Karollinka 05.12.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Fajnie byłoby się kiedyś spotkać Pewnie że fajnie, nasze powietrze na pewno ukoiłoby Wasze nerwy nadszarpnięte budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.12.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Nie kuś, nie kuś bo my myślimy nad wypadem na narty gdzieś w góry;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.12.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Nie kuś, nie kuś bo my myślimy nad wypadem na narty gdzieś w góry;) Ja bym chętnie też się wybrała. Czy w góry czy do Kazimierza Dolnego? A z tych miejsc to do Was nie daleko. Fajnie było by. Pomyście moze kiedys sie spotkamy. Ja jestem jak najbardziej za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.12.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Może raczej na wiosnę, jak będzie ciepełko;) będzie można posiedzieć na tarasie, pohasać po trawce...mmm rozmarzyłam się... Ja tak często marzę. Wiec wiem co czujesz. Najbardziej marzę o pieknym wieczorze z kubkiem herbaty na tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.12.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 ...albo o spokojnym, leniwym poranku...też z kubkiem herbaty:) Też fajnie. Nie długo tak będzie. A teraz czas spać. Dobranoc:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 05.12.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 u la la jak tu miło i romantycznie było, podczas gdy ja usypiałam mojego 2 latka:) muszę leżeć obok niego, młody obejmuje mnie rączkami, żebym nie uciekła i tak zwykle zasypiam w tym uścisku.... kiedy się budzę jest środek nocy, nie pozostaje nic, tylko się umyć i do swojego łóżka poleżeć chwilę by po paru minutach usłyszeć: "mamoooo, mamooo oć tu! tu pi!" Takie tam wędrówki ludów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 06.12.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ja bym chętnie też się wybrała. Czy w góry czy do Kazimierza Dolnego? A z tych miejsc to do Was nie daleko. Fajnie było by. Pomyście moze kiedys sie spotkamy. Ja jestem jak najbardziej za. Do Kazimierza ja się również piszę No laski to kombinujcie, kombinujcie - może się nam jakiś zlot koniczynek uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.12.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Gosiu nie ma nic cenniejszego jak zadowolona inwestorka. Cieszę się razem z Tobą. My z mężem w sierpniu byliśmy w Kazimierzu, ale chętnie wybiorę się tam jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.12.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Może któraś z Was chciałaby zamówić kalendarz ze zdjęciami. Mogę polecić fajną stronkę. Dzisiaj sama zamówiłam. Wcześniej kuzynka u nich zamawiała. Super jakość zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.12.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Parkietu nie brakło, pan właśnie skończył. ehh jak milutko pobiegać boso po parkiecie, mimo że jeszcze nie skończony:) PS wstawiłam kilka zdjęć do albumu:) Byłam, widziałam i ślad po sobie zostawiłam. Mam nadzieje że inwestorka jest równie zadowolona po robocie jak i przed?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.12.2011 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Gosiu, ale u Was już domowo:) Podłoga pięknie się prezentuje, ale docelowy kolor też będzie taki jaśniutki?? Jakie masz płytki w kuchni na podłodze?? A tak w ogóle to witam po wczorajszym dniu pełnym wrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.12.2011 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Cześć dziewczyny:) Dziękuję za miłe słowa:) Sylwia jestem bardzo zadowolona, nawet bardziej teraz bo już ułożone, może się aklimatyzować Karolinko to prawda, zrobiło się już prawdziwie domowo. Żeby nie było dwutygodniowego przestoju, w piątek jedziemy kupić resztę drzwi wew i będziemy montować. Płytki w kuchni to Paradyż Affron grafit pół poler 60x60. Pędzicie szybciutko, przy takich robotach widać postępy i zmiany w domku, Gosiu czy ten parkiet zostanie taki jaśniutki?? Co do płytek to tak myślałam, piękne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.12.2011 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 U nas też prace przystopowały bo mężowi skończył się urlop, no ale przecież jeszcze całe dwa tygodnie zostały do Świąt;) Płytkami też się zachwycam każdego dnia.Mi też się jesion podoba, ale jednak nie zdecydowaliśmy się na taką jaśniutką podłogę w salonie, próbuję przeforsować jesionowe jasne schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.12.2011 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Gosiu plany masz bardzo przyszłościowe:) Ja jak do tej pory jestem zadowolona ze wszystkich wyborów. Wszystko 1000 razy przemyślane, przeanalizowane. Wszak dla mnie podjęcie najprostszej decyzji jest baaardzo czasochłonne. Dzięki temu, że budowa toczyła się dość wolno to miałam czas na oglądanie i zastanawianie się.Jaki będzie efekt końcowy to się okaże po dopracowaniu szczegółów, no ale jestem dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.12.2011 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 My na upartego też moglibyśmy zamieszkać na święta, ale ja chcę mieć spokojne, rodzinne święta a nie spędzić je na kartonach i na sprzątaniu, bo tak by zapewne było. A tak na spokojnie wszystko dopieszczę A ja mogłabym świętować biegając między stołem a szafami w których układałabym nasz dobytek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 07.12.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Czołem dziewczyny czy dobrze widzę, że kolejni koniczynkowicze się wprowadzają? super:) My przed świętami wreszcie zmobilizowaliśmy się do zakupu wszytskich lamp, a dokładniej - do poproszenia Gwiazdki o lampy zostanie nam tylko kuchnia, kóra wciąz nie wykończona. I wciąż bez górnej łazienki zyjemy za to izma dla nas łaskawa- grzejemy sie tylko kominkiem i mamy 21-22 stopnie czyli dla nas w sam raz Pozdrowienia dla Wsa wszytskich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.12.2011 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Beatko bardziej chcą niż mogą się przeprowadzić, ale ja wciąż mam nadzieję że do Świąt damy radę. Ja miałam od dłuższego czasu wszystkie płytki upatrzone i w jednej chwili zmieniłam całą koncepcję, ma drugi dzień rano zamówiłam i nie było odwołania i o była najlepsza decyzja budowlana:) Nam się bardzo podobają, mój brat kręci nosem na łazienkę, mama czeka na efekt końcowy i oświetlenie. Beatko ja mam lampy wybrane, czekam na bony pracowe i kupujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.12.2011 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Zmykam po mojego przedszkolaczka, do wieczorka, pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 07.12.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Dla mnie lampy to jakaś zmora... nic mi sie nie podoba a jak już mi sie podoba to kosztuje koszmarne pieniądze... no ale na coś trzeba narzekać święta to dobry motywator- wieszamy karnisze/listwy i będę wreszcie szyła firany/rolety po pół roku okna doczekają się "ubranka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.12.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Gosiu super!! U nas też wszystkie meble dużo szybciej dotarły niż miały być. Gosiu mam pytanie odnośnie kominka, powiedz, ile cm wystaje na salon??Konkretnie chodzi mi o długość tej zaznaczonej ścianki, wstawię na chwilę zdjęcie, potem usunę. http://img834.imageshack.us/img834/8804/foto6o6hxwnn.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts