Karollinka 09.02.2012 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Moja (prawie 3 lata) tez śpi na normalnym łóżku ale wciąż z barierką. Czasem jak widzę w jakiej pozycji się znajduje (głowa w nogach albo w poprzek na poduszce) to się zastanawiam, czy gdyby nie było barierki to nie znalazłabym jej na dywanie ?? A może zaryzykować - jak ze dwa razy spadnie to się nauczy....? Moja też śpi w różnych pozycjach, ale jak zaczynają jej zwisać nóżki albo głowa to się poprawia;) Najwyżej podłóż jej koce i poduszki obok łóżka żeby się nie potłukła. Kinga jak dwa razy spadła to nawet się nie obudziła:) Mi też się kiedyś podobały takie łóżka jak pokazałaś, natomiast później mi się odmieniło no i ja musiałam brać pod uwagę zdanie i gust mojej córci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.02.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Takie łóżko to i ja chcialam, a nawet czasami kusilo mnie, zebym do siebie wstawiła;) (oczywiście odpowiednio większe) Ale do dziewczyn zawsze chciałam takie jak w Ikei są z metalowymi bokami z 3 stron, wiecie o jakie mi chodzi? Ale moja starsza stanowczo powiedziała "nie" bo jej się ze szpitalem kojarzy:o a młodsza wiadomo, zapatrzona w siostrę więc też mowy nie bylo:no:A swoją drogą: ile może kosztować to z ryształkami Svarovskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.02.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Takie łóżko to i ja chcialam, a nawet czasami kusilo mnie, zebym do siebie wstawiła;) (oczywiście odpowiednio większe) Ale do dziewczyn zawsze chciałam takie jak w Ikei są z metalowymi bokami z 3 stron, wiecie o jakie mi chodzi? Ale moja starsza stanowczo powiedziała "nie" bo jej się ze szpitalem kojarzy:o a młodsza wiadomo, zapatrzona w siostrę więc też mowy nie bylo:no: A swoją drogą: ile może kosztować to z ryształkami Svarovskiego? Ano własnie, to ikeowskie faktycznie się ze szpitalem kojarzy i dlatego i mi nie bardzo się widzi ale to zamieszczone przeze mnie jest całkiem miłe dla oka Łózko Vanessa junior kosztuje 699zł http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/20/81/09/94/2081099489 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.02.2012 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Dla mnie też ikeowskie łóżka za bardzo szpitalne.Arco ma u swoich dziewczyn takie, do tego białe ściany. No mi się nie podoba.Gdyby łóżko było drewniane to jak najbardziej, metalowe nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.02.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 No patrzcie, a ja tam szpital dostrzegłam dopiero, jak córka mnie naprowadziła;)Mnie takie łóżko spodobało się wieeeeki temu, jak w jakimś filmie widziałam u jednej nastolatki w pokoju...A moja córka z kolei marzyla o takim wysokim:o: i jak zobaczyła w I. (takie z serii BRIMNES) to powiedziała: to i żadne inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.02.2012 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 A no widzisz, a ja takie skojarzenie miałam od razu:DJeszcze może na tle jakiś kolorowych ścian albo czarna rama to wygląda przyzwoicie, ale białe łóżko metalowe na tle białych ścian kojarzy mi się jednoznacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.02.2012 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ja podrzuciłam Kinguśkę do dziadków i szukam jakiegoś fajnego miejsca żeby pojechać w następny wekkend.Jak macie coś poleconego bliżej naszego końca Polski to dajcie namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.02.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Prezent walentynkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.02.2012 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 No mój mąż ma w walentynki urodziny, ale wolałabym pojechać już po szale walentynkowym. Tak żeby pobyczyć się gdzieś i dobrze zjeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 10.02.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Z ikeowskich łóżek mam jeszcze to na uwadze: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/hemnes-rama-lezanki-z--szufladami__39319_PE131762_S4.jpg Co ciekawe - lóżko się rozkłada tworząc dwuosobowa leżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.02.2012 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Sylwia a resztę mebelków do Oli też będziesz miała z ikei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.02.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 (edytowane) Karola no popatrz ja wczoraj też szukałam ofert ,ale już na wakacje chyba będzie to Chorwacja .U mnie Walentynki będę samotne a raczej ja i dzieciaki ,ogólnie nidy ich nie obchodziliśmy szliśmy do kina ,dostałam różę czy czekoladki .Mój synuś wczoraj w szkole dostał 19 Walentynek ale był w szoku . Edytowane 10 Lutego 2012 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 10.02.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Sylwia a resztę mebelków do Oli też będziesz miała z ikei? Prawdopodobnie tak, przynajmniej na tą chwilę mam takowe plany. Jeśli jednak dalej tak się będziemy ociągać z robotą to moja panna zdąży wyrosnąć z ikeowskich białych mebelków i mojej słodkiej wizji jej pokoju :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 10.02.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Karola no popatrz ja wczoraj też szukałam ofert ,ale już na wakacje chyba będzie to Chorwacja . Tylko dobrze wybierz lokalizację, bo w Chorwacji 90% plaż jest kamienistych - chyba że taki stan rzeczy Wam nie przeszkadza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.02.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Prawdopodobnie tak, przynajmniej na tą chwilę mam takowe plany. Jeśli jednak dalej tak się będziemy ociągać z robotą to moja panna zdąży wyrosnąć z ikeowskich białych mebelków i mojej słodkiej wizji jej pokoju :D Nie wiem ile lat zamierzasz się ociągać Moja panna (starsza) ma 15 i ma białą ikeę w pokoju:D:D:D Dla mnie są to meble uniwersalne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 10.02.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Nie wiem ile lat zamierzasz się ociągać :D kto wie, kto wie....... a tak na poważnie, słyszałam że poszczególne mebelki jednej serii potrafią być w różnym odcieniu bieli i zestawione obok siebie wyglądają nieszczególnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.02.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Nie zauważyłam Moja starsza ma expedita z biurkiem i są takie same... (stoją razem) Do tego ma jeszcze brinnes łóżko i stolik pod TV chyba lack i też nie zauważyłąm, zeby były inne... ale te nie stoją obok siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 10.02.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Expedita mam obecnie w mieszkaniu i jestem tez z niego bardzo zadowolona - super seria za przyzwoite pieniążki. Co do tych różnic to chyba o serii Hemnes było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.02.2012 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Nie mam u siebie mebli ikeowskich więc się nie wypowiem, ale tak jak o prawie każdych, krążą różne opinie.Teraz czeka nas wycieczka do ikei po różne pierdółki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.02.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 My też się wybieramy:D W niedzielę najprawdopodobniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts