Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

Witam dziewuszki :) dzisiaj byliśmy w wielkim mieście Lublinie :D oglądać i wybierać płytki no ale oczywiście nic nie wybrałam nie mogę się zdecydować :p wszystkie są piękne ale ceny są jeszcze piękniejsze :D odebraliśmy parapety więc teraz czekać aż pogoda się poprawi i ruszamy z pracą w domku :)

Miłego weekendu :))

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kochane ja dzisiaj wzięłam sprawy w swoje ręce i z panami mieliśmy wianek:) Popołudnie było ciężki ale dałam radę. Zdjęcia są na aparacie jutro będą w albumie:) Większość jest zrobiona zostało nam oświetlenie i malowanie strukturą kominka, klatki schodowej i wiatrołapu.

Miłego weekendu:)

Witajcie :) muszę się was spytać odnośnie podtynkowych stelaży na WC. Większość mieszka już, używa w życiu codziennym więc może powiedzieć czy to psuje się czy też nie. U znajomych po pół roku mieszkania właśnie kuli płytki bo coś tam już nie zadziałało tak jak trzeba. Teraz zastanawiam się nad tym co będzie jak się zepsuje ? Boje się że reakcja mojego m nie byłaby zadowalająca :D:D:D:D

Witajcie :) muszę się was spytać odnośnie podtynkowych stelaży na WC. Większość mieszka już, używa w życiu codziennym więc może powiedzieć czy to psuje się czy też nie. U znajomych po pół roku mieszkania właśnie kuli płytki bo coś tam już nie zadziałało tak jak trzeba. Teraz zastanawiam się nad tym co będzie jak się zepsuje ? Boje się że reakcja mojego m nie byłaby zadowalająca :D:D:D:D

Wroti, większość z nas mieszka krótko, zbyt krótko, żeby coś mogło się już popsuć;) Ale z tego co wiem, to wszystko, co może popsuć się w stelażach podtynkowych jest dostępne przez przycisk. Mam wśrod znajomych i rodziny osoby, które używają (tściowie, siostra, bratowa, kuzynka) wszystko jest w porządku u wszystkich, a "najmłodszy" stelaż ma ponad 3 lata, nie pamiętam ile najstarszy;) I prawie we wszystkich tych przypadkach zakładał mój m.;) (z hydrauliką nie ma nic wspólnego, po prostu pomagał najbliższym)

Sylwia podobają mi się wasze drzwi, są drewniane czy nie ?? I jeśli mogłabyś mi podać ich cenę.

Pozdrawiam :) :)

Drzwi to DRE Scala, orzech ciemny ryfla.

Resztę zdjęć powinnam zrobić do środy. Jak panowie zabiorą swoje rzeczy.

Edytowane przez sylwia&radek

Wroti, większość z nas mieszka krótko, zbyt krótko, żeby coś mogło się już popsuć;) Ale z tego co wiem, to wszystko, co może popsuć się w stelażach podtynkowych jest dostępne przez przycisk. Mam wśrod znajomych i rodziny osoby, które używają (tściowie, siostra, bratowa, kuzynka) wszystko jest w porządku u wszystkich, a "najmłodszy" stelaż ma ponad 3 lata, nie pamiętam ile najstarszy;) I prawie we wszystkich tych przypadkach zakładał mój m.;) (z hydrauliką nie ma nic wspólnego, po prostu pomagał najbliższym)

Zgadzam się Yuczka z Tobą;)

Chociaż ja stelaża podtynkowego innego niż geberit nie kupiłabym.

Wiecie co wymyśliłam, mam ochotę pomalować podstopnie schodów i tą malutką ściankę po prawej strony od spiżarki na granatowo.

Kupiliśmy jednakową farbę na całą klatkę, kolor ok, ale mam ochotę pomalować tak bardziej wyraziście, myślicie że będzie dobrze?

Zgadzam się Yuczka z Tobą;)

Chociaż ja stelaża podtynkowego innego niż geberit nie kupiłabym.

Wiecie co wymyśliłam, mam ochotę pomalować podstopnie schodów i tą malutką ściankę po prawej strony od spiżarki na granatowo.

Kupiliśmy jednakową farbę na całą klatkę, kolor ok, ale mam ochotę pomalować tak bardziej wyraziście, myślicie że będzie dobrze?

Jak nie będzie dobrze to zawsze można przemalować :D

Hej, u nas nadal mroźnie :) temperatura nie chce iść w górę ;/ ja bym już chciała wiosnę :) Sylwia a kuchnie masz już zrobioną czy robi się ??

U nas wybrane już płytki obydwie z Domino dół kolekcja : Vanilla a góra kolekcja : Lingo. Myślę że wyjdą fajnie.

Pozdrawiam wszystkich cieplutkoo :)