sylwiapaweł 20.01.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Karola, a możesz wrzucić zdjęcie poglądowe na dziurę w ściance między salonem a klatką schodową? W prawdzie w dzienniku jest zbliżenie na barierkę ale może by tak z szerszej perspektywy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.01.2012 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Dlatego tak zdjęcie zrobione żeby kominka nie było widać Ale zaraz zrobię takie jakie chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.01.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Ja robiłam pod wymiar, kupowałam w stacjonarnym, ale drzwi są firmy deante z grafitowym szkłem, fajne, nie widać bardzo zacieków. Mam już prawie całe oświetlenie zamontowane, jutro przywiozą łóżko do sypialni. A czy szyba ma tą specjalną powłokę która mniej się brudzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 20.01.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Dlatego tak zdjęcie zrobione żeby kominka nie było widać Ale zaraz zrobię takie jakie chcesz. czekam, czekam - mnie interesuje jak się w tej wolnej przestrzeni schody prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.01.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Sylwia ja nie kupowałam ze specjalną powłoką. Już zgrywam zdjęcia, za kilka minut będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.01.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Uzupełniłam album, zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 20.01.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 byłam, widziałam, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 20.01.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Tak Kochana, dziś mija dwa tygodnie jak mieszkamy:) Zajrzyj do albumu to zobaczysz;) LOL, gratuluje niezmiernie. To masz juz troche wiecej przestrzeni zyciowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.01.2012 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Gosiu mi się ta lampa od początku podobała, pasuje do zwisów. Szukałam takich, żeby w miarę dobrze się zgrały ze sobą.Matilde dzięki:) to fakt że przestrzeni życiowej jest sporo, sprzątania też.Ale ja staram się pakować do szaf i szafek wszystko co się da, żeby jak najmniej stało na wierzchu i kurz zbierało. Narazie jest dobrze bo nie jest zagracone to podłogi przelecieć mopem to nie problem, ja myję dwa razy dziennie:) No i już gładzi i kurzu się pozbyliśmy.Drobiazgów i nam brakuje, chociaż niewielu, ja też mam listę zrobioną, tylko muszę siąść i pozamawiać. Gosiu moja Kinga ma dla siebie dwa pokoje, jeden ładnie urządzony, schludny, niezagracony a drugi to bawialnia. Tam już jest gorzej no ale nie będę sprzątać po każdej jej zabawie. Tam ma bardzo dużo miejsca, ma rozłożone plansze do malowania, różne inne duperele i jak się zabawią z koleżanką to pół dnia ich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.01.2012 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Aha, odnośnie brakujących rzeczy to chcę jeszcze zamówić meble do salonu, będą robione na zamówienie i musimy się wstrzymać z tym do lata. Razem chyba też zrobimy meble do garderoby. Teraz najszybciej to muszą być listwy, obróbka schodów i szafa w wiatrołapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.01.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Karolinko coraz ładniej prezentują się Twoje wnętrza. Z każdym nowym zdjęciem widać że coraz bardziej domek jest zadomowiony. Chociaż u mnie będzie inaczej to fajnie podpatrzeć jak jest u innych. Wybrałaś kolor klatki schodowej? Najnowsze wieści z mojej budowy to takie że pracuje 4 panów i już małe postępy widać. Na około 15 lutego zamówiłam kuchnię. Czuję że tym razem będzie lepiej i że teraz nie będzie takich poślizgów jak ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.01.2012 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Karolinko coraz ładniej prezentują się Twoje wnętrza. Z każdym nowym zdjęciem widać że coraz bardziej domek jest zadomowiony. Chociaż u mnie będzie inaczej to fajnie podpatrzeć jak jest u innych. Wybrałaś kolor klatki schodowej? Najnowsze wieści z mojej budowy to takie że pracuje 4 panów i już małe postępy widać. Na około 15 lutego zamówiłam kuchnię. Czuję że tym razem będzie lepiej i że teraz nie będzie takich poślizgów jak ostatnio. Oj pewnie, z każdym dodatkiem robi się przytulniej. Nie miałam czasu wybierać kolorów, nie mam pojęcia. To musi być miłość od pierwszego zobaczenia bo im więcej oglądam tym mam większy mętlik w głowie. Sylwia to super że prace idą do przodu, teraz to już z górki. Co robicie?? Nie mogę się doczekać kuchni, ciekawa jestem jak wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 20.01.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Witam wszystkich ! Chciałam was spytać jak długo trwało budowanie waszych domków do momentu wprowadzenia się ? u nas w maju minie 2 lata i chyba się w tym roku nie wprowadzimy. Wyliczyliśmy dzisiaj ile jeszcze nam potrzeba no i jeszcze sporo, spoooro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.01.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Podsumowanie po pierwszym dniu pracy nowej ekipy na mojej budowie:- zrobiony sufit podwieszany w kuchni, wiatrołapie, zabudowa rur kanalizacyjnych- łazienka - poprawione ściane- zmienione wnęki na drzwi na górze, przesunięte - poprawiona gładź na górze Jak będzie tak dalej, to będę bardzo zadowolona. A wy będziecie mogły poogladać nowe fotki:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.01.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Super Sylwia, oby tak dalej:D Mam nadzieje że nic sie już nie zmieni i nadal będę zadowolona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.01.2012 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 No widzisz, jak dobra ekipa to i efekty szybciutko widać, my czekamy na łóżko, pan ma być ok 23.Mamy w domu błysk, mąż jeszcze coś poprawia, Kinguś śpi a ja luzzzzz;)Bosko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 20.01.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 to super,że coś się dzieje u nas niestety cisza. Jutro zajęcia więc cały dzień poza domem. Kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 20.01.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Witam wszystkich ! Chciałam was spytać jak długo trwało budowanie waszych domków do momentu wprowadzenia się ? u nas w maju minie 2 lata i chyba się w tym roku nie wprowadzimy. Wyliczyliśmy dzisiaj ile jeszcze nam potrzeba no i jeszcze sporo, spoooro my wylaliśmy ławy ostatniego kwietnia w piatek a od pierwszedo mają oczywiście 2010 lało przez mc z nieba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.01.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 U nas budowa trwała 3 lata, trochę długo.Łóżko już jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 20.01.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 (edytowane) A u mnie dziś była koleżanka ,załamana na maksa w depresji ,aż ja się zaczełam bać ,US ją sprawdza budowała dom bez kredytu ,sprawdzają fv ,dochody .Część domu wystawili ze sprzedanego mieszkani które dali jej rodzice ,ale sporo też dostawali od jej rodziców w trakcje budowy ,ale na to nie mają papierka ,że dotawała darowiznę normalnie zagmatwane to wszystko .Musi zrobić jakieś wyliczenia ile mąż zarabiał ,utrzymanie domu ,samochodu ,dzieci itp i ile są po ślubie i ile mogli zaoszczędzić . Edytowane 20 Stycznia 2012 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts