Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dzięki Sylwia :) oj mam nadzieję że szybko minie, ale jak do tej pory to raczej nam uciekał a my staliśmy w miejscu z robotami (mówię o papierach itp)

Nam właśnie tak czas mija czekając na fachowców. Mam nadziej że wy traficie na bardziej słowne ekipy. A jakie plany macie na najbliższą przyszłość? Czekacie do wiosny czy coś robicie teraz?

Sylwia, my czekamy aż zrobi się cieplej i chyba zaczniemy murować, a dalej nie planuję bo i tak nigdy mi nie wychodzi to co zaplanuję (jeśli chodzi o budowę). Widzisz ja myślałam że w tym roku już dom będzie stał i na Święta Bożego Narodzenia się wprowadzimy......a tymczasem mamy tylko fundamenty.

Hej dziewczyny dodałam 2 zdjęcia jeśli możecie to dajcie znak czy są widoczne. Mam do was pytanie czy robiła któraś z was projekt łazienek ?

Pozdrawiam, Wrotkowska

Kochana wkońcu Ci sie udało. Widzę zdjęcia. Zapowiada się fajnie. Czekamy na resztę zdjęc.

Co do łazienki ja nie pomogę, bo u mnie inny układ pomieszczeń.

Witam, zauważyłam nowe koniczynkowe budownicze, mam nadzieję, że zagościcie dłużej bo coś nam wątek powolutku wygasa.

Dziewczynki, żadnych zdjęć nie widzę, muszę się uporać z nowym sprzętem, bo narazie to czarna magia dla mnie i tak dobrze, że na fm udało mi się zajrzeć.

Jutro w pracy przejrzę co nowego u Was.

My znów krok bliżej do przeprowadzki, mam nadzieję, że już jutro będę miała internet u siebie i będę mogła zaglądać.

dziękuję:)

łazienki, no cóż postaram się zrobić zdjęcia, choć w łazienkach właśnie mamy największe braki. W dolnej brakuje kabiny a w górnej umywalki z szafką.

Gosiu u Ciebie teraz bardzo domowo się zrobiło w porównaniu do poprzednich zdjęć. Powoli czuć że to nie tylko cztery ściany, a dom. Cieszcie się z każdej chwili. Chętnie bym do Ciebie zajrzała, tylko te km nas dzielą.

Całuski:)

Dziewczyny możecie polecić któryś z Waszych sprzętów do kuchni.

Interesuje mnie

- lodówka do zabudowy (wybrałam Goreje) jakie powinna mieć parametry, żeby była cicha i nie przeszkadzała w salonie.

- zmywarka

- piekarnik

- płyta

- zlew + bateria

- pralka

Co do okapu jestem zdecydowana na amicę. Chociaż bardzo mi się podoba Karoliny, ale on nie bardzo będzie pasował do naszego wystroju.

O jakich parametrach trzeba pamiętać kupując ww sprzęty? W co warto zainwestować? A co nie jest potrzebne większego wydatku.

Z góry dzięki

A ja mam nadzieję, że kiedyś się zobaczymy, zaproszenie wciąż aktualne:)

Dziś spędziłam pierwszą noc bez męża w domku. Szwagierka pukała mi do głowy i dziwiła się, że nie boję się sama nocy w nowym domu. Ja tam czuję się bezpiecznie i od początku jak u siebie. Tylko Julka przez pierwsze dwa dni marudziła, że chce do domku;)

Gosiu gratuluję przeprowadzki .Moje dzieciaki bardzo dobrze zniosły przeprowadzkę nawet na początku jak zwoziliśmy graty to jak pojechali z nami coś zabrać to p pół godziny kiedy jedziemy do domu .

Witam was po długiej przerwie miałam neta ale takiego słabego,ktoś linii sobie nie zakodował ,M się nie mógł na firmę zdecydować ,wczoraj go przyciSnełam była jedna firma sprawdzić czy mają u nas zasięg mają ale podłącz 450 zł stwierdziłam ,że to się nie opłaca i sama zdecydowałam ,że bierzemy w T.Mobile 8 Giga za 59 zł plus modemem za 50 zł i mam internet w 2 laptopach .

Składam Wam spóźnione życzenia świąteczne i Noworoczne .