Karollinka 20.11.2011 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Mi się właśnie podoba tak jak jest. U siebie też planuję podobne rozwiązenie. A jakie będzie oświetlenie, bo widzę kabelek w miejscu lustra? Będzie nad lustrem czy lusterko będzie z żarówkami? Najpierw miało być podświetlane lustro, ale zrezygnowaliśmy. Będą dwa kinkiety po obu stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 20.11.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 A właśnie, jeśli chodzi o gniazdka, to wszędzie będziecie mieli takie same? Bo ja mam 3/4 gniazdek już zgromadzonych ale że mąż przyszalał i kontaktów będzie więcej to muszę dokupić. Problem w tym, że te co mam to kosztują 120 zł jedno no i szkoda mi 2 tys wydać na kilka brakujących, wolałabym tańsze, ale męża nie mogę przekonać Wolałabym mieć takie same, przynajmniej na parterze. Karola - 120 zł jedno gniazdko? No właśnie dziewczyny, jakie kupujecie pstryczki, gniazdka? Z takich kanciastych? Na razie udało mi się upatrzyć Ospel Sonata, Impresja, Berker b.kwadrat, Schneider Sedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 20.11.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ja barierki robię kute pod ogrodzenie. Wzór już wiem jaki będzie, tylko nie wiem czy zrobić proste czy z tym wybrzuszeniem. Ja jestem bardziej za prostymi, ale sama nie wiem. Podpowiedziecie coś plissss Proste. Koniczynki są bez zaobleń i dosyć proste, myślę że proste barierki bardziej pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.11.2011 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 (edytowane) Wolałabym mieć takie same, przynajmniej na parterze. Karola - 120 zł jedno gniazdko? No właśnie dziewczyny, jakie kupujecie pstryczki, gniazdka? Z takich kanciastych? Na razie udało mi się upatrzyć Ospel Sonata, Impresja, Berker b.kwadrat, Schneider Sedna. Kanciaste my mamy. Znalazłam berkery podobne do tych które mamy no i chyba kupię. Te gniazdka mąż przywoził z Francji, u nas nie dostępne i dlatego taka cena. Mąż mi podpowiada, że te co mamy to legrandy. Jak znajdę gdzieś w pudle to pokażę. Edytowane 20 Listopada 2011 przez Karollinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 20.11.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Dziewczyny, jak znajdziecie chwilkę czasu to zajrzyjcie do albumu. Zaczątek łazienki pokazałam:cool: Też chciałabym pooglądać twój album:) Czym mam się wkupić? może wirtualna kawka? ja stawiam:) http://images41.fotosik.pl/1186/e344b16a0cb61ba7m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.11.2011 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Grandzia kawką się częstuję i zapraszam obejrzeć album. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 20.11.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Tak, w to miejsce będzie wklejone lustro. A jak na 2 płytkach??? Na szerokość 2 płytek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 20.11.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 A my dziś przewieźliśmy na budowę witrynę do jadalni ,chciałabym inną bardziej pasującą stołu ale musi być ta która jest z naszego starego lokum ,w sumie się wpasowała aż tak strasznie nie wygląda .Przewieźliśmy też trochę dupereli i kilka kwiatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.11.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Proste. Koniczynki są bez zaobleń i dosyć proste, myślę że proste barierki bardziej pasują. Dzięki. Będzie prosta, dzisiaj już zamówiłam. Około 3 tygodni poczekam na montaż. A co u Was robicie teraz? Będzie jakaś fotorelacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.11.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Na szerokość 2 płytek . Aa, ale u nas byłoby za szeroko, ja chciałam konkretne wymiary lustra. Dla mnie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.11.2011 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 (edytowane) Szukam białych ceramicznych akcesoriów do łazienki. natknęłyście się na coś fajnego? Edytowane 21 Listopada 2011 przez Karollinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 21.11.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Dzięki. Będzie prosta, dzisiaj już zamówiłam. Około 3 tygodni poczekam na montaż. A co u Was robicie teraz? Będzie jakaś fotorelacja? My sobie pochorowaliśmy trochę. W międzyczasie próbuję się doprosić o zakończenie montażu drzwi i kolejny raz wyszło mi bokiem zatrudnienie "fachowców", więc zgodnie z zasadą "chcesz mieć dobrze zrób sam" przymierzamy się do własnoręcznego układania płyt. Płyty już są, trzeba pożyczyć podnośnik i znaleźć czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.11.2011 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 My sobie pochorowaliśmy trochę. W międzyczasie próbuję się doprosić o zakończenie montażu drzwi i kolejny raz wyszło mi bokiem zatrudnienie "fachowców", więc zgodnie z zasadą "chcesz mieć dobrze zrób sam" przymierzamy się do własnoręcznego układania płyt. Płyty już są, trzeba pożyczyć podnośnik i znaleźć czas. Oj tak, z płytami to spora zabawa. Matilde ale jak zrobicie sami to zaoszczędzisz z 8 tys i na pewno zrobicie lepiej niż "fachowcy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 21.11.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Och tran, no widzisz zapomnieliśmy o tranie. Trzeba to nadrobić. Dzięki za dobre słowo Karolina, też tak myślę . Za dodatkami do łazienki jeszcze się nie rozglądałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.11.2011 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 My się wspomagamy bombami witaminowymi w postaci surówek, żadnych tabletek nie łykamy i też jest ok.Właśnie dzwonił nasz glazurnik, dotarły wreszcie nasze jasno szare płyteczki a ja siedzę w pracy i mnie skręca z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.11.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Moja by tranu nie tknęła, u nas z jedzeniem to temat na odrębny wątek, ale surówki muszą być obowiązkowo co dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.11.2011 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Wooow super:) pochwal się koniecznie meblami do salonu. Ja cały czas się zastanawiam czy kupić narożnik czy sofę i fotel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.11.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 A moje tran piją bez problemu:eek: u mnie z jedzeniem nie ma takiego wielkiego problemu, czasami tylko powybrzydzają Karolinko czyżbyś miała niejadka?? Ja ponoć byłam niejadkiem, ehhh współczuję mojej mamie;) Tak, moja mała to niejadek, chociaż teraz i tak jest o niebo lepiej bo przynajmniej próbuje coś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.11.2011 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Gosiu czy te meble mają jasno szare fronty? Bo ja mam w pracy kiepski monitor i bardzo źle widać.U mnie meble salonowe muszą być dobrane pod kolor barku więc narazie nie mogę kupować ale zastanawiam się nad zleceniem tego stolarzowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.11.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Tak, fronty mają ciepły jasnoszary odcień, będzie fajne nawiązanie do frontów w kuchni, w końcu to otwarta przestrzeń No właśnie tak myślałam, u nas fornir mebli musi być taki jak na barku a szyby czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts