Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

Ja też planuję zieleń w górnej łazience, na dolną nie mam żadnej koncepcji, choć tę będziemy robić najpierw. Górna będzie musiała poczekać na lepsze czasy:)

Sylwia nie widzę twojego albumu:( a chciałabym bardzo.....

Uprzejmie donoszę, że tynki skończone, częściowo zapłacone, schną:)

Grandzia, ale podgoniliście roboty;)

Jak już masz tynki, to zostaje Ci najciekawszy etap;)

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ciekawa jestem co Wam pan zaproponuje odnośnie tynków. Nam podoba się stiuk lub tynk w wiatrołapie. Tapeta u mnie odpada. Jakoś nie widzę jej w tym pomieszczeniu. Wydaje mi się że może szybko się pozdzierać ze ścian.

Gosiu a co do szafki do łazienki. Do Twojej zielonej wydaje mi się że pasowała by albo zielona albo drewnopodobna. Ale bardziej byłabym za zieloną. U mnei będzie drewnopodobna, ale tylko dla tego że jest inny układ płytek.

Białe szafki łazienkowe ogólnie mi się nie podobają.

Gość Angie83

Dziewczyny czy ja również mogę prosić o linki do waszych albumów/zdjęć?

U mnie nic ciekawego się nie dzieje w środku, więc zadowole się Waszymi rozwiązaniami i wystrojem :) może się zainspiruję :)

Z góry dziękuję

pozdrowionka :)

Dlatego będziemy kupować stacje uzdatniania wody, u nas woda mega twarda, szkoda tego wszystkiego sprzętu typu pralka, zmywarka, baterii, kafli i mojej pracy...a poza tym argumentem na nie czy masz Sylwia jeszcze jakieś zastrzeżenia co do pustaków szklanych robiących za kabinę? Nie widziałam u nikogo takiego rozwiązania dlatego zastanawiam się nad wszystkimi za i przeciw:)

poza tym argumentem nie mam żadnego :D podpatrywałam w necie fotki, nawet to ciekawie wygląda.

Dziewczyny, czy spotkałyście się kiedykolwiek z kabina prysznicową wymurowaną z pustaków szklanych?? Chyba dam się mężowi przekonać do takiego rozwiązania, na pewno wśród moich znajomych i rodziny nikt nie ma takiej kabiny, więc tym bardziej mnie ciekawi takie rozwiązanie, można wybierać wśród wielu kolorów i wzorów np tu http://www.pustaki-szklane.pl/szukaj.php

Ja na żywo też nie widziałam, dla mnie też czyszczenie tych zakamarków byłoby koszmarem.

Uzdatniacz wody też planujemy.

Ostatnio mąż przyniósł mi taki specjalny płyn zapobiegający osadowi i kamieniowi na płytkach. Konserwuje się wannę, kabinę, czy coś innego narażonego na zacieki raz na pół roku, woda spływa nie zostawiając osadu.

Czy to nie wczoraj 12 grudnia Karolinko u ciebie montowali kuchnie? Czy plany się zmieniły?

Mieli, mieli, ale mąż dostał extra pilną fuchę, no a że kasa potrzebna to się zdecydowaliśmy i u nas roboty stanęły.

Ale montaż przeniesiony na piątek, także niedługo.

Stacja uzdatniania wody jest droga?

Karolinko i jak sprzątanie, zaczęłaś już?

A nie wiem nawet. My to mamy, bo mąż ma często okazję kupować takie rzeczy po dużo niższych cenach, ale szczegółów nie znam.

Zaczęłam, na razie co z grubsza ogarnęłam, ale ja w domu usiedzieć nie mogę i już drugi dzień czułam wielką potrzebę pojechania na zakupy:)

Jutro akcja okna.

Byliśmy oglądać struktury. Niestety glinka wenecka za bardzo nam się nie podoba...będzie w ostateczności. Ale bardzo spodobał nam się beton z magnata http://www.magnatfarby.pl/produkty/produkty-style/art,10,beton.html najfajniejsza, wg nas oczywiście jest ta najgładsza. Musimy się z tym przespać (cena) i naradzić z panem wykonawcą...

imitacja betonu jest piękna - w moim odczuciu :D też o niej myślę jako wykończenie klatki schodowej....

Hej dziewczyny Czy któraś z Was wie czy w Lublinie lub Zamościu można obejrzeć narożnik Maximus? U nas nie mają tego producenta mebli. Dzięki za informacje.

Gosiu nadal u Was wieje? U nas ciągle pada. Kałuże są do okoła.

W poniedziałek zaczynamy robić kominek. W piątek nam przywiózł odudowę. Teraz tylko montaż.:wave:

Miłego weekendu