Renatamama3 13.02.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Renatka, który rejony Chorwacji masz na oku? My chyba też w tym roku się wybierzemy właśnie do Chorwacji. Kurcze jeszcze nie zdecydowałam przeglądam forum o Chorawcji i wszędzie pięknie chciałąbym blisko wodospadów Krk ale nie całkiem tam tylko w spokojniejszym miejsu bo my lubimy zwiedzać więc pewnie część dnia to będą wypady w plener. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.02.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Hej, u nas nadal mroźnie temperatura nie chce iść w górę ;/ ja bym już chciała wiosnę Sylwia a kuchnie masz już zrobioną czy robi się ?? U nas wybrane już płytki obydwie z Domino dół kolekcja : Vanilla a góra kolekcja : Lingo. Myślę że wyjdą fajnie. Pozdrawiam wszystkich cieplutkoo Meble kuchenne będą pod koniec lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 13.02.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 To kiedy chcecie się wprowadzić ? pewnie niebawem ? Sory że tak się wypytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.02.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 To kiedy chcecie się wprowadzić ? pewnie niebawem ? Sory że tak się wypytuję Nic nie szkodzi:) Nie wiem kiedy się wprowadzimy. Narazie chcemy zamontować meble w kuchnie, szafe i garderobę, zrobić schody, pomalować dół i klatkę schodową i kupić narożnik do salonu. Później zajmiemy się kostką i przed domem trawnikiem. Wprowadzka może w maju. Sama jeszcze nie wiem, nie mam wyznaczonej daty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.02.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Sylwuś fajnie już u Ciebie też czekam na schody ,na jakie się zdecydowałaś ? umnie montaż raczej w kwietniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.02.2012 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Dziewczynki Kochane, z okazji dzisiejszego Święta, duuużo miłości Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.02.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Dziewczynki Kochane, z okazji dzisiejszego Święta, duuużo miłości Wam życzę Na wzajem dużo miłości i radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.02.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Sylwuś fajnie już u Ciebie też czekam na schody ,na jakie się zdecydowałaś ? umnie montaż raczej w kwietniu . Schody są dębowe a będą pod kolor stolarki jaka mamy. Wstawiłam kilka kolejnych zdjęć. Ostrzegam wszędzie jest dużo kurzu. Płytek i paneli nie widać spod kurzu. Dopiero zaczynam myśleć kiedy zacząć sprzątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 14.02.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Dziewczynki Kochane, z okazji dzisiejszego Święta, duuużo miłości Wam życzę I nawzajem, jak najwięcej miłości oraz radości zarówno z jej brania jak i dawania życzę Tobie i dziewczyny Wam także. A teraz do rzeczy . Wczoraj wpadł mi w oko taki oto piekarnik samsunga http://www.agdmaniak.pl/2471/samsung-steamtwin/ Cena wprowadzająca na rynek wynosiła 3700, a przynajmniej tak napisali w artykule. Teraz można go upolować za jakieś 2300. Tylko czy samsung to dobra marka piekarnika? Spojrzałam w swoje notatki i Gosia - Ty masz Samsunga właśnie, też z opcją Twin Convection. Poproszę więc zaraz tutaj, jak na spowiedzi, co i jak . Warto brać Samsunga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.02.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Dzisiaj w nocy w Euro AGD jest wyprzedaż WALENTYNKOWA. Promocja od 23 do 9 rano w środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 14.02.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez Matilde1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.02.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ja też mam piekarnik SAMSUNGA ale jeszcze nie używany był, więc nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.02.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Pomóżcie wybrać fajny zlew do kuchni i baterię. Może jest jakiś fajny sklep internetowy? Gdzie kupowałyście swoje zlewy?Plissssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.02.2012 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 I nawzajem, jak najwięcej miłości oraz radości zarówno z jej brania jak i dawania życzę Tobie i dziewczyny Wam także. A teraz do rzeczy . Wczoraj wpadł mi w oko taki oto piekarnik samsunga http://www.agdmaniak.pl/2471/samsung-steamtwin/ Cena wprowadzająca na rynek wynosiła 3700, a przynajmniej tak napisali w artykule. Teraz można go upolować za jakieś 2300. Tylko czy samsung to dobra marka piekarnika? Spojrzałam w swoje notatki i Gosia - Ty masz Samsunga właśnie, też z opcją Twin Convection. Poproszę więc zaraz tutaj, jak na spowiedzi, co i jak . Warto brać Samsunga? Ja nie mam samsunga tylko siemensa, ale uważam, że w piekarnik tak jak zresztą w całe agd warto zainwestować i kupić z takimi funkcjami, które będą najbardziej przydatne. Ja z piekarnika korzystam praktycznie co dzień i w sumie cały czas z tych samych funkcji. Sylwia ja mogę polecić tylko swój zlew i baterię, ładne i praktyczne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.02.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Sylwia, byłam odwiedzić Twój album. Ależ nadgoniliście przez ten czas kiedy mnie nie było:o teraz to już sama przyjemność Wam została, praktycznie brudniejsze prace macie zrobione, tylko wnosić meble, kuchnia to czysta przyjemność, lampy, pstryczki-elektryczki i można mieszkać bardzo podobają mi się panele na górze, drzwi wew, no wszystko super. Fajna mozaika w kuchni;) czekam na zbliżenie, jak już wysprzątasz;) My kostkę odkładamy na bliżej nieokreślony czas, wysypany kamień przed domem i opaska z tegoż kamienia wokół sprawdza się super, teraz z grubszych prac to taras na wiosnę. Jesteśmy zdecydowani na taras drewniany, już nie mogę się go doczekać U mnie Gosiu też będzie taras drewniany 20 metrów drewnianego 20 metrów z kostki mam nadzieję ,że ładnie to bedzie wygladało .Ja w Walentynki też sama M zarabia ,ale zasypał mnie już o 4 rano sms . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 14.02.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Z piekarnika jestem mega zadowolona. Funkcja separatora jak wg mnie bardzo przydatna. Ja jej używałam na razie raz, robiłam zapiekanki i odgrzewałam mięsko. Oszczędność czasu i energii, a co dopiero przy długim gotowaniu czy pieczeniu, np 2 biszkoptów jednocześnie. Super. Jeśli chodzi o to, że to Samsung-pizza wychodzi super, zapiekanki również, biszkopt czy inne placki upieczone cudnie, równo. Dziś piekłam na obiad frytki i rybę w piekarniku, skończyła się era smażenia w głębokim tłuszczu, szybko i zdrowiej i w kuchni czyściej:) Nie wiem jak z tą opcją gotowania na parze, mnie ona nie interesowała, bo niedawno sprawiłam sobie osobny parowar (swoją drogą gorąco polecam, warzywa z niego są przesmaczne:)). Nasz piekarnik ma jeszcze funkcje grilla i rożen+dodatkowo szaszłyki można upiec. Kiedyś udka z rosołku natarłam oliwą z przyprawami i przypiekłam z funkcją grilla, mąż był zachwycony. Dodatkowo bardzo podoba mi się wygląd zew piekarnika. Mogłabym tak długo, ja nie żałuję decyzji o zakupie tego właśnie piekarnika, zobaczymy jak będzie po dłuższym czasie użytkowania:) Dzięki, przekonałaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 14.02.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Pomóżcie wybrać fajny zlew do kuchni i baterię. Może jest jakiś fajny sklep internetowy? Gdzie kupowałyście swoje zlewy? Plissssss Sylwia, tutaj kupowałam ostatnio baterie do dolnej łazienki. Kludi mieli w dobrej cenie, takie jakie chciałam. Nie wiem czy mają baterie kuchenne. http://gamainstal.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 14.02.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez Matilde1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 14.02.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez Matilde1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.02.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) Sylwia, byłam odwiedzić Twój album. Ależ nadgoniliście przez ten czas kiedy mnie nie było:o teraz to już sama przyjemność Wam została, praktycznie brudniejsze prace macie zrobione, tylko wnosić meble, kuchnia to czysta przyjemność, lampy, pstryczki-elektryczki i można mieszkać bardzo podobają mi się panele na górze, drzwi wew, no wszystko super. Fajna mozaika w kuchni;) czekam na zbliżenie, jak już wysprzątasz;) Gosiu to znak że musisz częściej zaglądać na forum. U mnie dużo się działo i jeszcze będzie się działo w lutym. Mam nadzieje że będziesz mi kibicować. Zlew faktycznie trudno utrzymać w czystości jak jest twarda woda. U nas też w rurach płynie kamien:( Przed chwilą oglądałam zdjęcia Karolinki u niej też widać że zlew jest też pokryty siwą warstwą. Mam nadzieje że patent z olejem u mnie też zadziała jakby co:) Buźki:) Edytowane 14 Lutego 2012 przez sylwia&radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts