Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

Moja (prawie 3 lata) tez śpi na normalnym łóżku ale wciąż z barierką. Czasem jak widzę w jakiej pozycji się znajduje (głowa w nogach albo w poprzek na poduszce) to się zastanawiam, czy gdyby nie było barierki to nie znalazłabym jej na dywanie ?? :D

A może zaryzykować - jak ze dwa razy spadnie to się nauczy....?

Moja też śpi w różnych pozycjach, ale jak zaczynają jej zwisać nóżki albo głowa to się poprawia;)

Najwyżej podłóż jej koce i poduszki obok łóżka żeby się nie potłukła.

Kinga jak dwa razy spadła to nawet się nie obudziła:)

Mi też się kiedyś podobały takie łóżka jak pokazałaś, natomiast później mi się odmieniło no i ja musiałam brać pod uwagę zdanie i gust mojej córci.

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Takie łóżko to i ja chcialam, a nawet czasami kusilo mnie, zebym do siebie wstawiła;) (oczywiście odpowiednio większe) Ale do dziewczyn zawsze chciałam takie jak w Ikei są z metalowymi bokami z 3 stron, wiecie o jakie mi chodzi? Ale moja starsza stanowczo powiedziała "nie" bo jej się ze szpitalem kojarzy:o a młodsza wiadomo, zapatrzona w siostrę więc też mowy nie bylo:no:

A swoją drogą: ile może kosztować to z ryształkami Svarovskiego?

Takie łóżko to i ja chcialam, a nawet czasami kusilo mnie, zebym do siebie wstawiła;) (oczywiście odpowiednio większe) Ale do dziewczyn zawsze chciałam takie jak w Ikei są z metalowymi bokami z 3 stron, wiecie o jakie mi chodzi? Ale moja starsza stanowczo powiedziała "nie" bo jej się ze szpitalem kojarzy:o a młodsza wiadomo, zapatrzona w siostrę więc też mowy nie bylo:no:

A swoją drogą: ile może kosztować to z ryształkami Svarovskiego?

Ano własnie, to ikeowskie faktycznie się ze szpitalem kojarzy i dlatego i mi nie bardzo się widzi ale to zamieszczone przeze mnie jest całkiem miłe dla oka :)

Łózko Vanessa junior kosztuje 699zł

http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/20/81/09/94/2081099489

No patrzcie, a ja tam szpital dostrzegłam dopiero, jak córka mnie naprowadziła;)

Mnie takie łóżko spodobało się wieeeeki temu, jak w jakimś filmie widziałam u jednej nastolatki w pokoju...

A moja córka z kolei marzyla o takim wysokim:o: i jak zobaczyła w I. (takie z serii BRIMNES) to powiedziała: to i żadne inne...

Karola no popatrz ja wczoraj też szukałam ofert ,ale już na wakacje chyba będzie to Chorwacja .U mnie Walentynki będę samotne a raczej ja i dzieciaki ,ogólnie nidy ich nie obchodziliśmy szliśmy do kina ,dostałam różę czy czekoladki .Mój synuś wczoraj w szkole dostał 19 Walentynek ale był w szoku . Edytowane przez Renatamama3

Sylwia a resztę mebelków do Oli też będziesz miała z ikei?

Prawdopodobnie tak, przynajmniej na tą chwilę mam takowe plany. Jeśli jednak dalej tak się będziemy ociągać z robotą to moja panna zdąży wyrosnąć z ikeowskich białych mebelków i mojej słodkiej wizji jej pokoju :D :D :D

Prawdopodobnie tak, przynajmniej na tą chwilę mam takowe plany. Jeśli jednak dalej tak się będziemy ociągać z robotą to moja panna zdąży wyrosnąć z ikeowskich białych mebelków i mojej słodkiej wizji jej pokoju :D :D :D

Nie wiem ile lat zamierzasz się ociągać;) Moja panna (starsza) ma 15 i ma białą ikeę w pokoju:D:D:D Dla mnie są to meble uniwersalne:yes: