Karollinka 02.01.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ja jeszcze nad listwami się nie zastanawiałam. Sama nie wiem jakie wybrac. Poczekam na Twój wybór to moze cos zgapię ja białe biorę, odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.01.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Sylwia gdzie mozna zobaczyć Twoje zdjęcia? Zaakceptuj mnie jako znajomą i wejdz w mój profil. Będziesz mogła zobaczyć moje zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.01.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 ja białe biorę, odpisałam Ja nie odbieram priv. Możesz pisać na email. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 02.01.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Dzięki za podpowiedź. Jedno już udało mi się wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.01.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Dzięki za podpowiedź. Jedno już udało mi się wstawić. Napisz jak uda ci sie wiecej wstawić. Na razie nic nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.01.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Dziewczyny, witam w Nowym Roku i spełnienia marzeń wszystkim życzę!!!U nas Sylwestra z parapetówką połączyliśmy:D:D:D Czadowo było!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 03.01.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 hej i jak jest to moje zdjęcie w tym albumie czy też nie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 03.01.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 hej i jak jest to moje zdjęcie w tym albumie czy też nie ? Pozdrawiam U mnie nie widać żadnego zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.01.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Ja też zdjęć nie widzę;/ Za mną kolejny krok milowy, wybrałam łóżko i lampy, jeszcze ze dwie godziny mi się zejdzie zanim ostatecznie będę pewna i kliknę i kupię. Matko, jak mi ciężko podjąć jakąkolwiek decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 03.01.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Ja też zdjęć nie widzę;/ Za mną kolejny krok milowy, wybrałam łóżko i lampy, jeszcze ze dwie godziny mi się zejdzie zanim ostatecznie będę pewna i kliknę i kupię. Matko, jak mi ciężko podjąć jakąkolwiek decyzję. Ja też mam tak. Kilka razy myśle nad jedna rzeczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.01.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Dla mnie to jest baardzo uciążliwa cecha;) Jedynie co mnie ratuje, to że później jestem najczęściej zadowolona z wyboru. My już jedną nogą u siebie, z soboty na niedzielę pierwsza noc:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 03.01.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Dla mnie to jest baardzo uciążliwa cecha;) Jedynie co mnie ratuje, to że później jestem najczęściej zadowolona z wyboru. My już jedną nogą u siebie, z soboty na niedzielę pierwsza noc:)))) Tylko pozazdrościć, ale oczywiście tak pozytywnie. My od połowy miesiąca mamy nową ekipę. Kuchnia na 15 lutego zamówiona. W marcu powinniśmy być już na swoim. Jak znów nam ktoś nie popsuje planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.01.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 No to teraz pochwal się jakie meble zamówiłaś, blat i płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.01.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Hej Dziewczynki witam Was noworocznie!!1Sylwia widziałam fotki, super, kominek super! my tez chcemy narożny co to za model i czy szyba sie mocno brudzi?Jaka laseczka z Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.01.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Karolinko Twoje zdjecia tez widziałam kuchnia extra, mieszkacie już?Zyczę samych pieknych chwil w waszym Domku:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.01.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Emilka dzięki:) Z kuchni jesteśmy bardzo zadowoleni, im więcej w niej dodatków tym bardziej nam się podoba. Pierwsza noc w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 03.01.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 (edytowane) Hej Dziewczynki witam Was noworocznie!!1 Sylwia widziałam fotki, super, kominek super! my tez chcemy narożny co to za model i czy szyba sie mocno brudzi? Jaka laseczka z Ciebie;) A gdzie najnowsze Twoje fotki?? Coś zaniedbujesz dzienniczek. Nasz kominek to arysto. http://www.arysto.com.pl/img/products/10a.png Chyba to był taki model A10WWL "DJ" . Jak będzisz chciała to mogę jeszcze to dokładnie sprawdzić. Paliliśmy dwa trzy razy jak narazie. Nie mamy też odpowiedniego drzewa do niego. Paliliśmy tylko tym drzewem co został nam z dachu. Szyba była lekko za brudzona ale nie mocno.l Teraz ma odstać trochę, żeby wszystko wyschło. W domku i tak jest ciepło bo pali się w piecu. Planujemy jeszcze jakoś strukturę zrobić. Ten pan co będzie nam robił wykończeniówkę robi różne stiuki czy glinki. Ma przywieść próbniki i wtedy coś wybierzemy. A tak przy okazji jestem bardzo zadowolona z naszego pieca. Łatwy w obsłudze i bardzo wygodny. Obawiałam sie że będę miała większe problemy z piecem. Teraz wiem że nie potrzebnie się martwiłam. Edytowane 3 Stycznia 2012 przez sylwia&radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 03.01.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 No to teraz pochwal się jakie meble zamówiłaś, blat i płytki Wcześniej już piałam jaka ma być kuchnia. Nie wiele sie zmieniło. Będzie szaro-biała. Płytki białe na podłodze i ciemny blat oraz mozaika na ścianie. Bez większych szaleństw. Standardowa kuchnia, mam zamiar ją urozmaicić dodatkami. Mieliśmy ochotę blat zamówić taki jak na kominku, ale chyba zrezygnujemy. Cena nas wystraszyła, chociaż ładnie by to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bara311 04.01.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Witam wszystkie Koniczynki, dziewczyny gratuluję Wam wszystkim wybudowania tych wspaniałych domków. Ja buduję koniczynkę 2 z dachem dwuspadowym, ale mam dopiero ..... fundamenty. Kiedy Ja będę na tym etapie co Wy???????? Moje marzenie Ja tak w ukruciu od dawna Wam kibicuję i podziwiam każdy krok do przodu. Karolinko, ostatnio przez chwilkę widziałam Twoją kuchnię i potwierdzam to co piszą pozostałe dziewczyny....jest piękna Sylwia i Twój kominek.....też taki chcę....cudny (możesz podać cenę?). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 04.01.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Witam kolejna koniczynkę.Bara zobaczysz i ty nie długo będziesz na tym etapie co my:) Czas szybko mija. Wiadomość o kominku wysyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts