OloLulu 01.02.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Podlogowe ogrzewanie mam wszedzie oprocz garazu. Jeszcze nie mam wykonczonej podlogi, ale w obecnym stanie - czyli gola wylewka- nie narzekam. Podlogowke mamy podpieta pod pompe ciepla. Koszty stanu surowego w duzej mierze zaleza od ekipy, ekipy potrafia sie cenic bardzo roznie. Wiem że ekipy biorą dużo ja bardziej pytam o koszty materiałów bo na firmę nas nie stać poza tym mamy wokół sporo złotych rączek więc myslę że damy radę z tym murarzem którego na razie zaklepalismy kierownik budowy solidny więc jakoś może uda się bardziej po kosztach polecieć wiecie my jesteśmy dopiero na początku drogi więc wszystko wydaje nam się takie różowe:D:D heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OloLulu 01.02.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 My w tym roku ogrzewamy węglem, palimy od końca września. Do tej pory poszło 1,5 tony. U nas ogrzewanie podłogowe tylko pod płytkami. Łazienki, wiatrołap, hol, kuchnia. Koszt stanu surowego mogę podesłać na priv. Będę ogromnie wdzięczna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 01.02.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Wiem że ekipy biorą dużo ja bardziej pytam o koszty materiałów bo na firmę nas nie stać poza tym mamy wokół sporo złotych rączek więc myslę że damy radę z tym murarzem którego na razie zaklepalismy kierownik budowy solidny więc jakoś może uda się bardziej po kosztach polecieć wiecie my jesteśmy dopiero na początku drogi więc wszystko wydaje nam się takie różowe:D:D heh Ceny materialow to juz sa zupelnie BAAARDZO ROZNE, w zaleznosci od ich jakosci, producenta i w zaleznosci od dostawcy. Dla przykladu wyceny okien mialam od 11 do 29 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OloLulu 01.02.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Ceny materialow to juz sa zupelnie BAAARDZO ROZNE, w zaleznosci od ich jakosci, producenta i w zaleznosci od dostawcy. Dla przykladu wyceny okien mialam od 11 do 29 tys. ;o to faktycznie różnica ;/ no cóż nie zostaje nic innego jak w dalszym ciągu szukanie i negocjowanie dobrych cen oczywiście nie kosztem jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.02.2012 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Zerknijcie na zmienioną sypialnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bara311 02.02.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Karolinko, ja widziałam i bardzo mi się podoba. I w sumie pierwszy raz zobaczyłam ten pokój (to ten z garderobą? prawda?) umeblowany. Jest nie duży ale widzę że to co potrzebne do spania się zmieści (łóżko i jakieś szafki nocne....). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.02.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Karolinko, ja widziałam i bardzo mi się podoba. I w sumie pierwszy raz zobaczyłam ten pokój (to ten z garderobą? prawda?) umeblowany. Jest nie duży ale widzę że to co potrzebne do spania się zmieści (łóżko i jakieś szafki nocne....). Dzięki:) Tak, to pokój z garderobą. Jak nie był umeblowany to wydawał się mały, teraz jak stoi łóżko to widać ile jeszcze jest miejsca. Szafeczki nocne zmieszczą się bez problemu i jeszcze będzie zapas. Dziś też wstawimy komodę i więcej nic tam nie będzie. Tylko dywanik, no ewentualnie toaletka jak znajdę jakąś fajną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.02.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Zerknijcie na zmienioną sypialnię Oooo, ile nowych zdjęć!!! Super wyszła sypialnia. Odważne kolorki, ale bardzo łądnie komponują się z łóżkiem i calościa... I znajomy kinkiecik widzę ja mam takie czarne w naszej przysypialnianej łazience do kompletu z żyrandolem. Uwielbiam, jak te kryształki rozpraszają światło dookoła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.02.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Oooo, ile nowych zdjęć!!! Super wyszła sypialnia. Odważne kolorki, ale bardzo łądnie komponują się z łóżkiem i calościa... I znajomy kinkiecik widzę ja mam takie czarne w naszej przysypialnianej łazience do kompletu z żyrandolem. Uwielbiam, jak te kryształki rozpraszają światło dookoła:) Yuczka:hug: Powiem Wam, że sypialnia dopiero dziś mi się podoba. Długo się zastanawiałam nad takim kolorem, ale ostatecznie to tylko dwie ściany więc stwierdziliśmy że nie ma co przezywać, najwyżej się przemaluje. ja nigdy nie miałam takich kolorów, to pierwszy raz ale jestem zadowolona. Sypialnia fajniej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.02.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Kolorowo u Ciebie Karolinko:) U mnie sypialnia będzie w podobnym kolorze jak u Twojej córy, może trochę ciemniejszy. Dzisiaj zaczęli panowie malować górę. W tym tygodniu góra będzie skończona. Zostanie tylko klatka schodowa i dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 02.02.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Witam wasz dziewczyny Można pogratulować że kolejna koniczynka za chwilkę będzie zamieszkana, tylko pozazdrościć. Chciałam was spytać jakie ceny panują u was panują za metr gładzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OloLulu 02.02.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Dlaczego tutaj ostatnio tak ciężko się wchodzi? Czy tylko ja mam z tym problem? Kilka minut sie loguje potem wysakuje że wystąpil błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 03.02.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Witam wasz dziewczyny Można pogratulować że kolejna koniczynka za chwilkę będzie zamieszkana, tylko pozazdrościć. Chciałam was spytać jakie ceny panują u was panują za metr gładzi ? 15 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 03.02.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Dlaczego tutaj ostatnio tak ciężko się wchodzi? Czy tylko ja mam z tym problem? Kilka minut sie loguje potem wysakuje że wystąpil błąd U mnie wszystko ok wczoraj i dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 03.02.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Rano na termometrze było -25:o stopni. Zima na całego. Na oknie dachowym ma lód:eek:Plan który wcześniej napisałam powoli jest realizowany. W niedziele pokaże co nieco, to co zostało zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2012 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Rano na termometrze było -25:o stopni. Zima na całego. Na oknie dachowym ma lód:eek: Plan który wcześniej napisałam powoli jest realizowany. W niedziele pokaże co nieco, to co zostało zrobione. U nas -22, ale tak naprawdę my zimy nie odczuwamy aż tak bardzo. Sylwia ale mkniecie szybciutko, fajnie już jak tak domowo się robi, nie?? Jestem ciekawa jak się urządzacie. Na kiedy planujecie przeprowadzkę?? Mąż wraca, czy zamieszkasz sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 03.02.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 U nas -22, ale tak naprawdę my zimy nie odczuwamy aż tak bardzo. Sylwia ale mkniecie szybciutko, fajnie już jak tak domowo się robi, nie?? Jestem ciekawa jak się urządzacie. Na kiedy planujecie przeprowadzkę?? Mąż wraca, czy zamieszkasz sama? Jeszcze nie wiem jak to będzie. Na razie wykańczamy.Później będę sprzątała i wywoziła powoli rzeczy z obecnego domu. Mąż najprawdopodobniej przyjedzie w maju na parapetówkę. Ale jeszcze nic nie zaplanowaliśmy. Co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 OOO no ciekawa jestem co wymyśliliście:)Ja też muszę coś pokombinować bo 14. 02 mój m. ma urodziny i też chcemy coś sobie kupić, być może zestaw kina domowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ja dziś śledzę cały czas wieści o Madzi, szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 No to czekamy;) nam w sylwestra 9 lat minęło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts