Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

Dziewczyny a ja z innej beczki (bo w łazienkach to ja spędzam minimum czasu, kąpieli długaśnych nie lubię, więc łazienki mnie tak nie interesują, jest bo musi być i nic poza tym;)) na kiedy macie umówione montaże mebli kuchennych?? Strasznie jestem ciekawa Waszych kuchni:P

Ja miałam mieć montaż na początku listopada, teraz przenieśliśmy na początek grudnia.

Sama się nie mogę doczekać, ale chcę żeby te najbrudniejsze roboty zostały zakończone i wtedy stolarz może wchodzić.

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Widziałam na żywo, pytałam, czytałam o nich i kupiłam. Wyglądają na porządne, kształt też fajny. To jest kludi tercio.

Umywalkowa kludi bingo star a pod prysznic też kludi

o taka

http://img839.imageshack.us/img839/3623/kludiaqavshowerduoz2124.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Do wanny nie mam bo górna łazienka nie tknięta jeszcze.

Sporo czytałam o bateriach i te kludi chodzą za mną od jakiegoś czasu. Faktycznie zenta która wcześniej pokazywalam jest kanciasta a ta jest zgrabniejsza (przynajmniej na zdjęciu tak wyglada). Mi potrzebny jest caly komplet umywalka, wanna i przysznic. I wypadało by żeby wszystko było z jednej serii.

Sporo czytałam o bateriach i te kludi chodzą za mną od jakiegoś czasu. Faktycznie zenta która wcześniej pokazywalam jest kanciasta a ta jest zgrabniejsza (przynajmniej na zdjęciu tak wyglada). Mi potrzebny jest caly komplet umywalka, wanna i przysznic. I wypadało by żeby wszystko było z jednej serii.

Sylwia ale przecież wannę i prysznic będziesz miała w oddzielnych łazienkach to możesz wybrać różne modele. Ja mam to tercio do umywalki i bidetu, pod prysznic inny model, a w drugiej łazience planuję inne całkiem.

Od rana męczę fachowców. Z odbieraniem telefonu to u nich cos słabo wychodzi. Kostkę przełożyliśmy na wiosnę. Ze względu na niedokończony garaż wolnostojący.

No i w tym tygodniu łazienka tez ruszy. Wiadomość z ostatniej chwili.

Edytowane przez sylwia&radek

Powiem Ci szczerze że ja nie mam pojecia jakie my wybierzemy mebelki do salonu. Nie mam wogóle pomyslu. Też nic nie oglądałam jeszcze bo wszysto stało w miejscu.

W końcu dodzwoniłam sie wszędzie gdzie chciałam. Widać wkoncu światełko w tunelu. Będzie się działo.

A teraz muszę uciekać, bo jeszcze 3 godz korków przede mną. Muszę sie trzymac żeby dzieciaki cos zrozumiały:) A głodna chodzę od rana.

Edytowane przez sylwia&radek

Hej Sylwia fajnie ,że dotarłaś cała i zdrowa i zadowolona.Ja wróciłam właśnie z budowy ,pan hydraulik zadzwonił ,że zalał rurki rozpalił w kominku czy mogę przyjechać popilnować bo on boi się tak zostawić na pierwszy raz a ma umówione spotkanie ja w try miga na budowę posiedziałam sobie ,pocieszyłam się ogniem z kominka fajnie się zrobiło ciepło w całym domku grzejniki grzeją .Nagrzejemy troszkę mury i można się przeprowadzać .