Karollinka 19.01.2012 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Dzień dobry wszystkim:) Ogłaszam ostatni etap budowy tzw WYKOŃCZENIÓWKA za rozpoczęty. Coś w końcu drgnęło. Mam nadzieje że tym razem nie będzie większych poślizgów. No to teraz czekamy na bieżące relacje i zdjęcia. Może wreszcie trafiliście na porządną ekipę i wszystko pójdzie sprawnie i bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.01.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 U nas też trzeba ciut przesunąć lampę nad stolikiem w salonie, ale jak ja mam to powiedzieć mężowi..... Ja mojemu powiedziałam ,ale kabelki to praca dla mojego taty hi hi ,poczekam aż kupiny narożnik i mu to powiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.01.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 no teraz będzie z górki, za momencik kolejna koniczynka będzie zamieszkała:D Już nie mogę się doczkać Lubie takie wiadomości z rana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.01.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 No to teraz czekamy na bieżące relacje i zdjęcia. Może wreszcie trafiliście na porządną ekipę i wszystko pójdzie sprawnie i bez problemów. My też mamy taką nadzieje. Mieliśmy ich wziąć jako pierwszych. Ale wcześniej nie mieli wolnych terminów. No i trochę więcej będziemy musieli zapłacić za robociznę. Pieniądze są ważne ale jeszcze ważniejsze są efekty. Oby wszystko było zrobione tak jak chcemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.01.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Sylwia pewnie ,że efekty ważniejsze ,w najgorszym razie coś robicie później ,ja szykuje cichaczem małą niespodziankę chcę jak M nie będzie ,żeby mój pan kafelkowy przyszedł zrobił drugą warstwę wełny i gipsy w naszej sypialni ja pomaluję ,M jak wróci pozakładamy panele ,między czasie kupię łóżko ,no i jeszcze chcę dać do zrobienia kominek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.01.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 A ja dziś nie wyspana ,wczoraj gościliśmy kolegę M jeszcze ze studium akurat przebywa w KRK było miło ,zrobiłam 2 ciasta ,sos tatarski a w dodatku M wstał o 4,30 bo o 5.30 wyjeżdżali z pracy do Bielska w delegację jednodniową no i mnie obudził . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.01.2012 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ja też dziś ledwo żywa, najgorsze że głowa mnie boli. Zwala mnie to z nóg całkowicie a pracy mam mnóstwo, na już.Pokażę Wam może kawałek korytarza na górze, podpowiedzcie jaki kolor by pasował bo jutro mam po farbę jechać a ja w tym temacie nie ogarnięta. A gdzie jest druga Sylwia, nie zagląda do nas w ogóle:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.01.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Sylwia pewnie ,że efekty ważniejsze ,w najgorszym razie coś robicie później ,ja szykuje cichaczem małą niespodziankę chcę jak M nie będzie ,żeby mój pan kafelkowy przyszedł zrobił drugą warstwę wełny i gipsy w naszej sypialni ja pomaluję ,M jak wróci pozakładamy panele ,między czasie kupię łóżko ,no i jeszcze chcę dać do zrobienia kominek . Ty kobieto to usiedzieć chyba nie możesz. Mąż będzie miał niespodziankę po powrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.01.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ja też dziś ledwo żywa, najgorsze że głowa mnie boli. Zwala mnie to z nóg całkowicie a pracy mam mnóstwo, na już. Pokażę Wam może kawałek korytarza na górze, podpowiedzcie jaki kolor by pasował bo jutro mam po farbę jechać a ja w tym temacie nie ogarnięta. A gdzie jest druga Sylwia, nie zagląda do nas w ogóle:( Czasami widać że jest dostępna, ale wpisów u nas nie zostawia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 19.01.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 A gdzie jest druga Sylwia, nie zagląda do nas w ogóle:( Zaglądam zaglądam, śledzę Wasze poczynania na bieżąco ale się nie udzielam za specjalnie bo mnie lekko frustruje że my tak w tyle zostaliśmy A tak na poważnie - w lutym ruszamy z poddaszem, w marcu z podbitka, więc będzie mnie więcej na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.01.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ty kobieto to usiedzieć chyba nie możesz. Mąż będzie miał niespodziankę po powrocie. No ja to taka ruchliwa ,ostatnio mówię do m nic nie robię przez kilka dni (tych nie typowo domowych prac) M się tylko pod nosem uśmiechał ,wytrzymałam pół dnia pod wieczór już malowałam drzwiczki do szafy do wiatrołapu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 19.01.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Witajcie dziewczyny, tylko pozazdrościć waszych poczynań w domkach. Karolina, drzwi b. ładne. My myślimy nad podobnym modelem tylko trochę ciemniejszym. U nas też poddasze rusza mam nadzieję że już całkiem nie długo. Mam pytanko czy robiła któraś z was gładź w domkach ?i jeśli tak to jaką ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.01.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Karolinko co do koloru to trudno coś Ci doradzić. Ja sama waham się co zrobić. Biorę dwie opcje pod uwagę:- albo jakaś struktura lub- zwykła farba tylko za lakierowana. Mi się marzy jasny kolor, może jakiś odcień żółtego lub kremowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.01.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Witajcie dziewczyny, tylko pozazdrościć waszych poczynań w domkach. Karolina, drzwi b. ładne. My myślimy nad podobnym modelem tylko trochę ciemniejszym. U nas też poddasze rusza mam nadzieję że już całkiem nie długo. Mam pytanko czy robiła któraś z was gładź w domkach ?i jeśli tak to jaką ? Pozdrawiam My mamy gładź. Tzn jest jeszcze nie dokończona. Pytasz o nazwę producenta gładzi czy jak jest zrobiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 19.01.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 chodzi mi o nazwę głazi, bo u nas m nie chce robić a ja bym chciała bo ściany są gładziutkie, ładniej wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.01.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 chodzi mi o nazwę głazi, bo u nas m nie chce robić a ja bym chciała bo ściany są gładziutkie, ładniej wyglądają Jak będe na budowie to sprawdzę. Bo nie pamiętam. Moi zdanie jest ogromna różnica przed gładzią a teraz. Ściany są gładziutkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 19.01.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 heloooł z rana, a raczej z popołudnia, mati po szczepieniu jest nie do życia: wszystko jest BE, słyszałam dziś już chyba ze sto razy: NE LUBE CIE, BE JESTEŚ... karolinka 3 dni urlopu to max, miałaś świętą rację!; goguś dzięki:):) muszę kończyć znów jest zadyma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.01.2012 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Zaglądam zaglądam, śledzę Wasze poczynania na bieżąco ale się nie udzielam za specjalnie bo mnie lekko frustruje że my tak w tyle zostaliśmy A tak na poważnie - w lutym ruszamy z poddaszem, w marcu z podbitka, więc będzie mnie więcej na forum Oo witaj:) Sylwia nie ma co się przejmować żeś w tyle, przecież to tylko kwestia czasu i jak ruszycie, to zanim się obejrzysz już będzie domek gotowy. I zaglądaj do nas koniecznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.01.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 chodzi mi o nazwę głazi, bo u nas m nie chce robić a ja bym chciała bo ściany są gładziutkie, ładniej wyglądają Wroti my gładź robiliśmy ale jaką to pojęcia nie mam. Muszę męża spytać, może pamięta. My mieliśmy nie robić, ale z takimi tynkami jak u nas wyszły to nie było wyjścia. Może to i dobrze, bo teraz idealnie jest. Grandzia no mówiłam, na dłuższy urlop to trzeba mieć siłę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.01.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 A ja dziś jadę oglądać i zamawiać schody ,właśnie M robi szablony na zabiegi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts