Renatamama3 02.11.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 a dziś jadę do Ikea po piekarnik ,płytę indukcyjną ,stół i krzesła mają promocje raty 0% przez 10 mc więc skorzystamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.11.2011 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Karola gratulki ,trzymam kciuki żebyś była zadowolona z pana i z wyboru płytek .My 10-11 .11 się przeprowadzamy . Wow!! gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.11.2011 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 My kupiliśmy antracyt:) rozważałam jeszcze onyx. Na tej stronie są fajnie opisane ich kolory:) http://www.zlewozmywakikuchenne.pl/?p=404 Właśnie dziś przeglądałam tą stronę, ja chyba jednak onyx wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.11.2011 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 No super:) znowu zazdroszczę my chyba jednak w tym roku nie zdążymy:( za dużo jeszcze do zrobienia, a większość robimy sami. No ale co się odwlecze to nie uciecze;) Gosiu a co jeszcze macie do zrobienia? My zaraz po nowym roku chcemy się wprowadzić a mamy w domu tynki i wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.11.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 No super:) znowu zazdroszczę my chyba jednak w tym roku nie zdążymy:( za dużo jeszcze do zrobienia, a większość robimy sami. No ale co się odwlecze to nie uciecze;) Gosiu u nas roboty że ho ho ale już mnie denerwuje utrzymywanie 2 domów np.w tym mc 650 zł rachunki tu gdzie mieszkam i na budowie prąd 186 zł plus woda grosze ale jednak ,i przekonujemy się z M że jak będziemy tam to będziemy zawsze coś dzióbać bo teraz np.stwierdzamy ,że na 2 godziny nie opłaca się jechać a na miejscu za 2 godziny duż można zrobić .U mnie schodów brak ,drzwi brak czekam na ościeżnice robią się ,łazienki na górze brak naszej sypialni brak jeszcze płyty trzeba położyć ale co tam będziemy u siebie będziemy palić w kominku i będzie pięknie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.11.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 No super:) znowu zazdroszczę my chyba jednak w tym roku nie zdążymy:( za dużo jeszcze do zrobienia, a większość robimy sami. No ale co się odwlecze to nie uciecze;) My też robimy sami ,nawet meble w kuchni skręcaliśmy i ustawialiśmy jeszcze górne musimy powiesić M czekał aż zdecyduję się na okap ,pewnie rzeczy odpuściliśmy i się przeprowadzamy a będziemy robić sukcesywnie w domku mieszkając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.11.2011 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Aj, no to mnie nie pocieszyłyście. Mój mąż tez nie jest takim optymistą, w razie czego przeprowadzimy się miesiąc później, teraz to już i tak zleci.Gosiu, nam chłopak od kuchni powiedział że dopóki płytek nie będzie, sufitów obniżonych i innych brudnych robót porobionych to mebli montował nie będzie, także mam nadzieję że nie będzie większych problemów.Drzwi mamy zamówione, panele też, może będą już w piątek. Na dole listwy przypodłogowe będą białe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.11.2011 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 My też robimy sami ,nawet meble w kuchni skręcaliśmy i ustawialiśmy jeszcze górne musimy powiesić M czekał aż zdecyduję się na okap ,pewnie rzeczy odpuściliśmy i się przeprowadzamy a będziemy robić sukcesywnie w domku mieszkając. My też sami bardzo dużo robimy, mąż ma 2-3 godz po pracy i tak jak mówisz Gosiu, zawsze jeszcze coś wypadnie i tak się wszystko przeciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.11.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 My listwy przypodłogowe mamy ,tylko ,że czekają na montaż ale tylko na dół kupiliśmy drewniane surowe i malowałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.11.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Karola kurcze mało macie czasu ale są tacy na forum co od marca budowali a we wrześniu się przeprowadzili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.11.2011 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Karola kurcze mało macie czasu ale są tacy na forum co od marca budowali a we wrześniu się przeprowadzili . Z tego co piszecie to bardzo mało, no cóż, jak się uda to super, jak nie, to też tragedii nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.11.2011 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Niestety, człowiek się nie rozdwoi, ale jakby na to nie patrzeć, to do przeprowadzki bliżej jak dalej.Gosia, a Wy sami montujecie drzwi wew?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.11.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 No właśnie, ten worek bez dna by się przydał.Ja pomału zbieram fv i trzeba będzie dać księgowej do odliczenia ,mam nadzieję ,ze na schody będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.11.2011 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 No właśnie, ten worek bez dna by się przydał.Ja pomału zbieram fv i trzeba będzie dać księgowej do odliczenia ,mam nadzieję ,ze na schody będzie . Ja też ciułam, u nas zwrot pójdzie na oświetlenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.11.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Taki mały będziecie mieć zwrot ja liczę ,że nie mniej niż 5 tys bo mamy do odliczenia dachówkę ,płytki ,wełnę ,płyty gipsowe ,kominek .Lamp część mam dzieciaki chciały papierowe kule z bohaterami z bajek ,w kuchni też ,muszę kupić do salonu i jadalni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.11.2011 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Wat mam nadzieję że wyjdzie ok. 7 tys, ale jak liczyłam oświetlenie, to ponad 4 tys nam trzeba. to co zostanie pójdzie na podbitkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.11.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Dla mnie za lampy tyle to kosmos . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.11.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Ano sami:) 2 pary już zamontowane, w obydwu łazienkach, jeszcze 7 par....tylko;) My też będziemy sami ,sama maluje ,w sumie zewnętrzne 2 sztuki i wewnętrzne między garażem a domem sami montowaliśmy brame garażową też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.11.2011 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Ano sami:) 2 pary już zamontowane, w obydwu łazienkach, jeszcze 7 par....tylko;) Aa no to też zaoszczędzicie na montażu, my bierzemy fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.11.2011 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Dla mnie za lampy tyle to kosmos . Dla mnie też, no ale wszystko tyle wyjdzie. Szukałam, oglądałam i jakimś cudem te które się podobają to tyle będą kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts