sylwiaradek 09.12.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Ja też byłam i widziałam dodatki, podejrzewam, że to do pokoju księżniczki co?? A tak w ogóle to dzień dobry:bye: Dzień dobry Gosiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.12.2011 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Widziałam w fotkach że masz nowe dodatki do domu? To do sypialni? Niee, to dla Kingusi:) Do sypialni zbyt dziecinne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.12.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Niee, to dla Kinguśki:) Na pewno sie cieszy że już nie długo będzie miała swój pokój:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.12.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Gosiu tzn. że drzwi montowaliście po położeniu podłóg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.12.2011 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Na pewno sie cieszy że już nie długo będzie miała swój pokój:D Teraz jak już mebelki czekają, całe torby różnych drobiazgów to już się doczekać nie może. Jeszcze szukam tylko stolika dla niej i jakiegoś białego fotela i będzie prawie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.12.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Moi rodzice pobudowali sie jak chodziłam do "zerówki". Do dziś pamiętam, jak miałam swój pierwszy pokój. Nowe meble i że do szkoły miałam bliżej niż wcześniej. Aż trudno uwierzyć, bo było to tak dawno a pamiętam tamte chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.12.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Ja byłam wtedy jeszcze jedynaczką, więc domek prawie cały był cały mój. Później jak rodzice wykończyli całą górę, to mogłam mieszkać w którym tylko chciałam pokoju. Ale to tylko do pewnego czasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.12.2011 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Dla mnie urządzenie pokoju Kingi to największe wyzwanie, no może po łazience. Sprawia mi to ogromną frajdę Chcę żeby był dziewczęcy, ale nie bardzo dziecinny. Zobaczymy jak wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.12.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 My też chcieliśmy się wyprowadzić od dziadków, bo tata brat się ożenił i do domu doszła kolejna osoba, a można powiedzieć że nawet dwie. Bo zaraz urodził się im synek. No i też chcieliśmy mieszkać na swoim. Nie które rzeczy po kilku latach zostały dokończone. Chciaż nie pamietam żeby rodzice narzekali. Dobrze było że już na swoim. A teraz jak ja porównam się do nich, to wydaje mi się że wybrzydzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.12.2011 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 My też się przeprowadziliśmy do nowego domu jak miałam 6 lat, też sporo rzeczy brakowało. Ja bym się na coś takiego nie zdecydowała. Od początku mieliśmy takie założenie że wprowadzamy się do wykończonego domu. Jakiś drobnych mebli może brakować, ale wszelkie roboty mają być skończone. Prawie się tak uda, zostaną tylko schody do zrobienia, ale to też zaraz po Świętach, także zanim się porządnie rozpakujemy i ulokujemy to będą zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.12.2011 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Dziewczyny z wątku o pokojach dziecięcych wstawiły link do wnętrz pokoików, akurat w pracy mam dziś młyn i nie pooglądam, także noc z głowy:) Boskie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.12.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Mój tato uznał że jakaś głupia jestem że chcem zapłacić tyle kasy za drzwi do prysznica. Mówi że powinnam kupić zasłonkę za 50 zł i będzie ok. A na dodatek będą mogła ja zmieniać co pół roku na inną. Po tych słowach widzę różnicę pomiędzy naszym a jego pokoleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.12.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 hihi Sylwia ale tak to już jest. Moja mama ma 52 lata, jeszcze stara;) nie jest, a strasznie się dziwiła czemu kupiłam czarne płytki do kuchni hihi... To mój ma 47 lat, a jest gorszy od dziadka. Dziadek bardziej dzisiejszy jest niż on. Ten przykład z drzwiami do prysznica to jeden z wielu. Zaczęło się od projektu że nie taki wybraliśmy. Naszczęście kupujemy to za swoje pieniądze, a co by było gdyby on nam dokładał. Pewnie nic nie moglibyśmy kupić po swojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.12.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Dostałam jedną wycenę drzwi do prysznica. 1700 zł i drzwi będą w takim wymiarze jak chcemy. Termin realizacji ok 6-8 tyg. Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.12.2011 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Sylwia nie wiem czy gdzieś taniej Ci zrobią te drzwi:( My od rodziców mamy ogromną pomoc, praktycznie zawsze i we wszystkim. Do budowy się nie wtrącają, chociaż czasem naszymi wyborami nie są zachwyceni:) Ale najważniejsze że nam się podoba. Moja mama jedynie jest zadziwiona całkowitym kosztem kuchni, no ale cieszy się że ja zadowolona. Teściom oszczędzamy informacji co i za ile robimy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.12.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 (edytowane) Około dziesięciu e-maili wysłałam. Kolejna propozycja to http://allegro.pl/drzwi-wnekowe-novellini-giada-g-f-90cm-jakosc-i1965851603.html. Ale te jeszcze droższe. Chociaż one mają taki wymiar jaki chcemy. Są jeszcze takie za 1750 zł, mają taki jak chcemy wymiar:http://www.e-millennium.pl/file/img/img_bg/YOUNG1B.jpg Edytowane 9 Grudnia 2011 przez sylwia&radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.12.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Ja dla mnie fajny. My przez pewien czas zastanawialiśmy sie nad podobnym tylko taki który wisiał na kabelkach. Klosz bardzo podobny. Chociaż nic nie mogliśmy dobrać nad stół z tej serii. I tak się zakonczyły poszukiwania.Taki nam się podobał, ale później stwierdziliśmy że nie będzie pasował do naszego nie wielkiego saloniku:http://cdn.next.co.uk/COMMON/Items/Default/Default/Publications/X48/shotzoom/1048/479-460-X48s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 09.12.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 http://www.kermi.de/res/Media/www.kermi.de/de/Dusch-Kultur/Duschkabine/Produktuebersicht/Beschlag/Pasa/Media/Pasa_Pendeltuer/Produktbild_Pasa.jpg.jpg a co powiecie na takie? nie wiem jaka cena. SĄ NA STRONIE WWW KERMI.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.12.2011 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Gosiu oświetlenie jest cholernie drogie. Jak obliczyłam ile nam na to trzeba to byłam w szoku. Można kupić taniej, no ale jak ma wisieć kilka lat to musi się podobać. Dodatkowo mój mąż ma zboczenie zawodowe w tym temacie i w ogóle nie patrzy na ceny, tylko wybiera co mu się podoba. Ja jestem ta rozsądna i muszę go trochę stopować Ja wcześniej też chciałam do salonu oświetlenie kryształkowe, no ale jakoś nie znalazłam odpowiedniego bo przecież nad barek, nad stół, nad stolik i kinkiet muszą pasować do siebie. Ta lampa fajna, ciekawa jestem jakie zwisy do niej planujesz. Ja oglądałam na żywo te kryształkowe zwisy, dla mnie one są takie cieniutkie i mikre, no żaden sposób mi nie pasują. Ja kryształki planuje do łazienki i może korytarzy, tylko wtedy muszę znaleźć fajne kinkiety na klatkę schodową. Do salonu mam wybrane już i raczej zdania nie zmienię, chociaż lampa nad stolik droga jak diabli. Pokażę Wam wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.12.2011 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Super że mebelki dojechały. Jaka wzięliście pufę? My też musimy dokupić, ale ta, która nam się podoba to chyba ok. 700zł kosztuje więc odłożyliśmy na później zakup.Gosia zerknij na moje wybory oświetleniowe, całkiem inne niż Twoje i Sylwii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts