Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dla mnie to jest baardzo uciążliwa cecha;)

Jedynie co mnie ratuje, to że później jestem najczęściej zadowolona z wyboru.

My już jedną nogą u siebie, z soboty na niedzielę pierwsza noc:))))

Tylko pozazdrościć, ale oczywiście tak pozytywnie. My od połowy miesiąca mamy nową ekipę. Kuchnia na 15 lutego zamówiona. W marcu powinniśmy być już na swoim. Jak znów nam ktoś nie popsuje planów.

Hej Dziewczynki witam Was noworocznie!!1

Sylwia widziałam fotki, super, kominek super! my tez chcemy narożny co to za model i czy szyba sie mocno brudzi?

Jaka laseczka z Ciebie;)

A gdzie najnowsze Twoje fotki?? Coś zaniedbujesz dzienniczek.

Nasz kominek to arysto.

http://www.arysto.com.pl/img/products/10a.png

Chyba to był taki model A10WWL "DJ" . Jak będzisz chciała to mogę jeszcze to dokładnie sprawdzić.

Paliliśmy dwa trzy razy jak narazie. Nie mamy też odpowiedniego drzewa do niego. Paliliśmy tylko tym drzewem co został nam z dachu. Szyba była lekko za brudzona ale nie mocno.l Teraz ma odstać trochę, żeby wszystko wyschło. W domku i tak jest ciepło bo pali się w piecu. Planujemy jeszcze jakoś strukturę zrobić. Ten pan co będzie nam robił wykończeniówkę robi różne stiuki czy glinki. Ma przywieść próbniki i wtedy coś wybierzemy.

A tak przy okazji jestem bardzo zadowolona z naszego pieca. Łatwy w obsłudze i bardzo wygodny. Obawiałam sie że będę miała większe problemy z piecem. Teraz wiem że nie potrzebnie się martwiłam.

Edytowane przez sylwia&radek

No to teraz pochwal się jakie meble zamówiłaś, blat i płytki

Wcześniej już piałam jaka ma być kuchnia. Nie wiele sie zmieniło. Będzie szaro-biała. Płytki białe na podłodze i ciemny blat oraz mozaika na ścianie. Bez większych szaleństw. Standardowa kuchnia, mam zamiar ją urozmaicić dodatkami.

Mieliśmy ochotę blat zamówić taki jak na kominku, ale chyba zrezygnujemy. Cena nas wystraszyła, chociaż ładnie by to wyglądało.

Witam wszystkie Koniczynki, dziewczyny gratuluję Wam wszystkim wybudowania tych wspaniałych domków. Ja buduję koniczynkę 2 z dachem dwuspadowym, ale mam dopiero ..... fundamenty. Kiedy Ja będę na tym etapie co Wy???????? Moje marzenie :)

Ja tak w ukruciu od dawna Wam kibicuję i podziwiam każdy krok do przodu.

Karolinko, ostatnio przez chwilkę widziałam Twoją kuchnię i potwierdzam to co piszą pozostałe dziewczyny....jest piękna

Sylwia i Twój kominek.....też taki chcę....cudny (możesz podać cenę?).

Pozdrawiam