Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

Ehh byłoby zbyt prosto gdyby wszystko szło bez problemu:)

Ja dziś odebrałam taki komplet sztućców:)

http://www.swiatkuchni.com/berghoff/sztucce-cosmo-72-el--gerlach-gratis--id-1480/

Oo, bardzo mi się podobają, też szukam podobnych, bez żadnych zdobień, a te są fajne, przyjrzę im się dokładnie;)

Tak właśnie sobie pomyślałam, że jak się zdecyduję na te mebelki łazienkowe to już do łazienki mam prawie wszystko, zostało oświetlenie wybrać aby.

Lustro też już wybrane, będzie wklejone w ścianę (w płytki), znalazłam fajną stronę z lustrami, jak któraś potrzebuję to podeślę linka.

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oo, bardzo mi się podobają, też szukam podobnych, bez żadnych zdobień, a te są fajne, przyjrzę im się dokładnie;)

Tak właśnie sobie pomyślałam, że jak się zdecyduję na te mebelki łazienkowe to już do łazienki mam prawie wszystko, zostało oświetlenie wybrać aby.

Lustro też już wybrane, będzie wklejone w ścianę (w płytki), znalazłam fajną stronę z lustrami, jak któraś potrzebuję to podeślę linka.

Ja chetnie zobacze to strone. My tez chcemy lustro wklejone w plytki.

Pozdrowienia z Londynu:)

Sylwia miło Cię znowu czytać;) co słychać w wielkim świecie?? Baw się dobrze u męża i odpoczywaj.

Buźka:*

Dni mijaja za szybko, ale cieszymy sie z kazdej chwili. Moja podroz przez chwile byla pod wielkim znakiem zapytania (ogladalyscie o tym ze w Warszawie bylo zamkniete lotnisko), moj lot zostal odwolany i wybralam autobus w jedna strone.

Wroce troche pozniej niz planowalam z czego bardzo sie ciesze. Juz pierwsze zakupy zrobilam, chociaz tym razem nie poszaleje, brak promocji. Moze nastepnym razem.

Powiem szczerze, że prostota, bez zdobień i w połysku to były moje kryteria wyboru. Ale ciężko było na takie trafić, w necie mnóstwo jest zdobionych sztućców, mnóstwo w satynie/połysku no ale wreszcie znalazłam takie jakie chciałam. Zobaczymy jak się spiszą w użytkowaniu za jakiś czas.

Ja dostałam 2 komplety na prezenty ślubne jeden taki gładki prosty właśnie drugi srebrno złoty ,używam przy chrzcinach ,komuniach ,wigilia .

Dni mijaja za szybko, ale cieszymy sie z kazdej chwili. Moja podroz przez chwile byla pod wielkim znakiem zapytania (ogladalyscie o tym ze w Warszawie bylo zamkniete lotnisko), moj lot zostal odwolany i wybralam autobus w jedna strone.

Wroce troche pozniej niz planowalam z czego bardzo sie ciesze. Juz pierwsze zakupy zrobilam, chociaz tym razem nie poszaleje, brak promocji. Moze nastepnym razem.

Sylwia no to pewnie zakupki w Londynie zaliczyłaś .Baw się dobrze ,kiedy wracasz ?

Powiem szczerze, że prostota, bez zdobień i w połysku to były moje kryteria wyboru. Ale ciężko było na takie trafić, w necie mnóstwo jest zdobionych sztućców, mnóstwo w satynie/połysku no ale wreszcie znalazłam takie jakie chciałam. Zobaczymy jak się spiszą w użytkowaniu za jakiś czas.

Teraz szukam prostych białych talerzy i chyba kupię w Ikea .Wczoraj byłam po lampy i od razu popatrzyłam na talerze nawet mają fajne i dość tanie 6 głębokich 6 płytki 6 deserowych chyba 78 zł .Do Ikea wybieram się znowu koło grudnia bo mają mieć promocję na garnki do indukcji a muszę wszystkie wymienić na razie kupiłam 4 .