Karollinka 09.11.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ja do łazienki kupiłam drewniane biedne czeka na powieszenie . U nas będzie bez żadnych ram, sama tafla wklejona między płytki. Później jak znajdę chwilę to pokażę Wam moje cudne płyteczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.11.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 U nas będzie bez żadnych ram, sama tafla wklejona między płytki. Później jak znajdę chwilę to pokażę Wam moje cudne płyteczki:) U mnie tak będzie w górnej (tam będzie nowoczesna łazienka) dolna jest tradycyjna - sielska tam taka tafla nie pasuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.11.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Widziałam wreszcie moje płytki, do kuchni i holu wiedziałam że będą cudne, ale te łazienkowe są BOSKIE!!!!Żadne zdjęcie nie odda ich uroku, w naturalnym świetle wyglądają dużo lepiej niż jak przy lampach oglądaliśmy w sklepie. Jestem bardzo bardzo zadowolona, niech jeszcze te drugie szare będą takie piękne to łazienka będzie moim ulubionym pomieszczeniem:) Znalazłam fajne kinkieciki na klatkę schodową http://img545.imageshack.us/img545/7798/producttocategory.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.11.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Karolinko zaczeliscie prace przy lazience? Tez ogladalam ten kinkiecik, fajniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.11.2011 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Karolinko zaczeliscie prace przy lazience? Tez ogladalam ten kinkiecik, fajniutki. Tak, coś tam się zaczyna dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.11.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Tak, coś tam się zaczyna dziać Super, przynajmniej Twoi fachowcy sa slowni. Robiliscie gotowy projekt czy sami cos stworzyliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.11.2011 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Miałam projekt ale nie skorzystaliśmy z niego, dosłownie w ostatniej chwili pojawiła się nowa koncepcja łazienki z której jestem bardzo zadowolona, wymyślona w jeden wieczór i dużo bardziej nam się podoba jak ta z projektu.Zaraz pokażę Wam płytki, bo do holu i wiatrołapu też zmienione;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.11.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ja bys mogla to pokaz armature do lazienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.11.2011 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ja bys mogla to pokaz armature do lazienek. ok, uzupełniłam album, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.11.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Widzialam, piekne szarosci, teraz to tylko trzeba czekac az wszystko znajdzie sie na swoim miejscu. Ciekawa jestem jeszcze jakie krany do umywalki, wanny i prysznica. Ja musze cos znalesc, ale utknelam tylko na Kludi Zenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.11.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ja musze cos znalesc, ale utknelam tylko na Kludi Zenta. Bardzo dobry wybór;) Cześć laseczki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.11.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Bardzo dobry wybór;) Cześć laseczki:D Czesc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.11.2011 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Widzialam, piekne szarosci, teraz to tylko trzeba czekac az wszystko znajdzie sie na swoim miejscu. Ciekawa jestem jeszcze jakie krany do umywalki, wanny i prysznica. Ja musze cos znalesc, ale utknelam tylko na Kludi Zenta. Dla mnie zenta jest zbyt prostokątna, zaraz Ci pokaże jaką wybrałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.11.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Piękne szarości wybrałaś Ta ciemniejsza szarość do łazienki to nie jest przypadkiem seria loft? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.11.2011 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Cześć dziopki:) Karolinko, byłam i widziałam płyteczki. Ślicznie zapowiada się łazienka, już nie mogę się doczekać efektu końcowego:) Oj dziewczyny ja też się nie mogę doczekać efektu. Pan od łazienek mówi że też chyba takie płytki kupi, bo z tylu co robił te mu się najbardziej podobają tylko że on do tej szarości chce kremowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 10.11.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Piękne szarości wybrałaś Ta ciemniejsza szarość do łazienki to nie jest przypadkiem seria loft? Lecę tez popatrzeć a Lofta uwielbiam i na pewno gdzieś się u nas pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.11.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 No niestety to nie loft;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.11.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Hej Gosiu fajnie ,że mieliście fuksa z tą ceną za parkiet ,my chodź kocham drewno to zrezygnowałam bo mamy kota a pojawią się psy a my z tych co zwierzaki trzymamy w domu .U nas dziś zimno br po takich ciepłych dniach w takie temperatury .Niby 11 listopada a ja spędziłam pracowicie wyczyściłam i wymalowałam pierwszą warstwą lakieru ławeczko -półeczkę do wiatrołapu ,M w tym czasie poukładał styropian na balkonach ,udało nam się wyciąć dziury w blacie na zlew i płytę .Przeprowadzka się opóźni bo hydraulik chorował a żeby się przeprowadzić musi być ciepła woda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.11.2011 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Jak Wam minął wekkend dziewczyny?U nas pracowicie baardzo, wybrałam prawie całe oświetlenie na dół i do sypialni, został tylko Kingi pokój.Jestem już blisko wyboru płytek do kuchni, mąż powiedział że zgadza się absolutnie na wszystko żebym tylko się zdecydowała. Wybór zawężyłam do dwóch typów więc już może będzie łatwiej:P:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.11.2011 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 (edytowane) No niestety to nie loft;) Hm, nie widziałam tych płytek na żywo, a w necie nie zwróciłabym na nich uwagi. Edit, tak patrzę na nie dokładniej i chyba najbardziej by mi do kuchni pasowały??????:jawdrop: Edytowane 13 Listopada 2011 przez Karollinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts