Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No ślepa jestem...albo zakochana wciąż;)

U nas to raczej bajki i to nie tylko całą rodzinką ale i cały dzień jak by tylko mogły to by oglądały. Mój mąż też marudzi o telewizor 42 cale, odrobinę się boję, że to ciut za duży do naszego salonu. Dziewczyny jak duże tv planujecie kupić?? U nas komedie romantyczne to możemy już spokojnie oglądać o 20-ej bo dzieciaki kamiennym snem już śpią;)

U nas ostatnio TV nie oglądamy w ogóle. Kinga też ma inne zainteresowania a bajki są tylko w niedzielę rano, jak chcemy jeszcze poleżeć i żeby małą w łóżku zatrzymać.

Ja się nie zastanawiałam jaki Tv, mąż ma upatrzony zestaw kina domowego sony jakiś.

Ja kupiłam czerwony czajnik na indukcję, ale chyba w dodatkach pójdziemy w stronę fioletu więc zabiorę swój stary (nie taki stary) lila fiolet czajnik elektryczny i z głowy:) a czerwony schowam na czas czerwonych dodatków:P

Aaa dziewczyny, w sobotę myłam pierwszy raz nasze meble kuchenne, jakże się cieszę, że odważyłam się na lakier...wystarczy ciepła woda i szmatka z mikrofibry...przetrzeć i gotowe...żadnego polerowania:D

Zmykam rozpalić na budowie i wymyć posadzkę w pralni bo mąż będzie dziś fugował:)

Cieszę się, że z myciem nie ma problemów. U nas montaż kuchni ok. 10 grudnia. To już lada moment;)

My też wstępnie mówiliśmy o telewizorze około 40 cali. Chociaż na razie mamy mniejszy dość dobry z całym zestawem, więc na początek pewnie zostanie ten.

Łazienka na górze jest już prawie gotowa, ale jak zwykle musiało zabraknąć kilku płytek, które będą dopiero w środę. Dzisiaj kurier dowiózł mi kraniki.

Mam chęć zamówić umywalki z szafkami do dwóch łazienek, ale dzisiaj ma zapaść ostateczna decyzja co do wielkość. Łazienka na górze jest dość mała, więc nie chcemy jej przetłoczyć dużą umywalką.

Piec grzał za mocno, było ponad 25 stopni, hydraulik musiał pozmieniać parametry. Ale mimo wszystko nie palimy codziennie bo domek jest ciepły i temperatura dość długo się utrzymuje. A tak poza tym robota idzie do przodu, liczymy że do świat, panowie skończą. Wtedy zostanie już tylko meblowanie.

Nam też zabrakło 2 m2. Boję się że moga się trochę różnić od poprzednich. Chociaż będą na jednej ścianie to jak by co nie będzie tak źle.

Baterie wybrał wkońcu mąż. Jutro montaż to zobaczysz na zdjęciu jak wyglądają.

Jakby nie ten wiatr to można powiedzieć że pogoda super. Oby tak dalej to trochę na węglu się zaoszczędzi.

Kupiłam też odkurzacz, właśnie odebrałam od kuriera. Nie długo pewnie się przyda.

Mój też jest bardzo wolny. Siedzi od tygodnia już w łazience. Wcześniej mówił że tydzień i będzie gotowa, a jeszcze z 2-3 dni mu zostało do dokończenia. Dzisiaj montuje wannę. Ja jestem zadowolona że ładnie robi, a kiedy skończy to będzie.

Gładzie też już są w sypialniach na górze. Nie wiem czy już gotowe, ale już pewnie prawie. Jak będzie gładz to chcą zrobić panele na górze i wtedy zejda na dól. Ale zobaczę jak wyjdzie. Na razie jest wielki bałagan:)

Gosiu uprosiliśmy Panią, żeby nam przetrzymała do końca tyg w magazynie.

Nie mieliśmy nawet czasu żeby przygotować na niego miejsce.

Mój mąż wreszcie poprzekładał wszystkie roboty na grudzień i ma tydzień wolnego żeby dokończyć gładź. Mam nadzieję że starczy im czasu.

Dojechały mebelki do łazienki, fajne, bardzo pojemne. Dobrze że zdecydowaliśmy się tylko na jeden słupek.

A i jeszcze powiem Wam, że jest wstępna koncepcja na kolory ścian. Jak tylko wypłata wpłynie na konto to chyba zamówimy:wiggle:

Edytowane przez Karollinka

A i jeszcze powiem Wam, że jest wstępna koncepcja na kolory ścian. Jak tylko wypłata wpłynie na konto to chyba zamówimy:wiggle:

To nie samowite nie dawno pisałyśmy o pustakach, dachach i posadzkach. A teraz już o kolorach na ściany:rolleyes:

Będziesz robiła wszystkie ściany gładkie w domku czy może gdzieś pojawi sie tapeta, kamień itp:???: