wroti29 10.02.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Witam dziewuszki dzisiaj byliśmy w wielkim mieście Lublinie oglądać i wybierać płytki no ale oczywiście nic nie wybrałam nie mogę się zdecydować wszystkie są piękne ale ceny są jeszcze piękniejsze odebraliśmy parapety więc teraz czekać aż pogoda się poprawi i ruszamy z pracą w domku Miłego weekendu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.02.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Tylko dobrze wybierz lokalizację, bo w Chorwacji 90% plaż jest kamienistych - chyba że taki stan rzeczy Wam nie przeszkadza..... Tak wiem ,nie przeszkadza nam to bo moje dzieciaki już spore .Polskie wybrzeże zwiedziliśmy już od Gdańska po Świnoujście teraz pora gdzieś dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.02.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Reniu zapobiegliwa jesteś, już wakacje planujesz;) Ja też już zaklepałam sobie urlop na lipiec i za miesiąc też się rozejrzę za wyjazdem wakacyjnym. U nas klatka schodowa pomalowana, powoli się ogarniamy. Dziś i jutro imprezujemy, koniczynka przejdzie kolejną próbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 11.02.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Kochane ja dzisiaj wzięłam sprawy w swoje ręce i z panami mieliśmy wianek:) Popołudnie było ciężki ale dałam radę. Zdjęcia są na aparacie jutro będą w albumie:) Większość jest zrobiona zostało nam oświetlenie i malowanie strukturą kominka, klatki schodowej i wiatrołapu. Miłego weekendu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 11.02.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Witajcie muszę się was spytać odnośnie podtynkowych stelaży na WC. Większość mieszka już, używa w życiu codziennym więc może powiedzieć czy to psuje się czy też nie. U znajomych po pół roku mieszkania właśnie kuli płytki bo coś tam już nie zadziałało tak jak trzeba. Teraz zastanawiam się nad tym co będzie jak się zepsuje ? Boje się że reakcja mojego m nie byłaby zadowalająca :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.02.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Hej Wstawiłam zdjęcia. Zapraszam do oglądania i komentarzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.02.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Witajcie muszę się was spytać odnośnie podtynkowych stelaży na WC. Większość mieszka już, używa w życiu codziennym więc może powiedzieć czy to psuje się czy też nie. U znajomych po pół roku mieszkania właśnie kuli płytki bo coś tam już nie zadziałało tak jak trzeba. Teraz zastanawiam się nad tym co będzie jak się zepsuje ? Boje się że reakcja mojego m nie byłaby zadowalająca :D:D:D Wroti, większość z nas mieszka krótko, zbyt krótko, żeby coś mogło się już popsuć Ale z tego co wiem, to wszystko, co może popsuć się w stelażach podtynkowych jest dostępne przez przycisk. Mam wśrod znajomych i rodziny osoby, które używają (tściowie, siostra, bratowa, kuzynka) wszystko jest w porządku u wszystkich, a "najmłodszy" stelaż ma ponad 3 lata, nie pamiętam ile najstarszy;) I prawie we wszystkich tych przypadkach zakładał mój m. (z hydrauliką nie ma nic wspólnego, po prostu pomagał najbliższym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 12.02.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Dzięki Yuka za odpowiedź, właśnie przeczytałam mężowi Twoją odpowiedź i upewniłam go że musi być podtynkowy. Sylwia podobają mi się wasze drzwi, są drewniane czy nie ?? I jeśli mogłabyś mi podać ich cenę. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.02.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Wroti, większość z nas mieszka krótko, zbyt krótko, żeby coś mogło się już popsuć Ale z tego co wiem, to wszystko, co może popsuć się w stelażach podtynkowych jest dostępne przez przycisk. Mogę się pod tym podpisać, też tak słyszałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.02.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 (edytowane) Sylwia podobają mi się wasze drzwi, są drewniane czy nie ?? I jeśli mogłabyś mi podać ich cenę. Pozdrawiam :) Drzwi to DRE Scala, orzech ciemny ryfla. Resztę zdjęć powinnam zrobić do środy. Jak panowie zabiorą swoje rzeczy. Edytowane 12 Lutego 2012 przez sylwia&radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.02.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Hej Wstawiłam zdjęcia. Zapraszam do oglądania i komentarzy:) Też w prywatnym albumie? Bo w dzienniku byłam, ale jakiś taki mało aktualny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.02.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Też w prywatnym albumie? Bo w dzienniku byłam, ale jakiś taki mało aktualny;) Tak w prywatnym albumie. Powinnaś być wśród moich znajomych:) Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.02.2012 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Wroti, większość z nas mieszka krótko, zbyt krótko, żeby coś mogło się już popsuć Ale z tego co wiem, to wszystko, co może popsuć się w stelażach podtynkowych jest dostępne przez przycisk. Mam wśrod znajomych i rodziny osoby, które używają (tściowie, siostra, bratowa, kuzynka) wszystko jest w porządku u wszystkich, a "najmłodszy" stelaż ma ponad 3 lata, nie pamiętam ile najstarszy;) I prawie we wszystkich tych przypadkach zakładał mój m. (z hydrauliką nie ma nic wspólnego, po prostu pomagał najbliższym) Zgadzam się Yuczka z Tobą Chociaż ja stelaża podtynkowego innego niż geberit nie kupiłabym. Wiecie co wymyśliłam, mam ochotę pomalować podstopnie schodów i tą malutką ściankę po prawej strony od spiżarki na granatowo. Kupiliśmy jednakową farbę na całą klatkę, kolor ok, ale mam ochotę pomalować tak bardziej wyraziście, myślicie że będzie dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 13.02.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Mogę się pod tym podpisać, też tak słyszałam:) No właśnie, pod przyciskiem spłukującym jest otwór rewizyjny z dostępem do "urządzenia". W mieszkaniu mam Grohe zamontowane podtynkowo już ze 3 lata i wszystko jest OK. Odpukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 13.02.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Zgadzam się Yuczka z Tobą Chociaż ja stelaża podtynkowego innego niż geberit nie kupiłabym. Wiecie co wymyśliłam, mam ochotę pomalować podstopnie schodów i tą malutką ściankę po prawej strony od spiżarki na granatowo. Kupiliśmy jednakową farbę na całą klatkę, kolor ok, ale mam ochotę pomalować tak bardziej wyraziście, myślicie że będzie dobrze? Jak nie będzie dobrze to zawsze można przemalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 13.02.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Tak wiem ,nie przeszkadza nam to bo moje dzieciaki już spore .Polskie wybrzeże zwiedziliśmy już od Gdańska po Świnoujście teraz pora gdzieś dalej . Renatka, który rejony Chorwacji masz na oku? My chyba też w tym roku się wybierzemy właśnie do Chorwacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.02.2012 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Jak nie będzie dobrze to zawsze można przemalować Otóż to:D Ale jakoś ciężko podjąć decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 13.02.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?193341-Kolorystyczne-trendy-na-2012&p=5193007&viewfull=1#post5193007 szary plus granat podobno trendy w tym roku , powyżej masz jakieś pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.02.2012 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 O to to, przeglądałam ten wątek.Widziałam u dziewczyn jasne schody do granatowej ściany, super wyglądają. Fajne te limonkowe dodatki, kompletuję do kuchni takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 13.02.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Hej, u nas nadal mroźnie temperatura nie chce iść w górę ;/ ja bym już chciała wiosnę Sylwia a kuchnie masz już zrobioną czy robi się ?? U nas wybrane już płytki obydwie z Domino dół kolekcja : Vanilla a góra kolekcja : Lingo. Myślę że wyjdą fajnie. Pozdrawiam wszystkich cieplutkoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts