustawianiem mebli w dniu, w którym "sąsiedzką wigilię" organizowaliśmy (jakieś 2-3 dni przed wigilią...) Jak macie więc już coś wybrane to lepiej nie czekać na ostatnią chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.10.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Kiedyś kupiłam światełka na choinkę przed świetami a dostałam je na Sylwestra. Dlatego teraz nie czekam na ostatnią chwilę. A bałagan to nie tylko u Ciebie panuje. Dopóki nie zamieszkamy w naszych domkach, to pewnie ciągle wszystkiego będzie wszędzie pełno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.10.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Nasz narożnik w sklepie czeka od początku września:) Pani mówiłą mi przez tel, żebym ok. 5 października zadzwoniła do nich i ustaliła transport... Ale gdzie ja go wsadzę? Więc siedzę cichutko jak mysz pod miotłą i mam nadzieję, ze będzie czekał na nas jeszcze troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.10.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Sprytne, tylko żeby Ci go nie sprzedali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.10.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Weź nie żartuj!!! Ja już za niego zapłaciłam:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 20.10.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Weź nie żartuj!!! Ja już za niego zapłaciłam:o Dobre he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 20.10.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 U nas skończone ocieplenie ,teraz dalej praca ze styro ale tylko kilka metrów no kilkanaście balkony ,we wrześniu posmarowałam dyserbitem, dałam pape teraz czas na styro folie i betonik .M nie chciał z miksokreta musi sam wylewać .A ja maluje drzwi ,wymalowałam 2 sztuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.10.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 (edytowane) U nas skończone ocieplenie ,teraz dalej praca ze styro ale tylko kilka metrów no kilkanaście balkony ,we wrześniu posmarowałam dyserbitem, dałam pape teraz czas na styro folie i betonik .M nie chciał z miksokreta musi sam wylewać .A ja maluje drzwi ,wymalowałam 2 sztuki . Z miksokreta nie nadaje się na balkon. Dobrze zrobił. Edytowane 20 Października 2011 przez sylwia&radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 21.10.2011 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Z miksokreta nie nadaje się na balkon. Dobrze zrobił. Sylwia no wiem ,kafelkarz też tak powiedział ,że dobrze ,mówił ,że często poprawia takie balkony z miksokreta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.10.2011 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 U nas skończone ocieplenie ,teraz dalej praca ze styro ale tylko kilka metrów no kilkanaście balkony ,we wrześniu posmarowałam dyserbitem, dałam pape teraz czas na styro folie i betonik .M nie chciał z miksokreta musi sam wylewać .A ja maluje drzwi ,wymalowałam 2 sztuki . Renatko ja Cię podziwiam za te Twoje roboty, prawdziwa z Ciebie Bobowa Budownicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.10.2011 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Hej dziewczyny:) Wczorajsze zakupy się udały, mamy panele, listwy i podkład pod panele na całą górę. Dodatkowo kupiliśmy płytki nad blat do kuchni, mąż zaakceptował mój wybór więc nie było na co czekać. Kupiliśmy Marconi Brillante nero 30x60. Wybraliśmy też narożnik+fotel+puf, wybór padł też na meble do salonu. Miałam okazję siedzieć na moim wymarzonym narożniku Bizzarto Bilbao, wiem, że którejś z Was też się podobał. I cóż zawiodłam się. Ładnie to on tylko wygląda ale dla nas wcale wygodny nie był, kosztował ponad 6 tys a za tą cenę spodziewałam się czegoś wygodniejszego. A nasz wybór padł na http://www.wajnert.pl/produkty/narozniki-z-funkcja-spania/maximus-nar3w-m2bok-i taki jak w linku tylko obicie materiałowe, koszt ponad 3 tys, ale dla nas okazał się być mega wygodny:D Po wypytaniu sprzedawcy okazało się, że na wszystkie meble czeka się ok 4 tygodni, więc na zastanowienie się mamy czas do początku listopada, wtedy musimy się już ostatecznie decydować ojojojjj Gosiu a my jedziemy w następny wekkend do stolicy oglądać Bilbao bo baaardzo mi się podoba. Maximusa ma Magsawa i też zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 21.10.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Renatko ja Cię podziwiam za te Twoje roboty, prawdziwa z Ciebie Bobowa Budownicza. Oj Karola tu są lepsze baby budownicze np.kubelek30 ,waderka i wiele wiele więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.10.2011 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Oj Karola tu są lepsze baby budownicze np.kubelek30 ,waderka i wiele wiele więcej . A wiem, wiem, ale skąd Wy czerpiecie siłę i moc na to wszystko. Ja to jestem taka wypluta i marna, że po prostu fizycznej siły nie mam do takich robót. Co dzień rano jak wstaję do pracy to cieszę się, że robię to co robię, na szczęście klikanie w klawiaturę mnie tak strasznie nie męczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 21.10.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 A wiem, wiem, ale skąd Wy czerpiecie siłę i moc na to wszystko. Ja to jestem taka wypluta i marna, że po prostu fizycznej siły nie mam do takich robót. Co dzień rano jak wstaję do pracy to cieszę się, że robię to co robię, na szczęście klikanie w klawiaturę mnie tak strasznie nie męczy;) Siła sama przychodzi jak słyszę wycenę np .za ocieplenie poddasza 5.500 i myślę 5 kawałków przecież za to kupię materiał na wylewki i zapłacę za wylewkarzy .I tak wkółko ,wiem ja też jestem wypąpowana ,jesienne przesilenie ,ostatnio nic na budowie nie robię ,tylko 2 sztuki drzwi pomalowałam ,śmieci ,styro ,worki posprzątałam to przez 2 tygodnie więc mało .Dwie sztuki drzwi czeka .Powiem tak jak się człowiek przy pracy zmęczy ale zobaczy ,że to jego praca to obrasta w pióra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 21.10.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Karolinko łazienki już zaprojektowałaś? Masz jakiś plan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.10.2011 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Siła sama przychodzi jak słyszę wycenę np .za ocieplenie poddasza 5.500 i myślę 5 kawałków przecież za to kupię materiał na wylewki i zapłacę za wylewkarzy .I tak wkółko ,wiem ja też jestem wypąpowana ,jesienne przesilenie ,ostatnio nic na budowie nie robię ,tylko 2 sztuki drzwi pomalowałam ,śmieci ,styro ,worki posprzątałam to przez 2 tygodnie więc mało .Dwie sztuki drzwi czeka .Powiem tak jak się człowiek przy pracy zmęczy ale zobaczy ,że to jego praca to obrasta w pióra . Tak, to prawda, własną robocizną można dużo zaoszczędzić. U mnie mąż z bratem ogarniają co mogą, mnie nie fatygują do pomocy. Dziś uświadomiłam sobie, że kończy się październik, a na początku listopada wchodzi pan do łazienek, a my bez płytek, w czarnej d jesteśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.10.2011 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Karolinko łazienki już zaprojektowałaś? Masz jakiś plan? A skąd, właśnie nic nie mam, armatura wstępnie wybrana, ale oczywiście na żywo nie widziałam więc nie wiem ostatecznie jaka będzie, nie mówiąc o płytkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 21.10.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 No to u nas odwrotnie mamy płytki a nie ma kto robić Armaturą możesz się pochwalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.10.2011 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Villeroy&boch albo roca, innych nawet nie oglądałm. Ale tych tez na żywo nie widziałam więc nie wiem jeszcze które modele wybierzemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts