Karollinka 02.11.2011 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 U nas vat w przyszłym roku będziemy rozliczać i mam nadzieję, że wystarczy na kolektory:D No to widzę, że wy macie porządniejsze plany co do zagospodarowania tego zwrotu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.11.2011 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Tak jak pisałam oszczędzamy;) a tak z ciekawości to ile kosztuje montaż 1kpl drzwi?? W jednej firmie 150 zł/ sztuka, w innej 170 zł, tu gdzie zamawiamy 120 zł, ale utargowaliśmy na 100 zł. Dziewczyny a do garderoby robicie przesuwne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.11.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 U nas vat w przyszłym roku będziemy rozliczać i mam nadzieję, że wystarczy na kolektory:D Gosiu my też w przyszłym roku chcę zaraz na początku roku złożyć ,żeby najpóźniej w kwietniu dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.11.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 U nas vat w przyszłym roku będziemy rozliczać i mam nadzieję, że wystarczy na kolektory:D My kolektory też chcemy obliczała nam ostatnio firma z dotacją dla 5 os 7200 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.11.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 My w kotłowni mamy już wszystko tak zrobione, żeby nic pod solary nie trzeba było robić. Chcemy kupić sobie sami panele na dach ( tylko to by nas kosztowało), a mąż je później wytacha na dach i zamontuje. Mąż ma znajomego, który podjedzie do nas, posprawdza i podłączy i mam nadzieję, że znowu będzie taniej;) Gosiu też mamy zbiornik ,brakuje nam tylko paneli ale chcemy dofinansowanie ,firma ma nam zrobić korektę fv za zbiornik .Tylko nie wiem jak jest z gwarancją jak się samemu montuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.11.2011 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Kobitki, jakie macie stelaże do wc i bidetu? My na pewno weźmiemy geberit, tylko który model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.11.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 My mamy z koła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 02.11.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Kobitki, jakie macie stelaże do wc i bidetu? My na pewno weźmiemy geberit, tylko który model? w planach mamy takowy: http://www.lazienkaplus.pl/pl/zestaw-podtynkowy-grohe-rapid-sl-fresh-5w1-cosmopolitan-38827,53005,86,i.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.11.2011 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 A do bidetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 02.11.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 A do bidetu? koło do wc: http://www.lazienkaplus.pl/pl/stelaz-podtynkowy-do-wc-kolo-99066,47009,86,i.html i do bidetu: http://www.lazienkaplus.pl/pl/stelaz-do-bidetu-kolo-technic-99090,46982,86,i.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.11.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 My sie na koło nie zdecydujemy, geberit albo ewentualnie grohe, jak piszesz że ok, a do bidetu geberit jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.11.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 A do bidetu? U nas bidetu brak .Mam złe doświadczenia z bidetem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.11.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 My właśnie wróciliśmy z Ikea stół ,krzesła ,płyta ,piekarnik ,część garnków do Indukcji i kilka pierdołek jak zawsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 02.11.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 My też robimy sami ,nawet meble w kuchni skręcaliśmy i ustawialiśmy jeszcze górne musimy powiesić M czekał aż zdecyduję się na okap ,pewnie rzeczy odpuściliśmy i się przeprowadzamy a będziemy robić sukcesywnie w domku mieszkając. Udało mi się przekonać męża żeby wprowadzać się na parter, i potem kończyć górę już na miejscu. Pracy ciągle wiele i niestety tempo nie jest ekspresowe. Teraz jeszcze zamiast wykańczać wewnątrz mąż stawia siatkę ogrodzeniową. A czas ucieka... Miałam nadzieję że w tym roku się uda, ale nic z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 02.11.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Zamówiłam do łazienki na dół stelaż grohe a na górę geberit. Grohe tańszy, ale w promocji tylko srebrne przyciski spłukujące, a taki kolor nie pasował mi do górnej łazienki, więc tam wzięłam geberit. Wiecie co, ja wolę vat odzyskiwać systematycznie, przepisy zawsze mogą się zmienić. Teraz też pozbieraliśmy faktury i zaniesiemy do US, może starczy na podbitkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 03.11.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Udało mi się przekonać męża żeby wprowadzać się na parter, i potem kończyć górę już na miejscu. Pracy ciągle wiele i niestety tempo nie jest ekspresowe. Teraz jeszcze zamiast wykańczać wewnątrz mąż stawia siatkę ogrodzeniową. A czas ucieka... Miałam nadzieję że w tym roku się uda, ale nic z tego. My na górze mamy 3 pokoje gotowe .Na PÓŁPIĘTRZE nasza sypialnia czeka jeszcze płyty trzeba położyć ,zagipsować pomalować pewnie na zajączka się uda ,ale możemy spać w gabinecie lub w salonie ,niestety szafa nasza musi stanąć jakiś czas w gabinecie i stare meble kanapa i 2 fotele jakiś czas w salonie .Dobrze ,że kolorystycznie będą pasować brąz z beżem to wszystko jest nie ważne ,ważne ,że młodzi będą mieć po pokoju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 03.11.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 My też rozliczamy się co roku, mam nadzieję, że po nowym roku kilka tys się uzbiera. Panele, drzwi wew, blacha, kafle, mnóstwo pierdółek i powinno się uzbierać My też ale to dopiero 2 nasz odpis bo budowę rozpoczeliśmy w maju 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 03.11.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 (edytowane) Gosiu mój stół http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40176846/ krzesła takie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40182244/ Wydaje mi się ,że te moje do twoich mebli nie bardzo ty masz nowoczesną kuchnie .Ale w Ikea są różne stoły krzesła niektóre niewystawione na stronce .Najlepiej zróbcie sobie wycieczkę może skorzystacie z rat 0% lub jeśli kupisz za 1000 zł do kuchni czy jadalni dostaniesz bon za 100 na zakupy. Edytowane 3 Listopada 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.11.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Dziewczyny, jakie baterie polecacie? Zlewozmywakową, umywalkową i do bidetu no i co do kabiny prysznicowej?? Do końca tygodnia muszę już zamówić, narazie najbardziej skłaniam się do kupna kludi. Jak dotrą płytki to w poniedziałek ruszamy z łazienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.11.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Hej Karolka:DMy też mamy Kludi wszędzie:DNajbardziej podoba mi się zlewozmywakowa Bingo Star (wersja do montażu pod oknem) chociaż jeszcze w pudełku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts