Renatamama3 27.10.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 (edytowane) My dziś pojechaliśmy oglądnąć deszczownice te z linku co pokazywałam i chyba się zdecydujemy.Ja właśnie robię drugie danie makaron cannelloni i przeszukuje net w sprawie pożyczk hipotcznych bo pustka będzie w portfelu a potrzebny piec teraz będziemy grzać kominkiem ,stół i krzesła do jadalni ,płyta i piec do kuchni . Edytowane 27 Października 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 27.10.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Mi się podobają ściany w imitacji kamienia http://www.rysiowa.mojabudowa.pl/pliki/rysiowa/image/cos%20na%20sciane%20schodowa/kamien%20na%20kl_schod_.jpg albo w cegle, ale to też koszmarnie drogo wychodzi przy naszej dość wysokiej klatce...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.10.2011 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 My dziś pojechaliśmy oglądnąć deszczownice te z linku co pokazywałam i chyba się zdecydujemy.Ja właśnie robię drugie danie makaron cannelloni i przeszukuje net w sprawie pożyczk hipotcznych bo pustka będzie w portfelu a potrzebny piec teraz będziemy grzać kominkiem ,stół i krzesła do jadalni ,płyta i piec do kuchni . Renatko a dlaczego chcecie pożyczkę, kredyt hipoteczny chyba jest sporo tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.10.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Mi się podobają ściany w imitacji kamienia albo w cegle, ale to też koszmarnie drogo wychodzi przy naszej dość wysokiej klatce...... Rozważaliśmy opcję kamienia lub stiuku na klatce schodowej, ale przy takiej ilości m2 to wychodzi bardzo drogo. Bo zrobić tylko do połowy?! Chyba to nie będzie ładnie wyglądać. Ostatecznie zostanie farba zmywalna i co jakiś czas odświeżyć ściany:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.10.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Ale jak robicie barierkę z dwóch stron to na tym kawałku kominkowym możecie nie dawać, bo barierka będzie po drugiej stronie, a ja bym musiała łączyć normalna barierkę z tym pochwytem (chyba) Nie wiem czy pamiętacie to zdjęcie, odnośnie barierki: http://archon.pl/uploads/forum/391/5755_1264872361_image.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.10.2011 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Nie wiem czy pamiętacie to zdjęcie, odnośnie barierki: http://archon.pl/uploads/forum/391/5755_1264872361_image.jpg no to ciekawe rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 27.10.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Renatko a dlaczego chcecie pożyczkę, kredyt hipoteczny chyba jest sporo tańszy. Gosiu większość banków udziela kredytów hipotecznych od 80 tys a po 2 z kredytu trzeba się rozliczać a z pożyczki nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.10.2011 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Niee, przynajmniej w pko bp tak nie jest, my się dowiadywaliśmy o kredyt sporo niższy niż 80 tys, problemów nie ma, żadnych faktur nie chcą. Z takim wkładem własnym jak macie to nie powinno być problemów. Oprocentowanie sporo niższe niż przy pożyczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.10.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Przy kredycie hipotecznym jak dobrze pamiętam to jest min kwota 40 tyś. I nie trzeba się nic rozliczać. Koszt własny jest już duży, więc nie ma problemu. Oprocentowanie jest dużo korzystniejsze niż w pożyczce. Warto się popytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 28.10.2011 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Hej dziewczyny jeszcze się nie pytaliśmy ,pytaliśmy się ale w tamtym roku jakoś listopad i tak nam w bankach mówiono właśnie w BPH i Pko tam mamy konta.Nie wiem jak z rozliczaniem ale sąsiad ma kredyt i każdy etap rozlicza z bankiem zdjęcia a na koniec przyjechali z banku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 28.10.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Gosiu jutro jadę w Twoje strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 28.10.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Renia, dobrze pamiętam, mąż pochodzi z Ropczyc?? A ja właśnie wróciłam od dentysty, cud że nie uciekłam sprzed drzwi;) na szczęście prywatnie=bezboleśnie hihi Tak dobrze pamiętasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 30.10.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 cześć dziewczyny!!! mieszkamy w KONICZYŃCE:wave: JEST CUDNIE:) dużo rzeczy mamy jeszcze w kartonach i pud lach. jak będę miała internet to wstawię zdjecia!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 30.10.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 cześć dziewczyny!!! mieszkamy w KONICZYŃCE:wave: JEST CUDNIE:) dużo rzeczy mamy jeszcze w kartonach i pud lach. jak będę miała internet to wstawię zdjecia!! pozdrawiam Wow!!!! Mag gratuluje!!! Kolejna koniczynka zamieszkana, nie mogę się doczekać zdjęć!! A Wam w nowym domku życzę samych radosnych chwil, bądźcie w nim szczęśliwi:wiggle::wave: A my po kolejnych zarwanych nocach wybraliśmy w końcu płytki, już dawno nic mnie tak nie cieszyło. W sklepach nikt nic nie doradzi, człowiek jest zdany na siebie. Jutro jadę zobaczyć na żywo i mam nadzieję że mnie nie rozczarują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.10.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 cześć dziewczyny!!! mieszkamy w KONICZYŃCE:wave: JEST CUDNIE:) dużo rzeczy mamy jeszcze w kartonach i pud lach. jak będę miała internet to wstawię zdjecia!! pozdrawiam GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.10.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 A my po kolejnych zarwanych nocach wybraliśmy w końcu płytki, już dawno nic mnie tak nie cieszyło. W sklepach nikt nic nie doradzi, człowiek jest zdany na siebie. Jutro jadę zobaczyć na żywo i mam nadzieję że mnie nie rozczarują. Jakie wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 31.10.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 cześć dziewczyny!!! mieszkamy w KONICZYŃCE:wave: JEST CUDNIE:) dużo rzeczy mamy jeszcze w kartonach i pud lach. jak będę miała internet to wstawię zdjecia!! pozdrawiam Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.11.2011 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Dziewczyny, od przyszłego tygodnia wchodzi pan do płytek:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.11.2011 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Gosiu, jaki masz kolor teki aury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.11.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Karola gratulki ,trzymam kciuki żebyś była zadowolona z pana i z wyboru płytek .My 10-11 .11 się przeprowadzamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts