magsawa 15.01.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 cześć dziewczyny:) długo mnie nie było, u mnie nada brak internetu w domku:(korzysam z męża służbowego wstawiłam kilka zdjec z domku. widze że Karolinka i Goga też na swoim:)GRATULACJE:)niech Wam sie cudnie mieszka i wszystkiego najlepszego, aby wszystkie marzenia sie spełniały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 15.01.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 pozdrawiam wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.01.2012 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Dzięki Mag, cieszę się, że zajrzałaś do nas. U Ciebie już wszystkie detale pokończone, od razu widać różnicę. Fajne te ściany obłożone kamieniem. Ja zaraz wstawię zdjęcia barku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 15.01.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 magsawa czy mogłabyś dodać mnie do znajomych. Chciałabym zobaczyć Twoją chałupkę . Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 15.01.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Karolinka piękny barek i schody ale mam pytanko do Ciebie czy mogłabyś wstawić zdjęcia tych barierek od salonu, żebym zobaczyła je w całej okazałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.01.2012 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Karolinka piękny barek i schody ale mam pytanko do Ciebie czy mogłabyś wstawić zdjęcia tych barierek od salonu, żebym zobaczyła je w całej okazałości. dzięki:) zaraz zrobię zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 15.01.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 wroti już Cię dołączyłam do znajomych Karolinka dużo jednak jeszcze zostało ale to juz mi wogóle nie przeszkadza. w piwnicy nie mamy nic zrobione, płytki leża w pudełach i czekają:)oj dużo byisac co jest do zrobienia, teraz cały wolny czas zabiera nam synek zaczyna samodzielnie wstawać no i wiadomo cały czas musi ktoś go pilnować no włąśnie wstał uciekam:) pozdrawiam postaram sie częsciej zaglądać do Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 15.01.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 magsawa piękny domek bardzo mi się podoba,super. My budujemy koniczynkę w okolicach lublina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.01.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Wroti, Wy budujecie w okolicach Lublina?A gdzie dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 15.01.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) bardziej okolice Kraśnika a do Lublina mamy około 60 km. a Wy Karolinka gdzie ?? dzisiaj mąż powiedział żebym rozglądała się za kuchnią, płytkami do łazienek drzwiami wew. parę rzeczy jakoś nie wyobrażam sobie np. schody z barierkami po obu stronach ;/ i jeszcze pewnie coś by się znalazło noo ale ... Edytowane 15 Stycznia 2012 przez wroti29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.01.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 A my z drugiej strony Lublina, ok. 30 km od miasta.Ja równo rok planowałam kuchnię i łazienki, teraz mam tak jak chciałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 15.01.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 magsawa piękny domek bardzo mi się podoba,super. My budujemy koniczynkę w okolicach lublina. dzieki:) zapraszam do oglądania na żywo:) jak sie zdecydujecie to prosze o info prywatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.01.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Super wyszedł barek!!! Schody też fajne. A co będziesz miala na podstopniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.01.2012 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Super wyszedł barek!!! Schody też fajne. A co będziesz miala na podstopniach? Yuczka:hug: Podstopnie będą wykończone specjalną płytą i pomalowane (jeszcze nie wiem jak). Za godzinę stawiają się panowie montować drzwi wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 16.01.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 (edytowane) Miałam o to samo pytać co Yuczka bo ja chcę albo zamalować albo białe płytki .Karolina ile cm grubości mają wasze stopnie ? Edytowane 16 Stycznia 2012 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.01.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Miałam o to samo pytać co Yuczka bo ja chcę albo zamalować albo białe płytki .Karolina ile cm grubości mają wasze stopnie ? Ja płytek na pewno nie chcę, będzie płyta w całości na podstopnicy. Grubość 4 cm. Zaraz też dowiozą oświetlenie, znikną wreszcie kabelki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 16.01.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Ja płytek na pewno nie chcę, będzie płyta w całości na podstopnicy. Grubość 4 cm. Zaraz też dowiozą oświetlenie, znikną wreszcie kabelki;) No to ja na odwrót nie chcę podstopnic ani płyt tylko tynk lub białe płytki chcę ,żeby schody wyglądały lekko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.01.2012 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 No to ja na odwrót nie chcę podstopnic ani płyt tylko tynk lub białe płytki chcę ,żeby schody wyglądały lekko . U nas płyta będzie cieniutka, i też o taki efekt mi chodzi jak Tobie. Stopnie zostały bardziej wypuszczone,żeby kilkumilimetrowa płyta swobodnie się zmieściła. To będzie wyglądało jak tynk, tylko mniej roboty;) Mam już oświetlenie, w rzeczywistości dużo ładniejsze niż na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.01.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Bezpieczniejsze takie płyty niż tynk, bo łtwiej to umyć i trwalsze będą (bo to pewnie jakiś MDF lakierowany będzię, stawiam, ze ok. 18mm grubości. I na pewno wrażenie lekkości osiągniesz, bardziej niż płytkami, które przecież muszą mieć fugę (no, chyba, ze wycinane z płytek 120cm;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.01.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Bezpieczniejsze takie płyty niż tynk, bo łtwiej to umyć i trwalsze będą (bo to pewnie jakiś MDF lakierowany będzię, stawiam, ze ok. 18mm grubości. I na pewno wrażenie lekkości osiągniesz, bardziej niż płytkami, które przecież muszą mieć fugę (no, chyba, ze wycinane z płytek 120cm;)) Nie Yuczka, te płyty to nie będzie mdf, one mają podobną strukturę do kg raczej, trzeba ich malować. Ale przynajmniej to będzie jedna całość. Nie wyobrażam sobie dać tak płytek i fug, choć mój teść też miał taki pomysł i dziwi się że z niego nie korzystamy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts