mariomili 06.02.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Cześc dziewuszki:bye: Ale u Was się dzieje! Karola fajny kolorek w sypialni macie i łoże, to skóra? Zrób mi zdjęcie w świetle dziennym twojego barku w kuchni pliss:rolleyes: Sylwia a ty co nam sie nie chwalisz, zdjęc nie wklejasz. Strasznie ciekawa jestem jak to wszystko wygląda. Na kiedy masz montaż kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 06.02.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Cześc dziewuszki:bye: Ale u Was się dzieje! Karola fajny kolorek w sypialni macie i łoże, to skóra? Zrób mi zdjęcie w świetle dziennym twojego barku w kuchni pliss:rolleyes: Sylwia a ty co nam sie nie chwalisz, zdjęc nie wklejasz. Strasznie ciekawa jestem jak to wszystko wygląda. Na kiedy masz montaż kuchni? Dzięki:) dopiero się przyzwyczaiłam do koloru. Fajnie wygląda wieczorem. Ok, postaram się cyknąć fotkę barku za dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.02.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Cześc dziewuszki:bye: Sylwia a ty co nam sie nie chwalisz, zdjęc nie wklejasz. Strasznie ciekawa jestem jak to wszystko wygląda. Na kiedy masz montaż kuchni? Po raz kolejny muszę obiecać, że zdjęcia będą ale wkrótce. Powiem szczerze że ostatnio mam dodatkowe zajęcie i całymi dniami mnie nie ma w domu. Do domku zajeżdżam wieczorkiem, ale nie mam jeszcze światła w pokojach więc nie mam jak zrobić zdjęć. Z drugiej strony nie ma jeszcze co fotografować. Na razie jest jeszcze pusto. Meble będziemy powoli kupować, bo na razie odkładamy na kostkę Montaż kuchni jest zaplanowany na koniec lutego. Miało być 15 lutego ale zamówili złe fronty i musimy dłużej czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.02.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Po raz kolejny muszę obiecać, że zdjęcia będą ale wkrótce. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.02.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Po raz kolejny muszę obiecać, że zdjęcia będą ale wkrótce. . :P czekamy z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.02.2012 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 czekamy z niecierpliwością Dołączam do oczekujących;) Wiem że i ja miałam pokazać salon, ale to już chyba w przyszłym tygodniu. Przy okazji pokażę i klatkę schodową. Wiatrołap też mamy zrobiony na szaro:D Teraz muszę się zdecydować jaki kolor szafy zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.02.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Wiatrołap też mamy zrobiony na szaro:D Teraz muszę się zdecydować jaki kolor szafy zrobić. biało-czarną ! http://www.alvako.pl/product_thumb.php?img=images/meble/sypialnia/szafy/szafaIVAczarna.jpg&w=268&h=300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.02.2012 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 A no też mam taką koncepcję, tylko nie wiem czy biało czarną, czy waniliowo czarną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.02.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 wanilia zamiast białego na pewno ociepli wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 08.02.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Witam wszystkich kiedyś już poruszałam temat gładzi ale znów muszę poruszyć ten temat ( wiem,że większość już wybiera meble ale... :) ) robiłyście całe mieszkanie czy nie ? Mi dzisiaj mój m powiedział że góra i dół wyjdzie około 15 tys. trochę mnie zdziwiła ta suma więc postanowiłam was spytać ile płaciłyście za wszystko ? ) Pozdrawiam, ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.02.2012 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 wanilia zamiast białego na pewno ociepli wnętrze. No też mi się tak wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.02.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Witam wszystkich kiedyś już poruszałam temat gładzi ale znów muszę poruszyć ten temat ( wiem,że większość już wybiera meble ale... :) ) robiłyście całe mieszkanie czy nie ? Mi dzisiaj mój m powiedział że góra i dół wyjdzie około 15 tys. trochę mnie zdziwiła ta suma więc postanowiłam was spytać ile płaciłyście za wszystko ? ) Pozdrawiam, ) Wroti u nas na poddaszu mąż z bratem zrobili gładź sami, za parter zapłaciliśmy 800 zł. Koszt materiałów ok. 1000 zł. Podana przez Ciebie cena jest ogromna. Tynki kosztują mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.02.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Witam wszystkich kiedyś już poruszałam temat gładzi ale znów muszę poruszyć ten temat ( wiem,że większość już wybiera meble ale... :) ) robiłyście całe mieszkanie czy nie ? Mi dzisiaj mój m powiedział że góra i dół wyjdzie około 15 tys. trochę mnie zdziwiła ta suma więc postanowiłam was spytać ile płaciłyście za wszystko ? ) Pozdrawiam, ) U nas za robociznę na górze nie płaciliśmy. Koszt to tylko materiał, około 500 zł. Na dole też mamy zrobioną, będziemy płacili po 15zł. Te na dole są robione innym materiałem, gładzią za 80zł za worek (poprzednia kosztowała ok 40 zł za worek - Cekol) efekt jest dużo lepszy. Oczywiście nigdy nie mogę zapamietać nazwy tej gładzi:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.02.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 :P Trochę mi głupio:oops:, ale naprawdę ostatnio nie mam czasu. Dzisiaj wyszłam z domu o 8 i wróciłam po 8. W domku też byłam przez chwilę Jutro z rana jadę do Lublina, a później też popołudnie mam zajęte. Dopiero w piątek luźniejszy dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.02.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Może łóżeczko do córkowej sypialni ?? rozmiar 90x180 http://img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/20/95/83/90/2095839049 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.02.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Może łóżeczko do córkowej sypialni ?? rozmiar 90x180 http://img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/20/95/83/90/2095839049 dla małej dziewczynki to może nie koniecznie, ale dla nastolatki, czemu nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.02.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 A tak z Waszych doświadczeń- od kiedy dla dziecka łózko bez barierki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.02.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Moja miała 2,5 roku jak kupiliśmy jej normalne łóżko, nie było problemu ze spadaniem. Teraz w swoim pokoju ma ustawione w inną stronę niż miała i przez pierwsze dwie noce spadła;) teraz już ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.02.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Moja (prawie 3 lata) tez śpi na normalnym łóżku ale wciąż z barierką. Czasem jak widzę w jakiej pozycji się znajduje (głowa w nogach albo w poprzek na poduszce) to się zastanawiam, czy gdyby nie było barierki to nie znalazłabym jej na dywanie ?? A może zaryzykować - jak ze dwa razy spadnie to się nauczy....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.02.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Do koniczynki mam ochotę jej sprawić takowe kute łóżeczko: http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/20/81/09/94/2081099489 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts