Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynkowe komentarze

Recommended Posts

Gosiu, u nas też affrony w holu i wiatrołapie. My wszędzie dajemy białe listwy przypodłogowe. Strasznie mnie drażni brak listew ale nie mogę się na żadne zdecydować.

Ja fioletu w ogóle nie mam, no u Kingi kilka drobiazgów. U mnie króluje szarość. Dla mnie to najbardziej elegancki kolor.

Limonkę przemycę gdzieś w kuchni.

Ja wczoraj oglądałam dokładnie ten sam obrus:) Mama planuje mi go kupić, więc jak do Ciebie już dotrze to wypytam Cię o szczegóły i zdecyduję co zrobić;)

Ja bym wolała pooglądać na żywo dodatki, może w nast tygodniu wybiorę się do h&y i coś upoluję.

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No właśnie ja dziś zaglądałam na internetową stronę h&y ale nie ma sprzedaży wysyłkowej. U nas też bida z fajnymi sklepami z dodatkami. Zostaje internet, ale to nie to samo.

Naoglądałam się inspiracji w wiosennych kolorach i nabrałam ochoty na nie:)

Do szarego pasują ale żeby nie przedobrzyć to wprowadzę trochę kolorystyki do kuchni, może jakieś fajne osłonki na doniczki do salonu i tyle.

Moja mama jak ma teraz więcej czasu to wyszukuje różne dodatki i każe mi wybierać i kupuje:D

Sylwia byłam w albumie już wcześniej i nie miałam czasu odpisać, ale dużo macie juz zrobione. Szczerze zazdroszczę postepów budowlanych/ wykończeniowych, kiedy u mnie tak będzie:bash:

Fajne płyteczki w kuchni na ścianie i bardzo podobają mi się podłogi na górze, jaki to kolorek?

Emilko:hug::hug: Miło mi bardzo.

Podłogi na górze to dąb masala.

To ładny kolor. Na cały dół czy tylko w holu?

na cały doł bo kominek tez bedzie tym wyłozony - nawet juz kupilismy kafle na kominek te najwieksze :)

na scianie łączącej kuchnie z wiatrołapem mamy miec cegiełkę cała czerwona albo pomalowana na biało jeszcze nie wiemy do konca i chcielismy kamien na kominku

zeby nie było za pstrokato poszlismy na kompromis i stad woodentic na kominku maksymalny rozmiar i srednie na podłodze

Edytowane przez qqrq5

Cześć dziewczynki:D

Karolinko, przepraszam za małą prywatę, ale chciałam prosić Was o oddanie głosu na moją sypialnię w konkursie walentynkowym tu: http://www.domoplus.pl/d_konkursy-20120217-konkurs-walentynkowy-ii.html to ta w samym środku:D

Buziaczki

P.S. Poczytam Was po weekendzie, bo zarobiona troszkę jestem;)

na cały doł bo kominek tez bedzie tym wyłozony - nawet juz kupilismy kafle na kominek te najwieksze :)

na scianie łączącej kuchnie z wiatrołapem mamy miec cegiełkę cała czerwona albo pomalowana na biało jeszcze nie wiemy do konca i chcielismy kamien na kominku

zeby nie było za pstrokato poszlismy na kompromis i stad woodentic na kominku maksymalny rozmiar i srednie na podłodze

Gosiu wspóczuje choroby synka ,czymam kciuki za jak najlepsze postępy oraz za szybką wykończeniówkę.

U mnie w salonie ,jadalni i kuchni też orcha ta większa .A cegiełka będzie na kominku Milano z LM mam nadzieję ,że już z poczatkiem marca.

Ja dziś zaliczyłam Ikea ale było ludzi .Kupiłam lustro do holu bo denerwowało mnie już przeglądanie się w łaziece .Trzy miseczki na zupę dla dzieciaków ,2 wielkie pudła na zabawki ,szuszarke na pranie i kilka pierdołek, miałam jeszcze kupić stolik nowy, pod telewizor ale byśmy się nie spakowali w taty auto .