Renatamama3 10.02.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 http://allegro.onet.pl/folia-budowlana-izolacyjna-0-30-4x25mb-atest-i1443556534.html o taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.02.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Wczoraj byliśmy w leroy bo padł nam młot pneumatyczny namówiłam męża ,żeby wziąść panele na kredyt na całą górę i jutro lub w niedzielę pojedziemy po nie .Spłacimy w 5 mc i troszę będziemy do przodu bez odsetek kredytowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 11.02.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 ja sie tez zastanawialam ale nie mamy gdzie tego trzymac ;/ teraz tynki i posadzki i w marcu schnie. wiec takie zakupy to dopiero w marcu;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.02.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Beatko ja mam część materiału tu u rodziców no w moim garażu ,płytki na przyszły garaż i kotłownię glazure do kuchni i komody do córy pokoju ,a na budowie w garażu mam kafle do łazienki ,kafle do garderób w garażu blaszaku trochę styropianu na ocieplenie domu ,a panele wrzucimy na strych na budowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 11.02.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 pokaze wam w dzienniczku probke naszej podbitki i komin wreszcie skonczony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 11.02.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 ja na strychu to mam wełne a pozostałe pomieszczenia musimy wyczyscic do konca lutego zeby bylo jak posadzki zrobic ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.02.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 U mnie wełna była część w blaszaku część gabinecie teraz większość już na suficie.Też musimy wyczyścić wszystko przed wlewkami dla tego pospieszyć trzeba robotę , mąż teraz jak tylko może bierze popołdniówki ,rano na budowie więcej do południa zrobi, dziś kuje ściany pod rury do wentylacji miały iść na ścianie i mieliśmy je zabudowywać płytami g-k ale pan hydraulik podsunął nam inne rozwiązanie więcej roboty ale będą iść w ścianie i ich widać nie będzie .Mam nadzieję ,że do połowy marca uda nam się wylać wylewki .Teraz to czekamy na przymrozki ,żeby ciężarówa z piachem wjechała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 11.02.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 No to ja się dołączę do porannych rozmów. Tyle że u nas wylewki już są i muszę się przyznać, że od tamtej pory w naszym domku w końcu jest w miarę czysto. I domek inaczej w środku wygląda. My nie kupujemy na razie nic do wnętrz. Staramy sie jak najwiecej odkładać i inwestować w większe wydatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.02.2011 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 A my dziś zamówimy już chyba Zuzię i obudowę do niej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.02.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 No to ja się dołączę do porannych rozmów. Tyle że u nas wylewki już są i muszę się przyznać, że od tamtej pory w naszym domku w końcu jest w miarę czysto. I domek inaczej w środku wygląda. My nie kupujemy na razie nic do wnętrz. Staramy sie jak najwiecej odkładać i inwestować w większe wydatki. Mam nadzieję bo na te rury na podłogach już patrzyć nie mogę ,i trzeba uważać ,żeby orła nie wywinąć .Jak będą wylewki to prawie mieszkać można już młodym obiecałam ,że jak będą wylewki i ciepło na dworze to od piątku do niedzieli będziemy pomieszkiwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 11.02.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 ja tez bym juz chciala miec porzadek bo na razie dom to jeden wielki plac budowy ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.02.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Ja też bym chciała porządek jak zrobimy te wylewki to będzie domowo .Już zrobiło się fajnie chodź dopiero folia na suficie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.02.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 A my dziś zamówimy już chyba Zuzię i obudowę do niej:) Ja tak strasznie nie mogę doczekać się tych wylewk bo też bym chciała ,żeby nasz kominek już staną w koncie w salonie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 11.02.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Ja tak strasznie nie mogę doczekać się tych wylewk bo też bym chciała ,żeby nasz kominek już staną w koncie w salonie . Spotkałam się z opinią że jak postawi się wcześniej kominek czy sam wkład to nie którzy fachowcy spalają w nim co popadnie i mogą w ten sposób zniszczyć wkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.02.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Lecę na pocztę i na budowe zobaczyć co mężowi udało się zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.02.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Spotkałam się z opinią że jak postawi się wcześniej kominek czy sam wkład to nie którzy fachowcy spalają w nim co popadnie i mogą w ten sposób zniszczyć wkład. U mnie z fachowców w najbliższej przyszłości to fliziarz pewnie gdzieś kwiecień ,maj a wtedy już będzie ciepło innych fachowców nie przewiduję w domku No może do gipsowania płyt g-k bo M nie cierpi takich prac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.02.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Spotkałam się z opinią że jak postawi się wcześniej kominek czy sam wkład to nie którzy fachowcy spalają w nim co popadnie i mogą w ten sposób zniszczyć wkład. my podłączymy kominek dopiero po tynkach a wtedy z fachowców to będzie tylko kafelkarz do łazienek, do reszty robót mam fachmena osobistego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.02.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Nigdzie nie idę bo się rozpadało .No Karola no to mamy oby dwie tych samych osobistych fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 11.02.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Nigdzie nie idę bo się rozpadało .No Karola no to mamy oby dwie tych samych osobistych fachowców. Na pewno tych samych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.02.2011 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Nigdzie nie idę bo się rozpadało .No Karola no to mamy oby dwie tych samych osobistych fachowców. U nas też leje, na szczęście nigdzie się nie muszę ruszać. Renatko z takimi fachowcami przynajmniej stresu nie ma że coś źle zrobią, a jaka oszczędność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts