Karollinka 29.11.2011 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Będę dzieliła, dwie ściany białe i jedna ta pod oknem dachowym szara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 29.11.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Będę dzieliła, dwie ściany białe i jedna ta pod oknem dachowym szara. Korytarzyk na górze też biały? Ja myślałam żeby całość jednym kolorem pomalować, a ściany rozweselić obrazkami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.11.2011 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Nie wiem czy cały na biało czy też jedna ściana szara, na pewno kolorowo nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.11.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ale wam zazdroszcze tych wykończeniówek.Czemu zadnych zdjęć nie wstawiacie, pochwalcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.11.2011 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Emilka zdjęcia są, zajrzyj do albumu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.11.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 już lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.11.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 coś mało tych zdjęć, albo ja tyle tylko widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.11.2011 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 coś mało tych zdjęć, albo ja tyle tylko widzę Weszłaś na profil i tam oglądałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 30.11.2011 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 (edytowane) Ja na szczęście prezenty mam już kupione. Jak dobrze że tylko drobiazgi zostały w sumie do skompletowania przed zamieszkaniem, jeszcze tylko kilka rzeczy i zamkniemy ten ciężki etap życiowy;). Mąż wspomina o stawianiu garażu na wiosnę, ale ja muszę po tej budowie ochłonąć. Matko, jak te ostatnie dni dają mi w kość. Edytowane 30 Listopada 2011 przez Karollinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 30.11.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Matko, jak te ostatnie dni dają mi w kość. podzielam opinię Niev myślałam, że budowanie będzie takie uciążliwe. Na początku było fajnie, były tylko wizyty kontrolne na budowie i płacenie wykonawcom, odkąd jednak wkroczyliśmy w etap prac wykonywanych samodzielnie, doba stanowczo trwa za krótko. M. w domu tylko sypia /krótko/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 30.11.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 podzielam opinię Niev myślałam, że budowanie będzie takie uciążliwe. Na początku było fajnie, były tylko wizyty kontrolne na budowie i płacenie wykonawcom, odkąd jednak wkroczyliśmy w etap prac wykonywanych samodzielnie, doba stanowczo trwa za krótko. M. w domu tylko sypia /krótko/. Oj tak. My też całe popołudnia teraz na budowie. Niby cały czas coś się robi ale ile jeszcze przed nami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.11.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Karolinko widzialam nowe zdjecia. Coraz wiecej widac. Widzę że szarości u Ciebie będzie sporo w domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.12.2011 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Karolinko widzialam nowe zdjecia. Coraz wiecej widac. Widzę że szarości u Ciebie będzie sporo w domku:) Wczoraj płytkarz umył łazienkę, mój mąż zachwycony, ja niestety nie widziałam ale wierzę że wyszło super:) Wiem że jestem nieskromna, ale naprawdę nam się podoba:lol2: Sylwia, szarości są, ale w sumie bardzo dużo ich nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.12.2011 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Mam nowe wieści od stolarza, montaż schodów przesunięty na przerwę między Świętami a Nowym rokiem:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.12.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 To dobra wiadomość czy zła? Wydawało mi się że mieliście schody montować przed świętami BN. My nasze też tak będzimy montowali. Nam stolarz deski na schody już przygotował tylko czekamy aż owiniemy się z brudną robotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.12.2011 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Dobra, dobra bo miały być trochę później. Tylko kasy na nie nie mamy w tej chwili:sick: Sylwia pokazałabyś efekty prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.12.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Czekam na dokończenie łazienki i beda zdjecia. Na razie nie ma co pokazywac, wszystko w rozsypce. Pan zrobil sobie 3 dni wolnego. Mial dzisiaj wrocic ale nie wiem czy jest. Wczoraj na szczescie dojechaly brakujace plytki, to moze dzisiaj robi dalej. Taki przynajmniej mial plan jak z nim wczoraj rozmawialam. A ja źle się czuje. Chyba bierze mnie jakieś choróbsko. Tak reaguje na kurz. Zaczęło sie od kichania i duszenia w gardle. Dzisiaj doszedł ból głowy. Mam tylko nadzieje że szybko przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.12.2011 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Najgorsze są takie przestoje. U nas dziś fugowanie płytek, montaż wkładu kominkowego i dalsza walka z gładzią.Sylwia kichanie może być od kurzu. Moja mała jak poszła z tatusiem docierać ściany to potem cały wieczór kichała. Też się przestraszyłam bo jej choroba baaardzo by nam życie utrudniła ale na drugi dzień przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 02.12.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 zakochałam się.... a oto obiekt moich westchnień:http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=88268&thumb=1&d=1322849383 chyba jednak za duży jak na koniczynkowy salon... 270/220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.12.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Gosiu bo przecież Twoje schody są nowe:pKochana gładź na jednym suficie to pryszcz. U mnie wszędzie jest kurz. Nie mogę długo przebywać w domku bo później dusi mnie pył. Miłego weekendu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts