Karollinka 08.11.2011 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ehh byłoby zbyt prosto gdyby wszystko szło bez problemu:) Ja dziś odebrałam taki komplet sztućców:) http://www.swiatkuchni.com/berghoff/sztucce-cosmo-72-el--gerlach-gratis--id-1480/ Oo, bardzo mi się podobają, też szukam podobnych, bez żadnych zdobień, a te są fajne, przyjrzę im się dokładnie;) Tak właśnie sobie pomyślałam, że jak się zdecyduję na te mebelki łazienkowe to już do łazienki mam prawie wszystko, zostało oświetlenie wybrać aby. Lustro też już wybrane, będzie wklejone w ścianę (w płytki), znalazłam fajną stronę z lustrami, jak któraś potrzebuję to podeślę linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.11.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Oo, bardzo mi się podobają, też szukam podobnych, bez żadnych zdobień, a te są fajne, przyjrzę im się dokładnie;) Tak właśnie sobie pomyślałam, że jak się zdecyduję na te mebelki łazienkowe to już do łazienki mam prawie wszystko, zostało oświetlenie wybrać aby. Lustro też już wybrane, będzie wklejone w ścianę (w płytki), znalazłam fajną stronę z lustrami, jak któraś potrzebuję to podeślę linka. Ja chetnie zobacze to strone. My tez chcemy lustro wklejone w plytki. Pozdrowienia z Londynu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.11.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Sylwia miło Cię znowu czytać co słychać w wielkim świecie?? Baw się dobrze u męża i odpoczywaj. Buźka:* Dni mijaja za szybko, ale cieszymy sie z kazdej chwili. Moja podroz przez chwile byla pod wielkim znakiem zapytania (ogladalyscie o tym ze w Warszawie bylo zamkniete lotnisko), moj lot zostal odwolany i wybralam autobus w jedna strone. Wroce troche pozniej niz planowalam z czego bardzo sie ciesze. Juz pierwsze zakupy zrobilam, chociaz tym razem nie poszaleje, brak promocji. Moze nastepnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.11.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Powiem szczerze, że prostota, bez zdobień i w połysku to były moje kryteria wyboru. Ale ciężko było na takie trafić, w necie mnóstwo jest zdobionych sztućców, mnóstwo w satynie/połysku no ale wreszcie znalazłam takie jakie chciałam. Zobaczymy jak się spiszą w użytkowaniu za jakiś czas. Ja dostałam 2 komplety na prezenty ślubne jeden taki gładki prosty właśnie drugi srebrno złoty ,używam przy chrzcinach ,komuniach ,wigilia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.11.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Gosiu sztućce ekstra. A plytki w kuchni wymiataja. Odpowiednie oswietlenie i napewno prezentuja sie super. A te drobinki na nich wymiataja jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.11.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Dni mijaja za szybko, ale cieszymy sie z kazdej chwili. Moja podroz przez chwile byla pod wielkim znakiem zapytania (ogladalyscie o tym ze w Warszawie bylo zamkniete lotnisko), moj lot zostal odwolany i wybralam autobus w jedna strone. Wroce troche pozniej niz planowalam z czego bardzo sie ciesze. Juz pierwsze zakupy zrobilam, chociaz tym razem nie poszaleje, brak promocji. Moze nastepnym razem. Sylwia no to pewnie zakupki w Londynie zaliczyłaś .Baw się dobrze ,kiedy wracasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.11.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Powiem szczerze, że prostota, bez zdobień i w połysku to były moje kryteria wyboru. Ale ciężko było na takie trafić, w necie mnóstwo jest zdobionych sztućców, mnóstwo w satynie/połysku no ale wreszcie znalazłam takie jakie chciałam. Zobaczymy jak się spiszą w użytkowaniu za jakiś czas. Teraz szukam prostych białych talerzy i chyba kupię w Ikea .Wczoraj byłam po lampy i od razu popatrzyłam na talerze nawet mają fajne i dość tanie 6 głębokich 6 płytki 6 deserowych chyba 78 zł .Do Ikea wybieram się znowu koło grudnia bo mają mieć promocję na garnki do indukcji a muszę wszystkie wymienić na razie kupiłam 4 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.11.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Sylwia no to pewnie zakupki w Londynie zaliczyłaś .Baw się dobrze ,kiedy wracasz ? Dziekuje. Wracam w poniedzialek. Jak dobrze pojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.11.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Dziekuje. Wracam w poniedzialek. Jak dobrze pojdzie. A mężuś kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.11.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A mężuś kiedy ? Trzy tygodnie po mnie. Mam nadzieje ze prace na budowie beda juz zaawansowane do jego przyjazdu, a pozniej bedziemy konczyc reszte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.11.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Trzy tygodnie po mnie. Mam nadzieje ze prace na budowie beda juz zaawansowane do jego przyjazdu, a pozniej bedziemy konczyc reszte. Zostaje do świąt czy do Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.11.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Zostaje do świąt czy do Nowego Roku. Po nowym roku wraca. Bedziemy mieli sporo czasu na prace w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.11.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Po nowym roku wraca. Bedziemy mieli sporo czasu na prace w domku. To super pewnie się cieszysz ,a chociaż urlopik płatny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.11.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 To super pewnie się cieszysz ,a chociaż urlopik płatny . I to wlasnie w tym jest najfajniejsze. Urlop platny i nadgonimy sporo prac sami. Przynajmniej nie wszystko beda robic u nas obcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.11.2011 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Sylwia, milo Cię widzieć: )To jest strona z lustrami, zerknij http://www.e-oprawa.pl/Lustra Urlopu zazdroszczę, ja mam dopiero w grudniu, mam nadzieję, że już będę miała co sprzątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.11.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Do Ikea wybieram się znowu koło grudnia bo mają mieć promocję na garnki do indukcji Renia, skąd masz takie info? To pewne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.11.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Renia, skąd masz takie info? To pewne? Kaluś tak garnki Flammig 3 sztuki w tym patelnia ze 129.99 na 79.99 od28 listopada do 4 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.11.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 To jest strona z lustrami, zerknij http://www.e-oprawa.pl/Lustra . cudne te lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.11.2011 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 cudne te lustra I do tego ceny przystępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.11.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ja do łazienki kupiłam drewniane biedne czeka na powieszenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts