Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

Mi się właśnie podoba tak jak jest. U siebie też planuję podobne rozwiązenie.

A jakie będzie oświetlenie, bo widzę kabelek w miejscu lustra? Będzie nad lustrem czy lusterko będzie z żarówkami?

Najpierw miało być podświetlane lustro, ale zrezygnowaliśmy. Będą dwa kinkiety po obu stronach.

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A właśnie, jeśli chodzi o gniazdka, to wszędzie będziecie mieli takie same?

Bo ja mam 3/4 gniazdek już zgromadzonych ale że mąż przyszalał i kontaktów będzie więcej to muszę dokupić. Problem w tym, że te co mam to kosztują 120 zł jedno no i szkoda mi 2 tys wydać na kilka brakujących, wolałabym tańsze, ale męża nie mogę przekonać

Wolałabym mieć takie same, przynajmniej na parterze. Karola - 120 zł jedno gniazdko?

No właśnie dziewczyny, jakie kupujecie pstryczki, gniazdka? Z takich kanciastych? Na razie udało mi się upatrzyć Ospel Sonata, Impresja, Berker b.kwadrat, Schneider Sedna.

Ja barierki robię kute pod ogrodzenie. Wzór już wiem jaki będzie, tylko nie wiem czy zrobić proste czy z tym wybrzuszeniem. Ja jestem bardziej za prostymi, ale sama nie wiem. Podpowiedziecie coś plissss

Proste. Koniczynki są bez zaobleń i dosyć proste, myślę że proste barierki bardziej pasują.

Wolałabym mieć takie same, przynajmniej na parterze. Karola - 120 zł jedno gniazdko?

No właśnie dziewczyny, jakie kupujecie pstryczki, gniazdka? Z takich kanciastych? Na razie udało mi się upatrzyć Ospel Sonata, Impresja, Berker b.kwadrat, Schneider Sedna.

Kanciaste my mamy. Znalazłam berkery podobne do tych które mamy no i chyba kupię.

Te gniazdka mąż przywoził z Francji, u nas nie dostępne i dlatego taka cena.

Mąż mi podpowiada, że te co mamy to legrandy. Jak znajdę gdzieś w pudle to pokażę.

Edytowane przez Karollinka

Dzięki. Będzie prosta, dzisiaj już zamówiłam. Około 3 tygodni poczekam na montaż.

A co u Was robicie teraz? Będzie jakaś fotorelacja?

My sobie pochorowaliśmy trochę. W międzyczasie próbuję się doprosić o zakończenie montażu drzwi i kolejny raz wyszło mi bokiem zatrudnienie "fachowców", więc zgodnie z zasadą "chcesz mieć dobrze zrób sam" przymierzamy się do własnoręcznego układania płyt. Płyty już są, trzeba pożyczyć podnośnik i znaleźć czas.

My sobie pochorowaliśmy trochę. W międzyczasie próbuję się doprosić o zakończenie montażu drzwi i kolejny raz wyszło mi bokiem zatrudnienie "fachowców", więc zgodnie z zasadą "chcesz mieć dobrze zrób sam" przymierzamy się do własnoręcznego układania płyt. Płyty już są, trzeba pożyczyć podnośnik i znaleźć czas.

Oj tak, z płytami to spora zabawa. Matilde ale jak zrobicie sami to zaoszczędzisz z 8 tys i na pewno zrobicie lepiej niż "fachowcy".

A moje tran piją bez problemu:eek: u mnie z jedzeniem nie ma takiego wielkiego problemu, czasami tylko powybrzydzają;) Karolinko czyżbyś miała niejadka?? Ja ponoć byłam niejadkiem, ehhh współczuję mojej mamie;)

Tak, moja mała to niejadek, chociaż teraz i tak jest o niebo lepiej bo przynajmniej próbuje coś nowego.