sylwiaradek 14.02.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Rada dla osób które dopiero budują. Panele mamy położone na dole i górze. Tyle że na górze mamy podkład zielony 5 mm a na dole korek 3mm. Jest ogromna różnica. Te na dole są o wiele cichsze. Gdybym od razu wiedziała że korek tak dobrze się będzie sprawował, kupiłabym go też na górę. Jest trochę droższy ale warto zainwestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.02.2012 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Dziewczynki aż spojrzałam na zdjęcie zlewu o którym mówicie.Smugi są dlatego, że zlew wysychał, jak jest mokry, jest ciemny, jak schnie to jaśnieje.Ja jak zdejmuje naczynia z ociekacza to przecieram go wilgotna ściereczką, żeby nie było nalotów z kamienia. Wtedy nie robią się smugi. Nie widać na nim zacieków, wydaje mi się, że jest dużo łatwiejszy w utrzymaniu niż zlew metalowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.02.2012 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Zaglądnęłam do zdjęć Karolinki i o taki właśnie wygląd zlewu mi chodziło, z czasem było jeszcze gorzej. Ale cieniutka warstwa oleju pomogła:) Nie próbowałam z olejem, ale pewnie coś w tym jest, że wydobędzie prawdziwy kolor zlewu. Gosia Ty chyba masz taki zlew jak ja, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.02.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Oj wieje, wieje. Ja też już liczyłam na wiosnę, a patrząc za okno baardzo odległa się wydaje.Gosiu, ja po zmywaniu wycieram zlew wilgotną ściereczką i jak nie ma kropel na nim, to wysycha równomiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.02.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Karolinko a kiedy zdjęcia z kuchni i salonu zobaczymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.02.2012 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Sylwuś a co nowego chcesz w kuchni zobaczyć? Nie zrobiłam zdjęć salonu, korytarz na dole mam pomalowany, też chyba nie pokazywałam. Pokażę jak pomalujemy ściankę na grafitowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.02.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Wypróbuję i tę metodę z wilgotną ścireczką, dzięki:) No i ja zapamieam rady. Może nie długo wypróbuje na swoim zlewie:) Gosiu u Ciebie coraz więcej dodatków. Coraz cieplej w domku i tak przytulnie. Parawan mi się podoba tylko szkoda że nie jest ten samej wysokości co drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.02.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Sylwuś a co nowego chcesz w kuchni zobaczyć? Nie zrobiłam zdjęć salonu, korytarz na dole mam pomalowany, też chyba nie pokazywałam. Pokażę jak pomalujemy ściankę na grafitowo. Wydawało mi się że chcesz na szary kolor pomalować na dole. Chociaż może coś pomyliłam. Po prostu ciekawa byłam jak wyszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.02.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Wydawało mi się że chcesz na szary kolor pomalować na dole. Chociaż może coś pomyliłam. Po prostu ciekawa byłam jak wyszło:) A no no, chciałam szary, ale zbrakło farby na kuchnię i dokupimy też szary ale ciut ciemniejszy niż w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 15.02.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 (edytowane) hej, hej ktoś mnie jeszcze pamięta z Koniczynkowców powiem tylko tyle, ze my nadal w polu z budowa, ja to jak wieczny student na tym forum szukam kafli czarno białych do łazienki Edytowane 15 Lutego 2012 przez qqrq5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 15.02.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 qqrq5 ja Cię pamiętam:). Nasze budowy to "niekończąca się opowieść" . Jak sobie łazienkę czarno-białą zrobisz to się pochwal, bo ja też taką chcę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 15.02.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 bedzie bedzie ale nie wczesniej jak latem podłoga szachownica czarno biała (nie moge znalesc nic sensownego) i pewnie Mugaty na siane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.02.2012 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Dziewczyny, Magsawa ma czarno białą łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.02.2012 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 hej, hej ktoś mnie jeszcze pamięta z Koniczynkowców powiem tylko tyle, ze my nadal w polu z budowa, ja to jak wieczny student na tym forum szukam kafli czarno białych do łazienki Witaj zagubiona Koniczynko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 15.02.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 ano w koniczynce nic sie nie dzieje tzn wszystko jest poza wykonczeniowka, bo za duzo zmian i problemów sie porobiło w zyciu i budowa stoi pieniadze nam sa potrzebne na terapie synka u ktorego wykryto autyzm, wiec budowa zeszła na drugi a nawet trzeci plan moze ten rok bedzie dla nas bardziej szczesliwy i wkoncu zamieszkamy na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.02.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Ano coraz więcej, ale i tak jeszcze różne różności mi się marzą. Ale nie wszystko na raz;) Parawan w takiej wysokości nam akurat pasuje, nie mamy wybitej wentylacji w garderobie (w naszym projekcie w garderobie nie ma okna dachowego), a niższy parawan zapewnia cyrkulację powietrza. A przez to, że nie ma kratki wentylacyjnej w garderobie jest cieplutko, mogę się przebierać zaraz po wyskoczeniu z cieplutkiego łóżka;) Parawan swoje zadanie spełnia, zasłania cały nasz ubraniowy majdan, jednocześnie mamy szybki dostęp do środka:) no i fajnie wygląda. Znajomi, którzy u nas to oglądali są mile zaskoczeni, nigdzie nie widzieli parawanu zamiast drzwi do garderoby, przeważnie są tam drzwi łamane lub przesuwane. Fajnie że jesteś zadowolona. Czasami zdjęcia nie oddaja prawdziwego uroku naszych domków. W realu często nie widać różnych rzeczy a na zdjęciach można czepiać się szczegółów. U mnie często jest tak że mąż na zdjeciach wypatrzy coś co ja codziennie to widząc nie zwróciłam najmniejszej uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.02.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 hej, hej ktoś mnie jeszcze pamięta z Koniczynkowców powiem tylko tyle, ze my nadal w polu z budowa, ja to jak wieczny student na tym forum szukam kafli czarno białych do łazienki ' Witam, witam po dłużej nie obecności:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 15.02.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 sylwia gdzie znajde twoj prywatny album, bo doczytałam ze tylko tam masz zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.02.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 sylwia gdzie znajde twoj prywatny album, bo doczytałam ze tylko tam masz zdjecia Zaraz dodam Cie do znajomych i na moim profilu znajdziesz zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.02.2012 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Anetko żeby zobaczyć album musisz wejść na profil użytkownika i tam zobaczysz zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts