Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Powiem Wam, że zwiększa się przestrzeń życiowa ale i przy okazji zwiększa się również przestrzeń do sprzątania:P szczególnie przy takich dwóch łobuziakach jak moje dzieciaki. Nie mam firan a szyby mogłabym myć co drugi dzień, dzieciaki upodobały sobie zwłaszcza te w wykuszu i tarasowe.

Właśnie kompletuję listę na zakupy do ikea. Może wkrótce uda się doposażyć pokoje dzieciaków w szafy, przydałoby się jeszcze mnóstwo drobiazgów typu wieszaki do wiatrołapu, podkładki pod gorące garnki itp.

Gosiu kup dzieciaką w Ikea takie kolorowe pudełka plastykowe są na dziale kuchennym plus szynę , fajne na kredki itp .Co planujesz kupić ?

Witam wszystkich ! Chciałam was spytać jak długo trwało budowanie waszych domków do momentu wprowadzenia się ? u nas w maju minie 2 lata i chyba się w tym roku nie wprowadzimy. Wyliczyliśmy dzisiaj ile jeszcze nam potrzeba no i jeszcze sporo, spoooro :)

U nas w czerwcu 2012 minie 3 lata od początku budowy. Jak dalej tak pójdzie to zdążymy przed 3 rocznicą się wprowadzić.

wroti! zamieszczam sprostowanie: to ty jesteś o dwa kroki przede mną nie ja przed tobą:) chyba nie dość dokładnie czytałam forum...:)

my zero robiliśmy w 2009r. potem było długo nic i tak na serio zaczęliśmy w maju tego roku. Dziś wiszą już 3 kaloryfery pozostałe czekają cierpliwie.

Jeśli zima będzie nadal taka jak dotychczas to może zrobimy jednak te posadzki:) byłoby fajnie i mniej stresu, jakby nie było to te parę rur miedzianych zalanych betonem nie byłoby łatwym łupem dla złodziei. póki co to muszę wierzyć w praworządność obywateli. Jest szansa na system alarmowy, jednak to w naszym przypadku dość skomplikowane, / przywykłam do tego, że zawsze podążam z punktu A do B przez przez D i E wielokrotnie nawet przez Z;)/

Mam już listę zrobioną:) dzieciakom po dwie szafy do pokoju z tej serii http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/childrens_ikea/tools/childrens_ikea_rooms_ideas/#/20111_chrs13a_01 dla Julki całe białe a dla Misia ze wstawkami brzozowymi. Resztę z listy jako inspiracje wstawię do mojego albumu, więc tam można je zobaczyć:)

Suma sumarum i z tymi rzeczami z albumu na zakupy w ikea wydamy 3 tys:eek:

Gosiu weszłam w ten link ale stronka pusta ,a czy to seria StuVa jeśli tak to mój Kacper ma z zielonymi drzwiami .

Jestem dziewczynki:D:lol2:

Nie dawno pożegnaliśmy ostatnich gości, ledwo żyję, ale zaraz się zbieramy na występy z Kingą więc odpoczynku nie będzie:o

Małe towarzystwo wybawione, starsze też. Salon jest pojemny, bez problemu się pomieściliśmy, zostało nawet sporo miejsca na balety.

Nic nie uległo zniszczeniu, nie ponieśliśmy żadnej straty:lol2::lol2:

Często na forum był poruszany temat czy salon nie jest za mały! Fajnie słyszeć że kolejna osoba potwierdza żę wielkośc salonu sprawdza sie w swojej w codziennym życiu.

Pierwszy raz od dłuższego czasu cieszę się że jest koniec weekendu. Przede mną bardzo pracowity tydzień. Przez ten tydzień może sporo się wydarzyć zarówno na budowie jak i w moim prywatnym życiu. Trzymajcie kciuki.

Także znów sporo spraw muszę załatwić i umówić konkretnie montaż schodów i pana który nam dotnie parapet w wykuszu. Zamówić drzwi do prysznica, również rozglądam się za roletami do domku.

Od jutra z koleżanką idziemy na areobik. Zapisałyśmy się na zajęcia. Jedno z noworocznych postanowień.

Mam nadzieje że wszystko pójdzie po mojej myśli.

Buziole:)

A ja właśnie zamówiłam Kindze (no i sobie) wii fit, nie to żeby się odchudzać, ale dziecko tak mi wysoko postawił poprzeczkę jeśli chodzi o sprawność że muszę trochę popracować nad sobą. Ja aerobiku już nie wcisnę w harmonogram zajęć, ale w domu chętnie powyginamy się.

Sylwia trzymam kciuki, niech wszystko pójdzie po Twojej myśli.

Tak Renia to ta seria:) powiedz jak sprawuje się w codziennym użytkowaniu?? Zadowolona jesteś no i oczywiście czy synuś zadowolony??[/QUOTGosiu my jesteśmy bardzo zadowoleni ,a to był wybór synka jak ją zobaczył w Ikea to musieliśmy odrazu kupić on ma szafę w środku drążek i kosz na bieliznę oraz 3 półki czyli tą wersję wyższą .I wydaje mi się,że jest o tyle fajna ,że dla nastolatka też jest OK .
Edytowane przez Renatamama3

Witam wszystkich, dzisiaj do nas dotarły bramy garażowe i zamówiliśmy już panele i jesteśmy lżejsi już o jakieś 10 tys. :o :o W tym tygodniu muszę rozejrzeć się za jakimiś meblami do kuchni. Mam do was pytanie ile płaciłyście za swoje kuchnie? bo większość mnie straszy że mniej niz 20 tys, a to jest duuużo

Pozdrawiam,