sylwiaradek 20.12.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 (edytowane) Przynajmniej porządny fachowiec, skoro poczuwa się do winy. A mąż niech zobaczy, że ogarnianie budowy i ekip to nie jest taka prosta sprawa. U nas to robotnicy mnie się boją:lol2: Jaką robicie obudowę kominka? To był jeden błąd który dopiero wyszedł na sam koniec. I poniósł spore konsekwencje. Trudno się mówi, dobrze że da sie poprawić i będzie lepiej. Na kominek mamy obudowe z kamienia, z granitu. Był wycinany na zamówienie. Zobaczymy co wyjdzie. Edytowane 20 Grudnia 2011 przez sylwia&radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.12.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Zdjęcia będą pewnie jutro. Niestety trochę się przeliczyliśmy i na Święta się nie przeprowadzimy:( Niby już nie dużo zostało do zrobienia, ale na walizkach i kartonach nie ma co na siłę spędzać Świąt na swoim. Przeprowadzimy się zaraz po, na spokojnie. Edytko dziękuję za życzenia;) A co jeszcze nie zrobiliście? Rozumiem że podłogi, drzwi itp już wszystko jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.12.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Tylko czekamy na chwile kiedy zmiękniesz i zrobisz foty:rolleyes: Muszę tylko posprzątać bo wczoraj już nie miałam siły. Jeszcze tylko barku nie ma bo nie zdążyli zrobić, będzie zaraz po Świętach. Sylwia a jaki kolor kamienia dajecie na obudowę? My też chcemy kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.12.2011 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 A co jeszcze nie zrobiliście? Rozumiem że podłogi, drzwi itp już wszystko jest? Podłogi są na górze, na parterze nie. Drzwi już są, ale zamontujemy jak tylko skończymy podłogę w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.12.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Muszę tylko posprzątać bo wczoraj już nie miałam siły. Jeszcze tylko barku nie ma bo nie zdążyli zrobić, będzie zaraz po Świętach. Sylwia a jaki kolor kamienia dajecie na obudowę? My też chcemy kamień. Myślałam że Ty już masz zrobiony kominek:confused: My mamy dwa kolory jasny i ciemny (bardzo ciemny brąz pod światło, a wydaje się jak czarny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.12.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Podłogi są na górze, na parterze nie. Drzwi już są, ale zamontujemy jak tylko skończymy podłogę w salonie. U nas też miało tak być na święta. Gość ciągle obiecywał że dołączy reszta ekipy i skończą na świeta a tak lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.12.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Przeciąga się przeciąga, cały czas coś nowego wyskakuje. My jak wiemy, że na Święta nie zdążymy to też już trochę odpuściliśmy.Sylwia u nas kominek jest zabudowany, narazie będzie pomalowany a kamień kupimy jak trochę kasy wpadnie, w każdym razie mamy umówionego robotnika na kwiecień to wtedy też zrobi kominek. Tak to jest, jak kasy nie ma na kupce tylko trzeba czekać na wypłatę za jakąś robotę. Ale to nic, będzie więcej czasu na przemyślenie wszystkiego. Zdjęcia będą, będą, ale tak naprawdę to pokoje białe, panele bez listewek, nic ciekawego. Jak dojdą detale, meble, wtedy będzie efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.12.2011 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Dziewczynki, długo to trwało, ale możecie zobaczyć tą moją kuchnię Jeszcze brakuje jej kilku detali, trzeba posprzątać, ale ogólnie widać jaka jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 21.12.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 (edytowane) No nieźle to wyszło, fotorelacja obfita, ech, wyobrażam sobie jakie szczęście musi Was teraz rozpierać Edytowane 21 Grudnia 2011 przez sylwia&paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.12.2011 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 (edytowane) Karolinko fajnie wyszła ta Twoja kuchnia:) Mam pytanie, fronty nie są czysto białe?? I jeszcze powiedz mi jak będą się otwierały szuflady?? Pierwsza od góry ma uchwyt, a te dwie kolejne będą się otwierały dotykowo?? Ślicznie:) Fronty nie są białe, są jasne, ale nie białe, na tle białej ściany dobrze widać różnicę w kolorach. Tak naprawdę to w każdej porze dnia mają inny kolor. Gosiu tak, szuflady są na dotyk. Nie podobały mi się uchwyty w każdej szafce, a takie rozwiązanie jest dla mnie najlepsze. Sylwia powiem Ci, że się cieszymy, zarówno kuchnią jak i całą resztą Edytowane 21 Grudnia 2011 przez Karollinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 22.12.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 karollinko bardzo ładnie, blaty i zlew najładniejsze:) ja mam podobną koncepcję, poza dołami:) chcemy abstrakt szary z ikei:) pomysł z szufladami na dotyk superowy, ciekawe czy w moich będzie taka opcja?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.12.2011 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 (edytowane) Dzięki Grandzia, jakoś to się fajnie zgrało, przynajmniej dla mnie. Edytowane 22 Grudnia 2011 przez Karollinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 22.12.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Dziewczyny gratuluje postepow. Skladam Wam zyczenia spokojnych Swiat, wsrod rodzinnego ciepla. I aby nam wszystkim udalo sie juz przeprowadzic w przyszlym roku . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.12.2011 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Dziewczynki Kochane, Wam i wszystkim do mnie zaglądającym życzę spokoju, chwili oddechu od codzienności, od pośpiechu, od pracy, by ten czas spędzony z tymi których Kochacie był pełen magii i miłości, by w nadchodzącym roku zdrowie Wam wszystkim dopisywało i spełniały się wasze marzenia i plany. http://img195.imageshack.us/img195/5459/3976a.jpg Uploaded with ImageShack.us Karollinka z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 23.12.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 (edytowane) Laski, dziołchy, damy, żony, kochanki panie i panny! życzę Wam Wielkiego karpia z wanny! Niech BIG prezenty przywiezie Wam Mikołaj święty Niech Sylwestrowa Noc przyniesie radości moc i aby rok ten 2012 nowy był dla Was pod każdym względem bombowy!!! buziaki:):) Edytowane 23 Grudnia 2011 przez Grandzia13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 23.12.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/wesolych_swiat_460.png Z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia przesyłam najserdeczniejsze życzenia zdrowych i pogodnych świąt, samych radosnych chwil w gronie najbliższych spędzonych wspólnie przy wigilijnym stole oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku życzy Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.12.2011 02:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 http://i41.tinypic.com/epeljc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.12.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Święta, święta i po świętach... Pracujecie dzisiaj czy jeszcze leniuchujecie w domkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.12.2011 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Święta, święta i po świętach... Pracujecie dzisiaj czy jeszcze leniuchujecie w domkach? Witam i ja poświątecznie. Dobrze, że wszystko wraca do normalności. Ja dziś w domu, ale popołudniu na zakupy wybywamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.12.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 W tym roku święta bardziej wielkanocne niż bożonarodzeniowe. U nas w ogóle śniegu nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts