Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja na szczęście prezenty mam już kupione.

Jak dobrze że tylko drobiazgi zostały w sumie do skompletowania przed zamieszkaniem, jeszcze tylko kilka rzeczy i zamkniemy ten ciężki etap życiowy;). Mąż wspomina o stawianiu garażu na wiosnę, ale ja muszę po tej budowie ochłonąć.

Matko, jak te ostatnie dni dają mi w kość.

Edytowane przez Karollinka

Matko, jak te ostatnie dni dają mi w kość.

podzielam opinię:)

Niev myślałam, że budowanie będzie takie uciążliwe. Na początku było fajnie, były tylko wizyty kontrolne na budowie i płacenie wykonawcom, odkąd jednak wkroczyliśmy w etap prac wykonywanych samodzielnie, doba stanowczo trwa za krótko. M. w domu tylko sypia /krótko/.

podzielam opinię:)

Niev myślałam, że budowanie będzie takie uciążliwe. Na początku było fajnie, były tylko wizyty kontrolne na budowie i płacenie wykonawcom, odkąd jednak wkroczyliśmy w etap prac wykonywanych samodzielnie, doba stanowczo trwa za krótko. M. w domu tylko sypia /krótko/.

Oj tak. My też całe popołudnia teraz na budowie. Niby cały czas coś się robi ale ile jeszcze przed nami...

Karolinko widzialam nowe zdjecia. Coraz wiecej widac. Widzę że szarości u Ciebie będzie sporo w domku:)

Wczoraj płytkarz umył łazienkę, mój mąż zachwycony, ja niestety nie widziałam ale wierzę że wyszło super:)

Wiem że jestem nieskromna, ale naprawdę nam się podoba:lol2:

Sylwia, szarości są, ale w sumie bardzo dużo ich nie wyszło.

Czekam na dokończenie łazienki i beda zdjecia. Na razie nie ma co pokazywac, wszystko w rozsypce. Pan zrobil sobie 3 dni wolnego. Mial dzisiaj wrocic ale nie wiem czy jest. Wczoraj na szczescie dojechaly brakujace plytki, to moze dzisiaj robi dalej. Taki przynajmniej mial plan jak z nim wczoraj rozmawialam.

A ja źle się czuje. Chyba bierze mnie jakieś choróbsko. Tak reaguje na kurz. Zaczęło sie od kichania i duszenia w gardle. Dzisiaj doszedł ból głowy. Mam tylko nadzieje że szybko przejdzie.

Najgorsze są takie przestoje. U nas dziś fugowanie płytek, montaż wkładu kominkowego i dalsza walka z gładzią.

Sylwia kichanie może być od kurzu. Moja mała jak poszła z tatusiem docierać ściany to potem cały wieczór kichała. Też się przestraszyłam bo jej choroba baaardzo by nam życie utrudniła ale na drugi dzień przeszło.