Grandzia13 28.11.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ach teraz dopiero doczytałam, że to są płytki do kuchni, ślepa tiutia jestem:P fajne:) ślepa co??? fajne to było, te wasze narożniczki.... nic tylko legnąć przed 42 calowym tv oglądając romantyczną komedię.... rozmarzyłam się albo bajki całą rodziną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.11.2011 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 ślepa co??? fajne to było, te wasze narożniczki.... nic tylko legnąć przed 42 calowym tv oglądając romantyczną komedię.... rozmarzyłam się albo bajki całą rodziną... fajne, fajne, ale kiedy znaleźć czas na takie chwile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.11.2011 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 No ślepa jestem...albo zakochana wciąż U nas to raczej bajki i to nie tylko całą rodzinką ale i cały dzień jak by tylko mogły to by oglądały. Mój mąż też marudzi o telewizor 42 cale, odrobinę się boję, że to ciut za duży do naszego salonu. Dziewczyny jak duże tv planujecie kupić?? U nas komedie romantyczne to możemy już spokojnie oglądać o 20-ej bo dzieciaki kamiennym snem już śpią U nas ostatnio TV nie oglądamy w ogóle. Kinga też ma inne zainteresowania a bajki są tylko w niedzielę rano, jak chcemy jeszcze poleżeć i żeby małą w łóżku zatrzymać. Ja się nie zastanawiałam jaki Tv, mąż ma upatrzony zestaw kina domowego sony jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.11.2011 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 A widzisz, nie pomyślałam o radiu. Ja szukam czajnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.11.2011 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ja kupiłam czerwony czajnik na indukcję, ale chyba w dodatkach pójdziemy w stronę fioletu więc zabiorę swój stary (nie taki stary) lila fiolet czajnik elektryczny i z głowy:) a czerwony schowam na czas czerwonych dodatków:P Aaa dziewczyny, w sobotę myłam pierwszy raz nasze meble kuchenne, jakże się cieszę, że odważyłam się na lakier...wystarczy ciepła woda i szmatka z mikrofibry...przetrzeć i gotowe...żadnego polerowania:D Zmykam rozpalić na budowie i wymyć posadzkę w pralni bo mąż będzie dziś fugował Cieszę się, że z myciem nie ma problemów. U nas montaż kuchni ok. 10 grudnia. To już lada moment;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 28.11.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 My też wstępnie mówiliśmy o telewizorze około 40 cali. Chociaż na razie mamy mniejszy dość dobry z całym zestawem, więc na początek pewnie zostanie ten. Łazienka na górze jest już prawie gotowa, ale jak zwykle musiało zabraknąć kilku płytek, które będą dopiero w środę. Dzisiaj kurier dowiózł mi kraniki. Mam chęć zamówić umywalki z szafkami do dwóch łazienek, ale dzisiaj ma zapaść ostateczna decyzja co do wielkość. Łazienka na górze jest dość mała, więc nie chcemy jej przetłoczyć dużą umywalką. Piec grzał za mocno, było ponad 25 stopni, hydraulik musiał pozmieniać parametry. Ale mimo wszystko nie palimy codziennie bo domek jest ciepły i temperatura dość długo się utrzymuje. A tak poza tym robota idzie do przodu, liczymy że do świat, panowie skończą. Wtedy zostanie już tylko meblowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.11.2011 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 (edytowane) No to teraz my czekamy na zdjęcia;) Jakie w końcu baterie wybrałaś? Ja jutro odbieram brakujące płytki, w sklepie internetowym płaciłam 73 zł/metr, a stacjonarnym 106 zł/ metr:bash: Dobrze że zbrakło tylko 2 mkw. Edytowane 28 Listopada 2011 przez Karollinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 28.11.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Nam też zabrakło 2 m2. Boję się że moga się trochę różnić od poprzednich. Chociaż będą na jednej ścianie to jak by co nie będzie tak źle. Baterie wybrał wkońcu mąż. Jutro montaż to zobaczysz na zdjęciu jak wyglądają. Jakby nie ten wiatr to można powiedzieć że pogoda super. Oby tak dalej to trochę na węglu się zaoszczędzi. Kupiłam też odkurzacz, właśnie odebrałam od kuriera. Nie długo pewnie się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.11.2011 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 No powiem Ci że szybciutko się uwijają z tą łazienką. Nasz Pan jest baardzo dokładny ale też powolny.Sylwia a wy w końcu robiliście gładzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 28.11.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Mój też jest bardzo wolny. Siedzi od tygodnia już w łazience. Wcześniej mówił że tydzień i będzie gotowa, a jeszcze z 2-3 dni mu zostało do dokończenia. Dzisiaj montuje wannę. Ja jestem zadowolona że ładnie robi, a kiedy skończy to będzie. Gładzie też już są w sypialniach na górze. Nie wiem czy już gotowe, ale już pewnie prawie. Jak będzie gładz to chcą zrobić panele na górze i wtedy zejda na dól. Ale zobaczę jak wyjdzie. Na razie jest wielki bałagan:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 28.11.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Zapomnialam dodac ze montaz baterii wannowej. Inne jeszcze muszą poczekać na swoją kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.11.2011 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ja też jestem ze swojego zadowolona. Jej, u nas też jest taki bałagan, że aż trudno uwierzyć że przeprowadzka może być niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 28.11.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ja liczyłam że do przyjazdu mężą będzie zrobione i że zdarzę posprzatac, ale wiem ze to nie mozliwe. My na szczeście z przeprowadzka czekamy na inny termin po nowym roku. Wiec nie ma pospiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.11.2011 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 My się zawzięliśmy na te Święta, zobaczymy czy się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.11.2011 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 (edytowane) Gosiu uprosiliśmy Panią, żeby nam przetrzymała do końca tyg w magazynie.Nie mieliśmy nawet czasu żeby przygotować na niego miejsce. Mój mąż wreszcie poprzekładał wszystkie roboty na grudzień i ma tydzień wolnego żeby dokończyć gładź. Mam nadzieję że starczy im czasu. Dojechały mebelki do łazienki, fajne, bardzo pojemne. Dobrze że zdecydowaliśmy się tylko na jeden słupek. A i jeszcze powiem Wam, że jest wstępna koncepcja na kolory ścian. Jak tylko wypłata wpłynie na konto to chyba zamówimy:wiggle: Edytowane 28 Listopada 2011 przez Karollinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 29.11.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 A i jeszcze powiem Wam, że jest wstępna koncepcja na kolory ścian. Jak tylko wypłata wpłynie na konto to chyba zamówimy:wiggle: To nie samowite nie dawno pisałyśmy o pustakach, dachach i posadzkach. A teraz już o kolorach na ściany:rolleyes: Będziesz robiła wszystkie ściany gładkie w domku czy może gdzieś pojawi sie tapeta, kamień itp:???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.11.2011 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Oj tak, ja też jeszcze nie mogę uwierzyć że już lada dzień będzie można zamieszkać Tapetę chcę na ścianie za narożnikiem i wiatrołapie- to na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 29.11.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 My mamy chęć na stiuk w wiatrołapie. Szukam namiarów kto u nas robi coś takiego i za ile. Tapeta chyba się pojawi w sypialni. Chciałam coś zrobić na ścianach na klatce schodowej, ale ilość metrów nie pozwala na zrobie czegos ładnego za małe pieniądze. A szkoda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.11.2011 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 My na klatce zostawiamy gładką ścianę, jakoś niezbyt mi się podobają tynki ozdobne i tym podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 29.11.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 My na klatce zostawiamy gładką ścianę, jakoś niezbyt mi się podobają tynki ozdobne i tym podobne. A jak będziesz malowała? Całą klatkę schodową i korytarzyk na górze na jeden kolor czy jakoś będziesz dzieliła a może dwoma kolorami wymieszane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts