sylwiaradek 27.10.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Eh, to przegapiłam. A jednak nie przegapiłam, nie widzę takich podpisów, przynajmniej w tej galerii na "moimalbumie". Skopiowałam wpisy Gosi: Odnośnie zieleni: malowaliśmy farbami Dekoral zielony kiwi, ściana z kominem jest pomalowana ciut ciemniejszą zielenią amazonii. i drugi kolorek: Fiolet też z dekorala z tym że to Dekoral Fashion jaśniejszy satynowy wrzos a ciemniejszy batystowy fiolet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.10.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Ok. dziewczyny, wiem że was zamęczam, ale pokażcie mi (JUŻ OSTATNI RAZ!!!) ciemno szare płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.10.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Szare płytki do łazienki? Byłaś już w sklepie czy dopiero się wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.10.2011 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Mam nóż na gardle, jutro musze wybrać i już kupić. Niby mam już spory spis tego, co muszę obejrzeć, ale może akurat coś fajnego przeoczyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.10.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Chętnie bym pomogła, ale te szare na monitorze nie wyglądają tak fajnie jak w rzeczywistości i na odwrót. Ja tylko z tych co pamiętam to podobały mi się:MARCONI Brillante Nero Lappato i z Padryża mi się podobały ale teraz niepamiętam nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.10.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Ok. dziewczyny, wiem że was zamęczam, ale pokażcie mi (JUŻ OSTATNI RAZ!!!) ciemno szare płytki. Ja w małej łazience na ścianach mam te: http://www.nowa-gala.com.pl/var/data/img/6900/preview.JPEG Dla mnie bomba!!! Mają takie drobinki błyszczące, ale tylko gnieniegdzie i pięknie to w świetle wygląda!!! Nie mam pod ręką zdjęcia ze swojej łazienki, ale gdybym drugi raz miała wybierać, to te pojawiłyby się na pewno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.10.2011 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Yukuś a co to za płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.10.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Travertino Nowa Gala. To gres, ale ja mam na ścianie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.10.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Tylko u mnie (w łazience bez okna) wyglądają na duuużo ciemniejsze, ale codziennie się nimi zachwycam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.10.2011 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Cześć dziewczyny) Karolinka to rama zakupiona razem z kominkiem na Kratki.pl Jeśli chodzi o cokoły/listwy u nas będą cokoliki z płytek. Aaa, bo wydawało mi się że ta z kratek jest węższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.10.2011 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Ja to już mam serdecznie dość tematu płytkowego, znam już na pamięć te serie, nie chce mi się oglądać nawet. Jak już kupię to odetchnę z wielką ulgą. Wczoraj podjęłam decyzje odnośnie podłóg w kuchni, holu i wiatrołapie, kuchnia i hol- nowa gala szara poler, wiatrołap mat. Koniec i kropka i wykrzyk (jak mówi moja K.J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.10.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Gosiu a wybraliście kolory do salonu, na kominek i ogólnie cały dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.10.2011 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Oj wiem Gosiu, ja jak zdecyduje się na łazienkę dolną to kamień spadnie mi z serca, czuję że dopiero wtedy porządnie się wyśpię Ja teraz nie mam na nic czasu, dni uciekają stanowczo za szybko i mam nadzieję że te dwa miesiące do przeprowadzki zleca bardzo szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.10.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Zapomniałam jeszcze zapytać Gosiu byłaś z Julcią u lekarza? Wiadomo już co z nóżkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.10.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Gosiu a wybraliście kolory do salonu, na kominek i ogólnie cały dół? Powtarzam pytanie. Chyba nie zobaczyłaś mojego postu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.10.2011 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Gosiu to vox?Twoje bąble jeszcze nie przedszkolowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.10.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 (edytowane) Te meble ze zdjęcia to jakiego producenta? Wiesz patrząc tylko na zdjęcie to mi się podobają. Są inne niż większość mebli pokazywanych na forum. Coraz fajniej u Ciebie. Wszystko kolorystycznie fajnie dopasowane. Tylko jak dla mnie to białe ściany w salonie trochę nie fajne. Ja bym dała jakiś kolorek. Ja rozważam dzikie wino i brzoskwiniowy z Duluxa (patrząc na paletę kolorów w katalogu). Ale to tylko taki wstępny pomysł.Chociaż po napisaniu tego wydał mi się głupi pomysł. Edytowane 27 Października 2011 przez sylwia&radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.10.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Nie nalegam ze zmianą koloru. Kiedyś widziałam w katalogu zestawienie śliwki węgierki i dotyk mgły z duluxa. Podobało mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.10.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Już jesteś w komfortowej sytuacji. Najgorsze za Wami. Szukam nadal fajnego rozwiązania na klatkę schodową i wiatrołapu. Coś najlepiej zmywalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 27.10.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 A właśnie, też zaglądałam do Gosi, no cóż to już prawdziwy dom, super. Gosiu co to za ramka przy kominku? Dziewczyny, czy do płytek w wiatrołapie i holach robicie cokoły czy listwy przypodłogowe? Ja daję listwy przpodłogowe drewniane czekają na montaż przez M . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts