Karollinka 20.01.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 My też mieliśmy gości, jutro po dziecięcej imprezie my mamy swoją, dorosłą, podobno dziewczyny jakieś fajne, fikuśne prezenty pokupowały;) Jutro też wielki dzień bo babcia już będzie z nami:) A teraz idziemy składać łóżko, jest takie, jakie miało być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 20.01.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Karola ale co babcia będzie z wami mieszkać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 20.01.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Powiem Wam, że zwiększa się przestrzeń życiowa ale i przy okazji zwiększa się również przestrzeń do sprzątania:P szczególnie przy takich dwóch łobuziakach jak moje dzieciaki. Nie mam firan a szyby mogłabym myć co drugi dzień, dzieciaki upodobały sobie zwłaszcza te w wykuszu i tarasowe. Właśnie kompletuję listę na zakupy do ikea. Może wkrótce uda się doposażyć pokoje dzieciaków w szafy, przydałoby się jeszcze mnóstwo drobiazgów typu wieszaki do wiatrołapu, podkładki pod gorące garnki itp. Gosiu kup dzieciaką w Ikea takie kolorowe pudełka plastykowe są na dziale kuchennym plus szynę , fajne na kredki itp .Co planujesz kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.01.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Witam wszystkich ! Chciałam was spytać jak długo trwało budowanie waszych domków do momentu wprowadzenia się ? u nas w maju minie 2 lata i chyba się w tym roku nie wprowadzimy. Wyliczyliśmy dzisiaj ile jeszcze nam potrzeba no i jeszcze sporo, spoooro U nas w czerwcu 2012 minie 3 lata od początku budowy. Jak dalej tak pójdzie to zdążymy przed 3 rocznicą się wprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 20.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 wroti! zamieszczam sprostowanie: to ty jesteś o dwa kroki przede mną nie ja przed tobą chyba nie dość dokładnie czytałam forum... my zero robiliśmy w 2009r. potem było długo nic i tak na serio zaczęliśmy w maju tego roku. Dziś wiszą już 3 kaloryfery pozostałe czekają cierpliwie. Jeśli zima będzie nadal taka jak dotychczas to może zrobimy jednak te posadzki:) byłoby fajnie i mniej stresu, jakby nie było to te parę rur miedzianych zalanych betonem nie byłoby łatwym łupem dla złodziei. póki co to muszę wierzyć w praworządność obywateli. Jest szansa na system alarmowy, jednak to w naszym przypadku dość skomplikowane, / przywykłam do tego, że zawsze podążam z punktu A do B przez przez D i E wielokrotnie nawet przez Z;)/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.01.2012 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Karola ale co babcia będzie z wami mieszkać ? Tak:) Dziś ciężki dzień przed nami, 2 tury gości, trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 21.01.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Mam już listę zrobioną dzieciakom po dwie szafy do pokoju z tej serii http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/childrens_ikea/tools/childrens_ikea_rooms_ideas/#/20111_chrs13a_01 dla Julki całe białe a dla Misia ze wstawkami brzozowymi. Resztę z listy jako inspiracje wstawię do mojego albumu, więc tam można je zobaczyć Suma sumarum i z tymi rzeczami z albumu na zakupy w ikea wydamy 3 tys:eek: Gosiu weszłam w ten link ale stronka pusta ,a czy to seria StuVa jeśli tak to mój Kacper ma z zielonymi drzwiami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 21.01.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Tak:) Dziś ciężki dzień przed nami, 2 tury gości, trzymajcie kciuki. a to Twoja babcia czy twoja mama ? Ja bym nie chciała jak na swoim to na swoim no ale jak macie taką sytuację .Pomoże przy córci i w wydatkach domowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 21.01.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Tak:) Dziś ciężki dzień przed nami, 2 tury gości, trzymajcie kciuki. Impreza udana? Domek zdał egzamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 21.01.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Sylwuś teraz pewnie trwa 2 imprezka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.01.2012 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Jestem dziewczynki:D:lol2: Nie dawno pożegnaliśmy ostatnich gości, ledwo żyję, ale zaraz się zbieramy na występy z Kingą więc odpoczynku nie będzie:o Małe towarzystwo wybawione, starsze też. Salon jest pojemny, bez problemu się pomieściliśmy, zostało nawet sporo miejsca na balety. Nic nie uległo zniszczeniu, nie ponieśliśmy żadnej straty:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 22.01.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 to super że impreza się udała i ta dla mniejszych i dla nieco większych. My dzisiaj również mamy bal przedszkolaków. Miłego dnia wszystkim życzymy, udanego wypoczynku Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.01.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Często na forum był poruszany temat czy salon nie jest za mały! Fajnie słyszeć że kolejna osoba potwierdza żę wielkośc salonu sprawdza sie w swojej w codziennym życiu. Pierwszy raz od dłuższego czasu cieszę się że jest koniec weekendu. Przede mną bardzo pracowity tydzień. Przez ten tydzień może sporo się wydarzyć zarówno na budowie jak i w moim prywatnym życiu. Trzymajcie kciuki. Także znów sporo spraw muszę załatwić i umówić konkretnie montaż schodów i pana który nam dotnie parapet w wykuszu. Zamówić drzwi do prysznica, również rozglądam się za roletami do domku.Od jutra z koleżanką idziemy na areobik. Zapisałyśmy się na zajęcia. Jedno z noworocznych postanowień. Mam nadzieje że wszystko pójdzie po mojej myśli. Buziole:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.01.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 A ja właśnie zamówiłam Kindze (no i sobie) wii fit, nie to żeby się odchudzać, ale dziecko tak mi wysoko postawił poprzeczkę jeśli chodzi o sprawność że muszę trochę popracować nad sobą. Ja aerobiku już nie wcisnę w harmonogram zajęć, ale w domu chętnie powyginamy się.Sylwia trzymam kciuki, niech wszystko pójdzie po Twojej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 22.01.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 (edytowane) Tak Renia to ta seria:) powiedz jak sprawuje się w codziennym użytkowaniu?? Zadowolona jesteś no i oczywiście czy synuś zadowolony??[/QUOTGosiu my jesteśmy bardzo zadowoleni ,a to był wybór synka jak ją zobaczył w Ikea to musieliśmy odrazu kupić on ma szafę w środku drążek i kosz na bieliznę oraz 3 półki czyli tą wersję wyższą .I wydaje mi się,że jest o tyle fajna ,że dla nastolatka też jest OK . Edytowane 22 Stycznia 2012 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 23.01.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Śpioszki jak tam nowy dzień u mnie słonko ale wieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 23.01.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Śpioszki jak tam nowy dzień u mnie słonko ale wieje . Pierwszy śpioszek melduje, że rano padał deszcz a teraz tylko pochmurnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 23.01.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Witam wszystkich, dzisiaj do nas dotarły bramy garażowe i zamówiliśmy już panele i jesteśmy lżejsi już o jakieś 10 tys. :o W tym tygodniu muszę rozejrzeć się za jakimiś meblami do kuchni. Mam do was pytanie ile płaciłyście za swoje kuchnie? bo większość mnie straszy że mniej niz 20 tys, a to jest duuużo Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 23.01.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 a sprzęt kupowałaś sama czy brałaś wraz z meblami ? wiele osób mi doradza że lepiej wziąść razem z meblami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.01.2012 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Ależ dzień, ufff Wroti moja kuchnia z barkiem kosztowała 15 tys, 10 tys sprzęt.Kupowałam sama bo w studiu kuchennym mieli ceny wyższe niż nawet w sklepach stacjonarnych. Ja zamawiałam przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts