Karollinka 07.02.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Karola a kiedy ruszacie z tynkami ? ja już wylewek doczekać się nie mogę te kable pod nogami mnie denerwują . Chcielibyśmy ruszyć już, ale mrozy mają być więc nie możemy, jak tylko przyjdzie wiosna to zaczynamy tynkować. Rozmawialiśmy z sąsiadem i powiedział że jak się zdecydujemy to aby żeby mu powiedzieć to zrobi 2 dniowa przerwę u kogoś i przyjdą do nas, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.02.2011 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 A zaczątek ogrodu już mam tujki wsadziłam półtora roku temu ,mam tulipany ,krokusy ,szafirki ,hiacynty ,liliowce ,narcyzy i troszkę bylin ,mam bez mam wierzbę hauruko ,forsycję ,krzewuszki . u nas też tujki posadzone, krzewów i kwiatów mamy już sporo, trzeba będzie tylko poprzenosić do nas na działkę, najpierw musimy rozplanować ogród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 07.02.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 A my od srody mamy robic tynki mimo mrozó. Grzejemy w domu kozą i jest cieplo. DO tego Pan od tynkó ma wstawic osuszacz i daje gwarancje na takie dzialania. No cóż, mam nadzieje ze nie bedzie po sobie poprawiał sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.02.2011 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 A my od srody mamy robic tynki mimo mrozó. Grzejemy w domu kozą i jest cieplo. DO tego Pan od tynkó ma wstawic osuszacz i daje gwarancje na takie dzialania. No cóż, mam nadzieje ze nie bedzie po sobie poprawiał sam. Ale u Was Beatko ciut inna sytuacja, my się nie musimy spieszyć więc spokojnie zaczekamy do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.02.2011 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 A gdzie jest GOSIA???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 07.02.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 A gdzie jest GOSIA???? Już miałam jej koniczynke na podkarpaciu szukać bo dość bliko moich teściów mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.02.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Sylwia a co planujecie teraz robić ? Dzisiaj objeździłam sklepy z materiałami na poddasze i przy okazji pooglądałam drzwi i parapety. W tym tygodniu może jeszcze nie ale od następnego zaczynamy akcje z poddaszem. Dzisiaj rozpytałam się ile kosztują materiały i jutro zamówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.02.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Pędzicie z robotą, aż miło poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 07.02.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Dzisiaj objeździłam sklepy z materiałami na poddasze i przy okazji pooglądałam drzwi i parapety. W tym tygodniu może jeszcze nie ale od następnego zaczynamy akcje z poddaszem. Dzisiaj rozpytałam się ile kosztują materiały i jutro zamówię. No my się jeszcze bawimy z poddaszem.Dziś jedziemy kupić rury do wentylacji mechanicznej i reku i kuknąć na drzwi wewnętrzne bo są na promocji i panele do dzieciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.02.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Mój sąsiad kupił drzwi firmy Centrurion. I dzisiaj też je ogladałam. Mam ich katalog, nie mają dużego wyboru ale ceny bardzo przyzwoite. Więc warto je wziąć pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 07.02.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 W leroy są pol skone teraz 169 zł bez ościeżnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 07.02.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Pędzicie z robotą, aż miło poczytać No my dostaliśmy powera bo męzowi z pracy grozi delegacja na 2 mc od czerwca więc jak najwięcej grubej roboty chcemy zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.02.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 W leroy są pol skone teraz 169 zł bez ościeżnicy. WOW:jawdrop: Ale drzwi my na razie nie kupujemy. Za to oglądałam parapety. Tylko nie wiem jeszcze na jakie sie zdecydować. Chciałabym jak będą robić poddasze to żeby od razu wstawią parapety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.02.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Witajcie Mróweczki Wy moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 08.02.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 W leroy są pol skone teraz 169 zł bez ościeżnicy. macałyscie te drzwi jesli chodzi o jakosc? czy to sie nie rozleci? bo ja bym zlapala te okazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.02.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 macałyscie te drzwi jesli chodzi o jakosc? czy to sie nie rozleci? bo ja bym zlapala te okazje Beatko mój sąsiad zamówił drzwi w firmie Centurion. Za skrzydło z ościeżnicą zapłacił około 700-750 (zależy od ościeżnicy). http://img08.allegroimg.pl/photos/400x300/14/30/10/56/1430105610 W ich katalogu nie ma bardzo dużego wyboru, ale jakość tych drzwi jest super. Widziałam i bardzo mi się podobaja. Solidne, szybki nie wypadają, nie trzaskają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.02.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 macałyscie te drzwi jesli chodzi o jakosc? czy to sie nie rozleci? bo ja bym zlapala te okazje Mam podobne tu u rodziców 7 lat i jak na razie ok Ja chętnie wstawiłabym drewniane ale cena,wsumie kopać po drzwiach chyba nikt nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 08.02.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Babeczki, ile płaciliście za przyłacze wody? nie chodzi mi o opłaty w gminie tylko o robocizne fachowca. bo ja mam cene 2500 z materiałem i nie wiem czy to normalna cena jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.02.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Babeczki, ile płaciliście za przyłacze wody? nie chodzi mi o opłaty w gminie tylko o robocizne fachowca. bo ja mam cene 2500 z materiałem i nie wiem czy to normalna cena jest? Ja się nie wypowiem bo ja miałam sporo metrów do ciągnięcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.02.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Beata pytałam męża o tą wode od 80 do 140 za metr mieliśmy wyceny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts