Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

Podlogowe ogrzewanie mam wszedzie oprocz garazu. Jeszcze nie mam wykonczonej podlogi, ale w obecnym stanie - czyli gola wylewka- nie narzekam. Podlogowke mamy podpieta pod pompe ciepla.

Koszty stanu surowego w duzej mierze zaleza od ekipy, ekipy potrafia sie cenic bardzo roznie.

Wiem że ekipy biorą dużo ja bardziej pytam o koszty materiałów bo na firmę nas nie stać poza tym mamy wokół sporo złotych rączek więc myslę że damy radę z tym murarzem którego na razie zaklepalismy :D kierownik budowy solidny więc jakoś może uda się bardziej po kosztach polecieć :) wiecie my jesteśmy dopiero na początku drogi więc wszystko wydaje nam się takie różowe:D:D heh

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wiem że ekipy biorą dużo ja bardziej pytam o koszty materiałów bo na firmę nas nie stać poza tym mamy wokół sporo złotych rączek więc myslę że damy radę z tym murarzem którego na razie zaklepalismy :D kierownik budowy solidny więc jakoś może uda się bardziej po kosztach polecieć :) wiecie my jesteśmy dopiero na początku drogi więc wszystko wydaje nam się takie różowe:D:D heh

Ceny materialow to juz sa zupelnie BAAARDZO ROZNE, w zaleznosci od ich jakosci, producenta i w zaleznosci od dostawcy. Dla przykladu wyceny okien mialam od 11 do 29 tys.

Ceny materialow to juz sa zupelnie BAAARDZO ROZNE, w zaleznosci od ich jakosci, producenta i w zaleznosci od dostawcy. Dla przykladu wyceny okien mialam od 11 do 29 tys.

;o to faktycznie różnica ;/ no cóż nie zostaje nic innego jak w dalszym ciągu szukanie i negocjowanie dobrych cen oczywiście nie kosztem jakości :)

Karolinko, ja widziałam i bardzo mi się podoba. I w sumie pierwszy raz zobaczyłam ten pokój (to ten z garderobą? prawda?) umeblowany. Jest nie duży ale widzę że to co potrzebne do spania się zmieści :) (łóżko i jakieś szafki nocne....).

Dzięki:)

Tak, to pokój z garderobą. Jak nie był umeblowany to wydawał się mały, teraz jak stoi łóżko to widać ile jeszcze jest miejsca.

Szafeczki nocne zmieszczą się bez problemu i jeszcze będzie zapas. Dziś też wstawimy komodę i więcej nic tam nie będzie. Tylko dywanik, no ewentualnie toaletka jak znajdę jakąś fajną.

Zerknijcie na zmienioną sypialnię;)

Oooo, ile nowych zdjęć!!! Super wyszła sypialnia. Odważne kolorki, ale bardzo łądnie komponują się z łóżkiem i calościa... I znajomy kinkiecik widzę;) ja mam takie czarne w naszej przysypialnianej łazience do kompletu z żyrandolem. Uwielbiam, jak te kryształki rozpraszają światło dookoła:)

Oooo, ile nowych zdjęć!!! Super wyszła sypialnia. Odważne kolorki, ale bardzo łądnie komponują się z łóżkiem i calościa... I znajomy kinkiecik widzę;) ja mam takie czarne w naszej przysypialnianej łazience do kompletu z żyrandolem. Uwielbiam, jak te kryształki rozpraszają światło dookoła:)

Yuczka:hug::hug:

Powiem Wam, że sypialnia dopiero dziś mi się podoba. Długo się zastanawiałam nad takim kolorem, ale ostatecznie to tylko dwie ściany więc stwierdziliśmy że nie ma co przezywać, najwyżej się przemaluje. ja nigdy nie miałam takich kolorów, to pierwszy raz ale jestem zadowolona. Sypialnia fajniej wygląda.

Rano na termometrze było -25:o stopni. Zima na całego. Na oknie dachowym ma lód:eek:

Plan który wcześniej napisałam powoli jest realizowany. W niedziele pokaże co nieco, to co zostało zrobione.

U nas -22, ale tak naprawdę my zimy nie odczuwamy aż tak bardzo.

Sylwia ale mkniecie szybciutko, fajnie już jak tak domowo się robi, nie??

Jestem ciekawa jak się urządzacie. Na kiedy planujecie przeprowadzkę?? Mąż wraca, czy zamieszkasz sama?

U nas -22, ale tak naprawdę my zimy nie odczuwamy aż tak bardzo.

Sylwia ale mkniecie szybciutko, fajnie już jak tak domowo się robi, nie??

Jestem ciekawa jak się urządzacie. Na kiedy planujecie przeprowadzkę?? Mąż wraca, czy zamieszkasz sama?

Jeszcze nie wiem jak to będzie. Na razie wykańczamy.Później będę sprzątała i wywoziła powoli rzeczy z obecnego domu.

Mąż najprawdopodobniej przyjedzie w maju na parapetówkę. Ale jeszcze nic nie zaplanowaliśmy. Co dalej.