sylwiaradek 18.11.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Jakie planujecie u siebie dziewczyny barierki na balkonie?Nie chodzi mi o wzór tylko czy będą one takie wygięte jak na zdjęciu czy proste?http://bezbolesny.republika.pl/PICT8051.jpgNie wiem czy dobrze myślę, ale jak wykusz jest prostokątny to i barierka powinna być prosta. Czy takie wybrzuszenia pasują do naszej koniczynki? Chociaż znalazłam zdjęcie koniczynki z taką barierką, też niby fajnie wyglada:http://lh5.ggpht.com/_VPeXHocyMoE/S2LzeheYIII/AAAAAAAADYo/D82ef6VyapU/DSCF9266.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.11.2011 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Sylwia to teraz robota pójdzie szybciutko:) Elektryk będzie Ci robił poprawki??? Ja wczoraj prosiłam męża o zmiany bo mi się koncepcja oświetlenia nad stołem zmieniła, drogo mnie to będzie kosztować no ale zrobi:lol2: Ja barierek nie chcę kutych, mam już koncepcję na nie ale nie wiem jak wytłumaczyć. Muszę podjechać zrobić zdjęcie tych, które będą wzorem to zobaczycie. Ale będą prostsze niż te, które pokazałaś no i w chromie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.11.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ja barierki robię kute pod ogrodzenie. Wzór już wiem jaki będzie, tylko nie wiem czy zrobić proste czy z tym wybrzuszeniem. Ja jestem bardziej za prostymi, ale sama nie wiem. Podpowiedziecie coś plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.11.2011 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ja bym robiła proste. Ale to moje zboczenie, bo u mnie generalnie wszystko będzie kanciaste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.11.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Sylwia to teraz robota pójdzie szybciutko:) Elektryk będzie Ci robił poprawki??? Na razie poprawek nie przywiduję. Będzie potrzebny do wyjaśnienia kilku kabelków (szczególnie związanych z alarmem). No i ma przywieźć mi gniazdka, bo jak panowie skończą chem od razu zakonczyć i elektrykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.11.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ja bym robiła proste. Ale to moje zboczenie, bo u mnie generalnie wszystko będzie kanciaste. Może jeszcze inne dziewczyny coś podpowiedzą. Jak narazie jest 2:0 na kanciaste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.11.2011 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 A właśnie, jeśli chodzi o gniazdka, to wszędzie będziecie mieli takie same?Bo ja mam 3/4 gniazdek już zgromadzonych ale że mąż przyszalał i kontaktów będzie więcej to muszę dokupić. Problem w tym, że te co mam to kosztują 120 zł jedno no i szkoda mi 2 tys wydać na kilka brakujących, wolałabym tańsze, ale męża nie mogę przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.11.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 No właśnie nie wiem jeszcze. Nie mam jeszcze pojęcia jaki to będzie koszt. Pewnie w domu będziemy chcieli wszystkie takie same, ale w garaz, pralni i kotłowni może będą inne, jak te pierwsze będą drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.11.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 A właśnie, jeśli chodzi o gniazdka, to wszędzie będziecie mieli takie same? Bo ja mam 3/4 gniazdek już zgromadzonych ale że mąż przyszalał i kontaktów będzie więcej to muszę dokupić. Problem w tym, że te co mam to kosztują 120 zł jedno no i szkoda mi 2 tys wydać na kilka brakujących, wolałabym tańsze, ale męża nie mogę przekonać Nie dziwię się Twojemu mężowi. On elektryk i gniazdka chce mieć najłdniejsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.11.2011 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Nie dziwię się Twojemu mężowi. On elektryk i gniazdka chce mieć najłdniejsze:) No, ale bez przesady. Też chyba damy do pomieszczeń gospodarczych jakieś tańsze, w końcu i tak nikt na gniazdka nie będzie patrzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 18.11.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ja bym robiła proste. Ale to moje zboczenie, bo u mnie generalnie wszystko będzie kanciaste. popieram wizję prostych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.11.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Może jeszcze inne dziewczyny coś podpowiedzą. Jak narazie jest 2:0 na kanciaste. Ja też wole kańciaste wszystko co okrągłe zmieniam na proste .Schody ,filary . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.11.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ja też wole kańciaste wszystko co okrągłe zmieniam na proste .Schody ,filary . No to jest 4:0. Jeszcze wystarczy ze mąz potwierdzi i będzie prosta barierka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.11.2011 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Dziewczyny, jak znajdziecie chwilkę czasu to zajrzyjcie do albumu.Zaczątek łazienki pokazałam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 19.11.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Dziewczyny, jak znajdziecie chwilkę czasu to zajrzyjcie do albumu. Zaczątek łazienki pokazałam:cool: cudne szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.11.2011 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 cudne szarości Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.11.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Już coś widać - fajowo. Może i ja za tydzień będę mogła sie pochwalić co u mnie:) Miłego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.11.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Karola fajnie a ten kwadrat to miejsce na lustro jakoś dziwnie ,wolałabym na 2 płytkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.11.2011 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Karola fajnie a ten kwadrat to miejsce na lustro jakoś dziwnie ,wolałabym na 2 płytkach . Tak, w to miejsce będzie wklejone lustro. A jak na 2 płytkach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.11.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Karola fajnie a ten kwadrat to miejsce na lustro jakoś dziwnie ,wolałabym na 2 płytkach . Mi się właśnie podoba tak jak jest. U siebie też planuję podobne rozwiązenie. A jakie będzie oświetlenie, bo widzę kabelek w miejscu lustra? Będzie nad lustrem czy lusterko będzie z żarówkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts