Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gosiu fajnie że już masz to za sobą. Zastanawiam sie czy kupic naroznik czy sofe. Ale jak ty postawisz u siebie w domku swoje mebelki to wtedy bedzie mi lepiej podjac decyzje:D

U nas juz sie pali w domku. Goraco jeszcze nie jest ale juz troche powietrze sie zmieniło. Na razie wszystko idzie z planem. Troche wolno ale do przodu.

Gosiu fajnie że już masz to za sobą. Zastanawiam sie czy kupic naroznik czy sofe. Ale jak ty postawisz u siebie w domku swoje mebelki to wtedy bedzie mi lepiej podjac decyzje:D

U nas juz sie pali w domku. Goraco jeszcze nie jest ale juz troche powietrze sie zmieniło. Na razie wszystko idzie z planem. Troche wolno ale do przodu.

Tak myślałam że Ty dziś już doglądasz swoje ekipy.

My tez co dzień palimy. Dwa niepełne wiaderka miału nasypujemy raz na dobę i w domu gorąco.

Od rana byłam na budowie. Później zajadę jeszcze raz zobaczyć jak się pali. Na razie elektryk potrzebny na wczoraj, mamy tylko jedno gniazdko! Jutro niby ma się zjawić. Jeszcze reszta ekipy z wykończeniówki nie dołączyła więc kiepsko idzie. Ale łazienkę już zaczynają powoli robić i gładz w naszej sypialni.

Od rana byłam na budowie. Później zajadę jeszcze raz zobaczyć jak się pali. Na razie elektryk potrzebny na wczoraj, mamy tylko jedno gniazdko! Jutro niby ma się zjawić. Jeszcze reszta ekipy z wykończeniówki nie dołączyła więc kiepsko idzie. Ale łazienkę już zaczynają powoli robić i gładz w naszej sypialni.

No i u nas już gładź jest u Kingi w pokoju, zupełnie inaczej wnętrze wygląda.

Dzięki Renatko ale z lm nic mi przypadło mi do gustu. Wiem jakie chcę tylko do tej pory nigdzie takich nie znalazłam.

Jadę zaraz na budowę zobaczyć moje płyteczki do kuchni, zamawiane w ciemno, a mąż mówi że są piękniejsze od brillante, tez są z takimi drobinkami ale jaśniejsze.

Dzięki Renatko ale z lm nic mi przypadło mi do gustu. Wiem jakie chcę tylko do tej pory nigdzie takich nie znalazłam.

Jadę zaraz na budowę zobaczyć moje płyteczki do kuchni, zamawiane w ciemno, a mąż mówi że są piękniejsze od brillante, tez są z takimi drobinkami ale jaśniejsze.

Ja mam upatrzone na allegro chcę z lawendowym wzorem .

Hej:) W nocy tak się w piecu napaliło że w domku jest ok 30 stopni. Znów potrzebny jest hydraulik, teraz do zmniejszenia temperatury na piecu. Musi mi wytłumaczyć jak to się robi. Bo za każdym razem go nie będę wołała.

Karolinko ja wszystkie dodatki do górnej łazienki kupiłam w Londynie. Więc nie pomogę.

Grandzia kawką się częstuję i zapraszam obejrzeć album.

Dziękuję:)

I tu chciałabym się pochwalić, że zrobiliśmy naszą chatkę w całości na szaro:) tzn styropian i klej:) dokończenie dzieła zająło nam ostatnie 4 dni i rzutem na taśmę udało się:) Okupiliśmy ten wyczyn bólem wszystkich możliwych mięśni i wiązkami niecenzuralnych słów mojego M. Ale warto było :) pzdr Anka

Kupuję, kupuję, teraz na tapecie dodatki dla Kini.

W tym tyg jedziemy zamawiać jakiś narożnik do salonu.

Sylwia zamówiłaś baterie??

Ta kuchenna jest świetna.

Powiem Ci szczerze że jeszcze nie. Nie mogę się zdecydować. Ten komplet który mi się podoba to kosztuje 2500 zł (wannowa, umywalkowa i prysznic). To trochę sporo. Szukałam czegoś tańszego ale jak fajna jest wannowa to nie mogę do tego dobrać prysznica i na odwrót. Czwartek będę miała trochę wolniejszy to wkońcu będę musiała cos zamówic.

Tak poza tym to wiem już jakie drzwi do prysznica, umywalka z szafką, z tym nie ma problemu.

Piec już trochę uspokoiliśmy i zmniejszyliśmy temperaturę. Zakręciliśmy kilka grzejników i teraz już jest normalna temperatura. Gładzie zaczynają schnąć. Dzisiaj był również elektryk, pozakładał nam pstryczki-elektryczki w piwniczce, kotłowni i garażu. Reszta po gładziach, a moze nawet po malowaniu.

Łazieneczka trochę powoli się robi ale już coś widać. Trochę mój glazurnik ściemnia, ale idzie do przodu.