Matilde1 31.01.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ja tez nie widze waszych albumow, ale moze to dlatego, ze loguje sie przez telefon.Gosia, w jakim pomieszczeniu zrobilas garderobe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 31.01.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 To może sprawdź czy Wam sam garaż się nie ostał Ciemno i zimno, nic nie sprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OloLulu 31.01.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ciemno i zimno, nic nie sprawdzam I o to chodziło do rana i garażu nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 31.01.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Bardzo fajne rozwiązanie z tą garderobą, mnie się bardzo podoba może sama nad taką pomyśle. Mam do was dziewczyny prośbę, jakie wybrać parapety wewnętrzne ciemne ? mam do dyspozycji grafit albo jakieś takie czerwono-czarne. Parapety zamowilam drewniane surowe i olejowalam pod kolor okien, czekoladowy braz. Balam sie efektu goralskiej chaty i najpierw zamowilam tylko 2 parapety. Ale jestem mega zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 31.01.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 I o to chodziło do rana i garażu nie będzie Oh zesz, to moze jednak wysle meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 31.01.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 No tak jak jest w projekcie, przy naszej sypialni. Jestem bardzo zadowolona z tego pomieszczenia, fajna taka szafa, do której można wejść aa już wiem, my mamy garaż doprojektowany, a Ty masz oryginalny projekt koniczynki z garażem i układ piętra jest inny. Nasz układ piętra jest taki jak u Olo&Lulu:) No tak, cos tam mamy na gorze inaczej. Moja szafa garderobiana bedzie w korytarzu do sypialni. Koszt 300 zl brzmi bardzo przyjaznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 31.01.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ucinanie czy podkuwanie to nic. Do mnie Pan przyjechał i powiedział że wszystkie drzwi do pokojów są zabudowane, bez szybek. Myślałam że zawału dostanę, bo to przecież mąż zamawiał i można się wszystkiego spodziewać. W ciągu 3 minut przyjechał mąż i dopiero po mega wielkiej aferze jaką zdążyłam rozpętać, Pan sprawdził raz jeszcze i okazało się, że drzwi były odwrotnie ułożone i są takie jakie miały być. A ten Pan to trzezwy byl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 31.01.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Popatrz tez na strony swiat. Ten z trojkatem lezy u nas od strony wschodniej i jest ciemniejszy i zimniejszy. Witam Małe pytanko do już mieszkających - który pokój przeznaczyłyście na dziecinny (obdarzonych potomstwem hojniej przez naturę z wiadomych powodów to pytanie nie dotyczy ) Ten z oknami dachowymi wydaje się bardziej słoneczny ale z trójkątem chyba bardziej ustawny..... Już sama nie wiem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.01.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 koniczynkę właśnie na pewno będę zaglądać i może nawet czasem się udzielać Witam kolejnych inwestorów Na początku mogę pogratulować wybrania fajnego projektu no i życzę powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.01.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Krótkie podsumowanie z dwóch dni prac. - mozaika w kuchni zrobiona- gładź gotowa- łazienka zrobiona, brak szafki i prysznica (drzwi będą w tym tygodniu)- WC na dole prawie gotowe, zabrakło kilku płytek - będą w następny poniedziałek- Panele zrobione w pokoju z trójkątem i po części w naszej sypialni- Rozplanowane płytki na dole w kuchni, jutro zaczynaja je układac Plan do końca tygodnia:- ułożyć panele na górze i oblistwować- pomalować górę- wstawić drzwi na górze- ułożyć płytki na doleZobaczymy do końca tygodnia czy sie uda wszystko zgodnie z planem. Jutro czekaja mnie małe zakupy, wybór farb itp. Aż trudno uwierzyć że to na prawdę się dzieje.Buźki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 31.01.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Również witam nowych koniczynkowiczów !Sylwia nie chcę się przypominać ale wrzuć jakieś zdjęcia z waszych poczynań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.01.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Również witam nowych koniczynkowiczów !Sylwia nie chcę się przypominać ale wrzuć jakieś zdjęcia z waszych poczynań Pamiętam o zdjęciach i na pewno będą. Na razie wszystko było w rozsypce i nie było co fotografować. Jeszcze żadne pomieszczenie nie jest gotowe. Wkrótce zdjęcia się pojawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.01.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Krótkie podsumowanie z dwóch dni prac. - mozaika w kuchni zrobiona - gładź gotowa - łazienka zrobiona, brak szafki i prysznica (drzwi będą w tym tygodniu) - WC na dole prawie gotowe, zabrakło kilku płytek - będą w następny poniedziałek - Panele zrobione w pokoju z trójkątem i po części w naszej sypialni - Rozplanowane płytki na dole w kuchni, jutro zaczynaja je układac Plan do końca tygodnia: - ułożyć panele na górze i oblistwować - pomalować górę - wstawić drzwi na górze - ułożyć płytki na dole Zobaczymy do końca tygodnia czy sie uda wszystko zgodnie z planem. Jutro czekaja mnie małe zakupy, wybór farb itp. Aż trudno uwierzyć że to na prawdę się dzieje. Buźki:) Sylwia ale pędzicie, super. Jeszcze moment i kolejna koniczynka będzie zamieszkana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 31.01.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Sylwia, faktycznie sporo sie dzieje. Plan ambitny do konca tygodnia, oby sie udalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OloLulu 31.01.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Witam kolejnych inwestorów Na początku mogę pogratulować wybrania fajnego projektu no i życzę powodzenia:) Witam również Miło być ciepło witanym Dziękuję za dodawanie mnie do znajomych mogę sobie pooglądać Wasze cudeńka A zapomniałam dodać że będziemy się budować w mazowieckim, okolice Grodziska Maz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.01.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Sylwia, faktycznie sporo sie dzieje. Plan ambitny do konca tygodnia, oby sie udalo. Matilde a jak u Was postępy, pokazałabyś jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.01.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Witam również Miło być ciepło witanym Dziękuję za dodawanie mnie do znajomych mogę sobie pooglądać Wasze cudeńka A zapomniałam dodać że będziemy się budować w mazowieckim, okolice Grodziska Maz. Do mnie też już możesz zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.01.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Sylwia, faktycznie sporo sie dzieje. Plan ambitny do konca tygodnia, oby sie udalo. Plan faktycznie ambitny:) Jak do tej pory wszystko szło zgodnie z planem, mam nadzieje że ten tydzień też zakończy się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.01.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Do mnie też już możesz zajrzeć Do mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.01.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Dziewczyny możecie podpowiedzieć jakie wybrać listwy do paneli na górę? Plastikowe, mdf? Sama nie wiem co zrobić. Również jutro musze rozejrzeć sie za farbami, kolory na górę wybrane, ciągle nie wiem co zrobić w salonie i kuchni, zostać przy białym czy jakię inny kolor wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts