sylwiaradek 04.12.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Zgadza się będzie sama mozaika. Zakochałam się w niej jak szukałam mozaiki do łazienki. Mąż jej nie widział, ale powiedział że jeżeli mi się podoba to jemu pewnie też się spodoba. Sama jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądała kuchnia. Jak pojedziemy z męzem do stolarza to ustalimy już konkretny termin. Buziole:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 05.12.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Ile u was ma sciana pomiedzy tarasem a wykuszem? Odnosze wrazenie ze tam jest okolo 240 cm?[/QUOT 270cm jak dobrze pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.12.2011 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Zgadza się będzie sama mozaika. Zakochałam się w niej jak szukałam mozaiki do łazienki. Mąż jej nie widział, ale powiedział że jeżeli mi się podoba to jemu pewnie też się spodoba. Sama jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądała kuchnia. Jak pojedziemy z męzem do stolarza to ustalimy już konkretny termin. Buziole:* A o jakiej mozaice mówicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.12.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 A o jakiej mozaice mówicie? Z tej serii co Gosia ma płytki w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.12.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Czy u Was też tak pada i wieje. Co to się dzieje. Chyba zima się zbliża:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.12.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Z tej serii co Gosia ma płytki w kuchni. AA to już wiem jaka. Sylwia a jak dasz nad blat mozaikę to nie będzie zbyt pstrokato? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.12.2011 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Czy u Was też tak pada i wieje. Co to się dzieje. Chyba zima się zbliża:( Tak, pada i wieje, ale o zimie nic nie mówią. Jak dla mnie to śniegu mogłoby nie być w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.12.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 AA to już wiem jaka. Sylwia a jak dasz nad blat mozaikę to nie będzie zbyt pstrokato? Myślę że nie powinno. Bo nic innego nie będzie już pstrokatego. Meble gładkie, blat gładki. Nie powinno być zle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.12.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 A no jak blat będzie jednolity to ok. A meble w końcu w jakim kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.12.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Tak jak pisałam wcześniej białe. Ten jeden wybór jest u mnie nie zmienny od dłuższego czasu. Dzisiaj zamawiam szafki do łazienek. Zostaną mi tylko jeszcze do kupienia drzwi do prysznica i lustro. Karolinko a ty kupiłaś już drzwi prysznicowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.12.2011 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Tak, ja już do łazienki mam wszystko oprócz kinkietów.Drzwi mam kupione.Lustro kupowałam w tym sklepie do którego link kiedyś podawałam, wszystko ok, mogę polecić, dziś już będzie wklejone w ścianę. Na jakie szafki się zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.12.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 A jakie wybrałaś drzwi? Z szybą GLASS PROTEKT? Czy mozesz powiedziec ile kosztowały? I jakiej firmy? Byłam w kilku sklepach i nie wiedziałam że są takie drogie, wszedzie ok 1500 tyś. W jednym sklepie tylko byly Sainplastu za 1200 z szyba ktora niby mniej sie brudzi. Szafke na gore chyba taka kupie. Ale jeszcze dzisiaj popatrze po necie za innymi.http://poprostulazienki.pl/img/p/555-1310-thickbox.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.12.2011 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 My mamy właśnie z sainplastu ale robiliśmy na zamówienie bo mieliśmy niestandardowe wymiary i nie mogłam kupić gotowych takich jak chciałam. My mamy z grafitowym szkłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.12.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 My będziemy z przezroczystym szkłem chcemy. A nasze jeszcze nie wiem jakie maja wymiary. A jak podoba Ci się szafka? Myślisz że do kremowo-zielonych płytek będzie pasował ten kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.12.2011 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 My będziemy z przezroczystym szkłem chcemy. A nasze jeszcze nie wiem jakie maja wymiary. A jak podoba Ci się szafka? Myślisz że do kremowo-zielonych płytek będzie pasował ten kolor? Nie wiem jaki będzie układ płytek ale wydaje mi się , że będzie pasowała, chociaż zobacz do łazienkach w zieleni białe szafki, tez fajnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.12.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 U mnie szafka będzie wisiała na kremowych płytkach. Zieleń pojawia się ale na innej ścianie. Dlatego biały odpada. Dlatego wydaje mi się że ten kolor będzie najodpowiedniejszy. Bo ciemne brazy odpadaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.12.2011 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 A no właśnie, skoro szafka na kremowych to ta, którą pokazałaś będzie ok, z tym, że weź pod uwagę, że kolor w rzeczywistości może się różnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.12.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 A no właśnie, skoro szafka na kremowych to ta, którą pokazałaś będzie ok, z tym, że weź pod uwagę, że kolor w rzeczywistości może się różnić. Wiem właśnie. W sklepach nie ma tej którą Ci pokazywałam. A Twoje się bardzo różnią od zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.12.2011 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Powiem Ci, że te moje są ciut jaśniejsze niż na zdjęciach, ale różnicy tak naprawdę nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.12.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Powiem Ci, że te moje są ciut jaśniejsze niż na zdjęciach, ale różnicy tak naprawdę nie widać. A możesz podać na jakiej stronie kupiłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts