sylwiapaweł 19.01.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 My gładzi nie planujemy....... W weekend gościłam w Twoich rejonach Karolinko - Kazimierz, nałęczów, Puławy - taki maraton z kuligiem, dancingiem i zwiedzaniem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.01.2012 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 My gładzi nie planujemy....... W weekend gościłam w Twoich rejonach Karolinko - Kazimierz, nałęczów, Puławy - taki maraton z kuligiem, dancingiem i zwiedzaniem ... O widzisz, to mieliście fajny relaks. Następnym razem musicie koniecznie na kawkę zajechać. Swoją drogą można by się kiedyś spotkać, w sumie nie dzieli nas wielka odległość. Albo jeszcze lepiej, zrobić maraton koniczynkowy, co tydzień w innej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 19.01.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 (edytowane) u nas od dziś hydraulik urzęduje. Przywieźli prawie wszystko. Ja muszę kupić odpływ liniowy i nie mogę się zdecydować.Proszę o sugestie:) Dzwonił wczoraj posadzkarz, jakby mógł to już by wszedł. nie ma co robić czy jak???12,5/m2 hmmm Co do objazdówki to zapraszam, najlepiej latem, bo dzień długi a u nas prądu nie ma i nie będzie w najbliższym czasie. Dyrektor Lasów Państwowych nie wyraził zgody na inwestycję, bo oznaczałoby to wyłączenie z produkcji leśnej całego TU UWAGA!!!! 1M2 ziemi..... W takiej sytuacji ponad 30 osób straciło nadzieję, a moja 85 letnia babcia z przekleństwami na ustach, gotowa jest ruszyć na warszawę i zrobić porządek:) W ostateczności będziemy mieć piękną willę letnią... trzeba tylko uważać bo jak statystyki mówią: brak prądu oznacza większy przyrost naturalny ...Pozdrawiam Edytowane 19 Stycznia 2012 przez Grandzia13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 19.01.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 mi mąż zakupił narzędzie pracy jakąś gąbkę do wycierania ściany żeby były gładkie i muszę się za to wziąść ale jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić że ja sama cały dom ;/ zastanawiam się na płytkami do łazienek i nie wiem co wybrać, podobają mi się płytki z Domino i nawet ceny w miarę przystępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 19.01.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 mi się podoba łazienka czarno- biała. kolega przyniósł mi próbki, ma też obfotografować swoją łazienkę, i nie obrazi się jak sobie zrobię taką samą:)warto też chyba pojeździć po sklepach i pooglądać w realu. potem znaleźć tańszy odpowiednik w internecie i gotowe;) wroti, masz już posadzki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.01.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Grandzia ja za wylewki w kwietniu płaciłam 11 zł m2 ale sami układaliśmy styropian bo i sami układaliśmy podłogówkę ,pan hydraulik podłączył nam tylko do rozdzielni rureczki gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.01.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 My właśnie zamówiliśmy schody będą za 3 tygodnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.01.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Grandzia aż dziwne że takie rzeczy mają miejsce. Chociaż nasz kraj słynie z różnorodnych absurdów. No ale skoro dali Wam pozwolenie na budowę to i przyłącze muszą zrobić. Nam neostrady nie chcą podłączyć, kabel mamy położony, wystarczy przypiąć do skrzynki, ale jak nie to nie. Dobrze że inny działa bez zarzutu i połowę tańszy. Jeśli chcesz zobaczyć biało czarną łazienkę to Magsawa ma taką, zerknij do albumu. Renatko a jaki kolor schodów bierzecie? Wroti, no to mąż Cię nieźle urządził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.01.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Karolinko kupowałaś drzwi do prysznica ze sklepu internetowego czy w stacjonarnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.01.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ja robiłam pod wymiar, kupowałam w stacjonarnym, ale drzwi są firmy deante z grafitowym szkłem, fajne, nie widać bardzo zacieków. Mam już prawie całe oświetlenie zamontowane, jutro przywiozą łóżko do sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 19.01.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 posadzki robiliśmy w październiku to chyba jest to jedyna rzecz zrobiona poprawnie. Tynki mi się nie podobają, może nie wielkie pieniądze wziął ale zrobił nie zbyt fachowo, poprawił jedną ścianę tak że teraz chyba trzeba będzie na niej strukturę położyć, tylko nie wiem jaką kompletnie ajjj jak o tym myślę to krew mnie zalewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.01.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Wroti ale mąż Ci karze te tynki trzeć, czy będziecie kłaść gładź??Gładź jest najsensowniejsza przy niezbyt idealnych tynkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 19.01.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 nie śmiałam się musimy zetrzeć czymś ostrym piasek bo na gładź kasy nam nie zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.01.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Jeśli tynki nie są idealne, to nie zetrzesz piasku, żeby uzyskać efekt gładkości. Ja myślałam, że u nas w salonie też nie trzeba będzie robić gładzi, dopóki nie zobaczyłam jak wygląda poddasze. Różnica była ogromna. Tylko fakt, u nas do wyglądu tynków można było się przyczepić. Na gładź aż tak dużo pieniędzy nie trzeba a tego później nie zrobisz bo to jakby od nowa remont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.01.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Zmykam bo rano pobudka, musimy się przygotować na przedstawienie;)Jutro pokażę Wam nową porcję zdjęć, pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 19.01.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Udanego przedstawienia wszystkim życzę kolorowych snów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 20.01.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Karola u mnie schody będą jasne malowane bezbarwnym lakierem i zamówiliśmy jesionowe najbardziej nam się podobały pan nam pokazywał stopnie malowane rok temu i 6 lat temu z jesionu i dębu i najbardziej po tych 6 latach podobają mi się jesionowe najmniej ściemniały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.01.2012 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Dla mnie też jasne, naturalne najpiękniejsze.Idę sprzątać, później pokażę Wam moje zwisy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 20.01.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Karolina, czy Ty się już przeprowadziłaś? Ostatnio nie miałam czasu na przeglądanie forumowej pisaniny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.01.2012 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Karolina, czy Ty się już przeprowadziłaś? Ostatnio nie miałam czasu na przeglądanie forumowej pisaniny. pozdrawiam Tak Kochana, dziś mija dwa tygodnie jak mieszkamy:) Zajrzyj do albumu to zobaczysz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts