Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

Zgadza się będzie sama mozaika. Zakochałam się w niej jak szukałam mozaiki do łazienki. Mąż jej nie widział, ale powiedział że jeżeli mi się podoba to jemu pewnie też się spodoba. Sama jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądała kuchnia. Jak pojedziemy z męzem do stolarza to ustalimy już konkretny termin.

Buziole:*

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zgadza się będzie sama mozaika. Zakochałam się w niej jak szukałam mozaiki do łazienki. Mąż jej nie widział, ale powiedział że jeżeli mi się podoba to jemu pewnie też się spodoba. Sama jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądała kuchnia. Jak pojedziemy z męzem do stolarza to ustalimy już konkretny termin.

Buziole:*

A o jakiej mozaice mówicie?

A jakie wybrałaś drzwi? Z szybą GLASS PROTEKT? Czy mozesz powiedziec ile kosztowały? I jakiej firmy?

Byłam w kilku sklepach i nie wiedziałam że są takie drogie, wszedzie ok 1500 tyś. W jednym sklepie tylko byly Sainplastu za 1200 z szyba ktora niby mniej sie brudzi.

Szafke na gore chyba taka kupie. Ale jeszcze dzisiaj popatrze po necie za innymi.

http://poprostulazienki.pl/img/p/555-1310-thickbox.jpg

My będziemy z przezroczystym szkłem chcemy. A nasze jeszcze nie wiem jakie maja wymiary.

A jak podoba Ci się szafka? Myślisz że do kremowo-zielonych płytek będzie pasował ten kolor?

Nie wiem jaki będzie układ płytek ale wydaje mi się , że będzie pasowała, chociaż zobacz do łazienkach w zieleni białe szafki, tez fajnie wyglądają.

wystroj-lazienki.jpg

images.jpg