Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

Jakie planujecie u siebie dziewczyny barierki na balkonie?

Nie chodzi mi o wzór tylko czy będą one takie wygięte jak na zdjęciu czy proste?

http://bezbolesny.republika.pl/PICT8051.jpg

Nie wiem czy dobrze myślę, ale jak wykusz jest prostokątny to i barierka powinna być prosta. Czy takie wybrzuszenia pasują do naszej koniczynki?

Chociaż znalazłam zdjęcie koniczynki z taką barierką, też niby fajnie wyglada:

http://lh5.ggpht.com/_VPeXHocyMoE/S2LzeheYIII/AAAAAAAADYo/D82ef6VyapU/DSCF9266.JPG

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sylwia to teraz robota pójdzie szybciutko:)

Elektryk będzie Ci robił poprawki???;)

Ja wczoraj prosiłam męża o zmiany bo mi się koncepcja oświetlenia nad stołem zmieniła, drogo mnie to będzie kosztować no ale zrobi:lol2:

Ja barierek nie chcę kutych, mam już koncepcję na nie ale nie wiem jak wytłumaczyć. Muszę podjechać zrobić zdjęcie tych, które będą wzorem to zobaczycie. Ale będą prostsze niż te, które pokazałaś no i w chromie.

Sylwia to teraz robota pójdzie szybciutko:)

Elektryk będzie Ci robił poprawki???;)

Na razie poprawek nie przywiduję. Będzie potrzebny do wyjaśnienia kilku kabelków (szczególnie związanych z alarmem). No i ma przywieźć mi gniazdka, bo jak panowie skończą chem od razu zakonczyć i elektrykę.

A właśnie, jeśli chodzi o gniazdka, to wszędzie będziecie mieli takie same?

Bo ja mam 3/4 gniazdek już zgromadzonych ale że mąż przyszalał i kontaktów będzie więcej to muszę dokupić. Problem w tym, że te co mam to kosztują 120 zł jedno no i szkoda mi 2 tys wydać na kilka brakujących, wolałabym tańsze, ale męża nie mogę przekonać

A właśnie, jeśli chodzi o gniazdka, to wszędzie będziecie mieli takie same?

Bo ja mam 3/4 gniazdek już zgromadzonych ale że mąż przyszalał i kontaktów będzie więcej to muszę dokupić. Problem w tym, że te co mam to kosztują 120 zł jedno no i szkoda mi 2 tys wydać na kilka brakujących, wolałabym tańsze, ale męża nie mogę przekonać

Nie dziwię się Twojemu mężowi. On elektryk i gniazdka chce mieć najłdniejsze:)

Karola fajnie a ten kwadrat to miejsce na lustro jakoś dziwnie ,wolałabym na 2 płytkach .

Mi się właśnie podoba tak jak jest. U siebie też planuję podobne rozwiązenie.

A jakie będzie oświetlenie, bo widzę kabelek w miejscu lustra? Będzie nad lustrem czy lusterko będzie z żarówkami?