Karollinka 17.02.2012 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Gosiu, u nas też affrony w holu i wiatrołapie. My wszędzie dajemy białe listwy przypodłogowe. Strasznie mnie drażni brak listew ale nie mogę się na żadne zdecydować. Ja fioletu w ogóle nie mam, no u Kingi kilka drobiazgów. U mnie króluje szarość. Dla mnie to najbardziej elegancki kolor. Limonkę przemycę gdzieś w kuchni. Ja wczoraj oglądałam dokładnie ten sam obrus:) Mama planuje mi go kupić, więc jak do Ciebie już dotrze to wypytam Cię o szczegóły i zdecyduję co zrobić Ja bym wolała pooglądać na żywo dodatki, może w nast tygodniu wybiorę się do h&y i coś upoluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.02.2012 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 No właśnie ja dziś zaglądałam na internetową stronę h&y ale nie ma sprzedaży wysyłkowej. U nas też bida z fajnymi sklepami z dodatkami. Zostaje internet, ale to nie to samo. Naoglądałam się inspiracji w wiosennych kolorach i nabrałam ochoty na nie:)Do szarego pasują ale żeby nie przedobrzyć to wprowadzę trochę kolorystyki do kuchni, może jakieś fajne osłonki na doniczki do salonu i tyle.Moja mama jak ma teraz więcej czasu to wyszukuje różne dodatki i każe mi wybierać i kupuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 17.02.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Witam, obejrzałam zdjęcia z waszego domu drogo Karolinko i jest już na prawdę super. Podobają mi się półeczki nad grzejnikami na dole. One są zrobione z drewna czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.02.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Sylwia byłam w albumie już wcześniej i nie miałam czasu odpisać, ale dużo macie juz zrobione. Szczerze zazdroszczę postepów budowlanych/ wykończeniowych, kiedy u mnie tak będzie:bash: Fajne płyteczki w kuchni na ścianie i bardzo podobają mi się podłogi na górze, jaki to kolorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.02.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Karola ale u Ciebie przytulnie w domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.02.2012 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Witam, obejrzałam zdjęcia z waszego domu drogo Karolinko i jest już na prawdę super. Podobają mi się półeczki nad grzejnikami na dole. One są zrobione z drewna czy nie ? Wroti dziękuję A półeczki są z tego samego materiału co parapety i barek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.02.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Sylwia byłam w albumie już wcześniej i nie miałam czasu odpisać, ale dużo macie juz zrobione. Szczerze zazdroszczę postepów budowlanych/ wykończeniowych, kiedy u mnie tak będzie:bash: Fajne płyteczki w kuchni na ścianie i bardzo podobają mi się podłogi na górze, jaki to kolorek? Emilko:hug: Miło mi bardzo. Podłogi na górze to dąb masala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.02.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Karola ale u Ciebie przytulnie w domciu Dzięki. Staram się żeby mimo szarości było przytulnie i wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 17.02.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 dziekuje schodow brak bo nie mamy jeszcze kafli na podłodze moze wiosna bedziemy kłasc Woodentic ochra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 17.02.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 dziekuje schodow brak bo nie mamy jeszcze kafli na podłodze moze wiosna bedziemy kłasc Woodentic ochra To ładny kolor. Na cały dół czy tylko w holu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 18.02.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 (edytowane) To ładny kolor. Na cały dół czy tylko w holu? na cały doł bo kominek tez bedzie tym wyłozony - nawet juz kupilismy kafle na kominek te najwieksze na scianie łączącej kuchnie z wiatrołapem mamy miec cegiełkę cała czerwona albo pomalowana na biało jeszcze nie wiemy do konca i chcielismy kamien na kominku zeby nie było za pstrokato poszlismy na kompromis i stad woodentic na kominku maksymalny rozmiar i srednie na podłodze Edytowane 18 Lutego 2012 przez qqrq5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.02.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Cześć dziewczynki:DKarolinko, przepraszam za małą prywatę, ale chciałam prosić Was o oddanie głosu na moją sypialnię w konkursie walentynkowym tu: http://www.domoplus.pl/d_konkursy-20120217-konkurs-walentynkowy-ii.html to ta w samym środku:DBuziaczkiP.S. Poczytam Was po weekendzie, bo zarobiona troszkę jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.02.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Goga, buziak:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.02.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Yuka, ja już zagłosowałam:D nawet jakbyś nie prosiła to i tak wybrałabym tą sypialnię, najbardziej mi się podoba:yes: Głos oddany:) Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.02.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Dziękuję Sylwia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 19.02.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 nasz głosik poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.02.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 na cały doł bo kominek tez bedzie tym wyłozony - nawet juz kupilismy kafle na kominek te najwieksze na scianie łączącej kuchnie z wiatrołapem mamy miec cegiełkę cała czerwona albo pomalowana na biało jeszcze nie wiemy do konca i chcielismy kamien na kominku zeby nie było za pstrokato poszlismy na kompromis i stad woodentic na kominku maksymalny rozmiar i srednie na podłodze Gosiu wspóczuje choroby synka ,czymam kciuki za jak najlepsze postępy oraz za szybką wykończeniówkę. U mnie w salonie ,jadalni i kuchni też orcha ta większa .A cegiełka będzie na kominku Milano z LM mam nadzieję ,że już z poczatkiem marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.02.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ja dziś zaliczyłam Ikea ale było ludzi .Kupiłam lustro do holu bo denerwowało mnie już przeglądanie się w łaziece .Trzy miseczki na zupę dla dzieciaków ,2 wielkie pudła na zabawki ,szuszarke na pranie i kilka pierdołek, miałam jeszcze kupić stolik nowy, pod telewizor ale byśmy się nie spakowali w taty auto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.02.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 nasz głosik poszedł Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 20.02.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Dzięki troszkę dzisiaj poklikałam do kiedy to głosowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts