Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

Eh, to przegapiłam.

A jednak nie przegapiłam, nie widzę takich podpisów, przynajmniej w tej galerii na "moimalbumie".

Skopiowałam wpisy Gosi:

Odnośnie zieleni:

malowaliśmy farbami Dekoral zielony kiwi, ściana z kominem jest pomalowana ciut ciemniejszą zielenią amazonii.
i drugi kolorek:

Fiolet też z dekorala z tym że to Dekoral Fashion jaśniejszy satynowy wrzos a ciemniejszy batystowy fiolet.

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ok. dziewczyny, wiem że was zamęczam, ale pokażcie mi (JUŻ OSTATNI RAZ!!!) ciemno szare płytki. :rolleyes:

Ja w małej łazience na ścianach mam te:

http://www.nowa-gala.com.pl/var/data/img/6900/preview.JPEG

Dla mnie bomba!!! Mają takie drobinki błyszczące, ale tylko gnieniegdzie;) i pięknie to w świetle wygląda!!!

Nie mam pod ręką zdjęcia ze swojej łazienki, ale gdybym drugi raz miała wybierać, to te pojawiłyby się na pewno!!!:yes:

Ja to już mam serdecznie dość tematu płytkowego, znam już na pamięć te serie, nie chce mi się oglądać nawet. Jak już kupię to odetchnę z wielką ulgą.

Wczoraj podjęłam decyzje odnośnie podłóg w kuchni, holu i wiatrołapie, kuchnia i hol- nowa gala szara poler, wiatrołap mat. Koniec i kropka i wykrzyk (jak mówi moja K.J

Te meble ze zdjęcia to jakiego producenta? Wiesz patrząc tylko na zdjęcie to mi się podobają. Są inne niż większość mebli pokazywanych na forum.

Coraz fajniej u Ciebie. Wszystko kolorystycznie fajnie dopasowane. Tylko jak dla mnie to białe ściany w salonie trochę nie fajne. Ja bym dała jakiś kolorek.

Ja rozważam dzikie wino i brzoskwiniowy z Duluxa (patrząc na paletę kolorów w katalogu). Ale to tylko taki wstępny pomysł.

Chociaż po napisaniu tego wydał mi się głupi pomysł.

Edytowane przez sylwia&radek