Karollinka 21.11.2011 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 No właśnie, chociaż mi to zupełnie nie przeszkadza bo nie planuję jakiś bardzo kolorowych dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 21.11.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Gosiu fajnie że już masz to za sobą. Zastanawiam sie czy kupic naroznik czy sofe. Ale jak ty postawisz u siebie w domku swoje mebelki to wtedy bedzie mi lepiej podjac decyzje:DU nas juz sie pali w domku. Goraco jeszcze nie jest ale juz troche powietrze sie zmieniło. Na razie wszystko idzie z planem. Troche wolno ale do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.11.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Gosiu fajnie że już masz to za sobą. Zastanawiam sie czy kupic naroznik czy sofe. Ale jak ty postawisz u siebie w domku swoje mebelki to wtedy bedzie mi lepiej podjac decyzje:D U nas juz sie pali w domku. Goraco jeszcze nie jest ale juz troche powietrze sie zmieniło. Na razie wszystko idzie z planem. Troche wolno ale do przodu. Tak myślałam że Ty dziś już doglądasz swoje ekipy. My tez co dzień palimy. Dwa niepełne wiaderka miału nasypujemy raz na dobę i w domu gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 21.11.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Od rana byłam na budowie. Później zajadę jeszcze raz zobaczyć jak się pali. Na razie elektryk potrzebny na wczoraj, mamy tylko jedno gniazdko! Jutro niby ma się zjawić. Jeszcze reszta ekipy z wykończeniówki nie dołączyła więc kiepsko idzie. Ale łazienkę już zaczynają powoli robić i gładz w naszej sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.11.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Od rana byłam na budowie. Później zajadę jeszcze raz zobaczyć jak się pali. Na razie elektryk potrzebny na wczoraj, mamy tylko jedno gniazdko! Jutro niby ma się zjawić. Jeszcze reszta ekipy z wykończeniówki nie dołączyła więc kiepsko idzie. Ale łazienkę już zaczynają powoli robić i gładz w naszej sypialni. No i u nas już gładź jest u Kingi w pokoju, zupełnie inaczej wnętrze wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 21.11.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 My palimy tydzień po 3-4 godziny i temperatura 20 stopni a np mąż jak wczoraj poszedł na budowę koło 10 to spadło do 17 więc dość ciepło a to tylko palenie kominkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 21.11.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Karola tu sobie możesz kuknąć na dodatki http://www.leroymerlin.pl/produkty/styl-romantyczny,t1136883603.html?05-multikryteria-wyboru-render=off&01-naglowek-strony-render=on&1204720071.idnode=120472209614165773 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.11.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Dzięki Renatko ale z lm nic mi przypadło mi do gustu. Wiem jakie chcę tylko do tej pory nigdzie takich nie znalazłam. Jadę zaraz na budowę zobaczyć moje płyteczki do kuchni, zamawiane w ciemno, a mąż mówi że są piękniejsze od brillante, tez są z takimi drobinkami ale jaśniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 21.11.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Karolinka a możesz mi podać wymiary waszego lustra? Według mnie to musi być 90 szerokości tak jak umywalka, albo się mylę. Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.11.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Nie wiem czy musi być tak jak umywalka pewnie nie, u nas lustro 80x100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 22.11.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Dzięki Renatko ale z lm nic mi przypadło mi do gustu. Wiem jakie chcę tylko do tej pory nigdzie takich nie znalazłam. Jadę zaraz na budowę zobaczyć moje płyteczki do kuchni, zamawiane w ciemno, a mąż mówi że są piękniejsze od brillante, tez są z takimi drobinkami ale jaśniejsze. Ja mam upatrzone na allegro chcę z lawendowym wzorem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.11.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Hej:) W nocy tak się w piecu napaliło że w domku jest ok 30 stopni. Znów potrzebny jest hydraulik, teraz do zmniejszenia temperatury na piecu. Musi mi wytłumaczyć jak to się robi. Bo za każdym razem go nie będę wołała. Karolinko ja wszystkie dodatki do górnej łazienki kupiłam w Londynie. Więc nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.11.2011 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 No właśnie, u nas fajnych dodatków nie widziałam nigdzie, tzn w sklepach internetowych są fajne rzeczy ale w stacjonarnych niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.11.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 No właśnie, u nas fajnych dodatków nie widziałam nigdzie, tzn w sklepach internetowych są fajne rzeczy ale w stacjonarnych niestety nie. To kupuj w sklepie internetowym. Już masz wprawę kupowania w ciemno:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.11.2011 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 To kupuj w sklepie internetowym. Już masz wprawę kupowania w ciemno:yes: Kupuję, kupuję, teraz na tapecie dodatki dla Kini. W tym tyg jedziemy zamawiać jakiś narożnik do salonu. Sylwia zamówiłaś baterie?? Ta kuchenna jest świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.11.2011 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 (edytowane) Właśnie dostałam info, że kuchnia już prawie gotowa, jak tylko uporamy się z gładziami to montujemy:wave: Uaktualniłam album, zapraszam;) Edytowane 22 Listopada 2011 przez Karollinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 22.11.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Grandzia kawką się częstuję i zapraszam obejrzeć album. Dziękuję I tu chciałabym się pochwalić, że zrobiliśmy naszą chatkę w całości na szaro:) tzn styropian i klej:) dokończenie dzieła zająło nam ostatnie 4 dni i rzutem na taśmę udało się Okupiliśmy ten wyczyn bólem wszystkich możliwych mięśni i wiązkami niecenzuralnych słów mojego M. Ale warto było pzdr Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.11.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Kupuję, kupuję, teraz na tapecie dodatki dla Kini. W tym tyg jedziemy zamawiać jakiś narożnik do salonu. Sylwia zamówiłaś baterie?? Ta kuchenna jest świetna. Powiem Ci szczerze że jeszcze nie. Nie mogę się zdecydować. Ten komplet który mi się podoba to kosztuje 2500 zł (wannowa, umywalkowa i prysznic). To trochę sporo. Szukałam czegoś tańszego ale jak fajna jest wannowa to nie mogę do tego dobrać prysznica i na odwrót. Czwartek będę miała trochę wolniejszy to wkońcu będę musiała cos zamówic. Tak poza tym to wiem już jakie drzwi do prysznica, umywalka z szafką, z tym nie ma problemu. Piec już trochę uspokoiliśmy i zmniejszyliśmy temperaturę. Zakręciliśmy kilka grzejników i teraz już jest normalna temperatura. Gładzie zaczynają schnąć. Dzisiaj był również elektryk, pozakładał nam pstryczki-elektryczki w piwniczce, kotłowni i garażu. Reszta po gładziach, a moze nawet po malowaniu. Łazieneczka trochę powoli się robi ale już coś widać. Trochę mój glazurnik ściemnia, ale idzie do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 23.11.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 A my dziś odebraliśmy ościeżnice niestety zamówiliśmy tylko 5 z 9 bo kasy już u nas Niet ale są na cały dół i do naszej sypialni i moje kochane regulowane drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.11.2011 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Hej, ja wczoraj poszalałam na zakupach, wypatrzyłam to co chciałam, część mebli zamówiłam. Jutro sprzątanie na budowie, w sobotę malowanie pokoju Kingi, potem balety:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts