Karollinka 22.02.2012 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Sylwia widzę że jednak przekonałaś męża do indukcji:D Zmywarka chyba podobna do mojej, tylko u mnie jeszcze program 30 min jest.A jeśli chodzi o piekarnik, to ja go tak polubiłam że prawie codziennie piekę różne pyszności i od razu 2 kg do przodu;) W piątek będziemy mieli już kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 22.02.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 nie myślałam o piekarniku samsunga, jakoś mi się ta firma nie kojarzyła z pieczeniem ale widzę że ma naprawdę fajne funkcje i to oddzielenie dwóch poziomów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2012 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 No właśnie, ja też jak szukałam dla siebie sprzętu, to patrzyłam tylko siemensa, boscha i samsunga, innych nie. A w sumie z każdej firmy można coś sensownego wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 22.02.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 No u nas sie wreszcie coś ruszy - blacha na podbitkę zamówiona, w marcu robota rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.02.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ja do tej pory swojego sprzętu nie miałam. To były moje pierwsze samodzielne wybory. Pod uwagę brałam tylko kilka ważnych funkcji no i cenę. Najbradziej ciekawa jestem piekarnika i płyty. Do tej pory tylko używałam gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 22.02.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 lodówki do zabudowy brałyście standardowej szerokości (54cm) czy szersze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Nooo to pięknie, marzec już lada dzień. A w domku też będziecie robić? Ja czekam na kasę ze zwrotu, nie wiem co za nią zrobić...No i muszę zacząć zbierać papiery do odbioru domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ja do tej pory swojego sprzętu nie miałam. To były moje pierwsze samodzielne wybory. Pod uwagę brałam tylko kilka ważnych funkcji no i cenę. Najbradziej ciekawa jestem piekarnika i płyty. Do tej pory tylko używałam gazu. Ja też głównie patrzyłam na funkcję, co mi się przyda. Cena niby była równie ważna, ale jednak zapłaciliśmy sporo więcej niż zamierzałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.02.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 lodówki do zabudowy brałyście standardowej szerokości (54cm) czy szersze? Ja mam standardową. Jak dla nas wystarczająca. Chociaż przy 4-osobowej rodzinie może okazać sie za mała. To jeszcze zależy ile kto robi zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.02.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ja też głównie patrzyłam na funkcję, co mi się przyda. Cena niby była równie ważna, ale jednak zapłaciliśmy sporo więcej niż zamierzałam. Ja zmieściłam się w kwocie w której chciała. Można było jeszcze do każdego sprzętu dorzucić około 500 zł i były by jeszcze fajniejsze. Chociaż w moim przypadku to takie są wystarczające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 22.02.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Nooo to pięknie, marzec już lada dzień. A w domku też będziecie robić? czeka nas też zabudowa poddasza też pewnie w marcu a potem zobaczymy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.02.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 czeka nas też zabudowa poddasza też pewnie w marcu a potem zobaczymy..... A potem to sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 U nas też raczej standardowa.Zakupów robię dużo bo nie codziennie. Dla nas wystarczająca.Zastanawiam się nad zakupem oddzielnej zamrażarki, bo jak nas teście obdarowują mięsem to zapełniamy całą, daję mamie do przechowania i nic już innego się nie zmieści. A jak będę chciała mrozić owoce czy coś innego to już problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 22.02.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Można było jeszcze do każdego sprzętu dorzucić około 500 zł i były by jeszcze fajniejsze. tylko po co? z doświadczenia wiem, że i tak używa się dwóch, góra trzech funkcji i to jak się dużo dany sprzęt użytkuje. Moja zmywarka działa zawsze na tym samym programie, pralka na dwóch a piekarnik piecze zazwyczaj na jednym uniwersalnym programie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 A potem to sama przyjemność Dokładnie:D A Sylwia pochwal się jakie masz upatrzone elementy wyposażenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 22.02.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Dokładnie:D A Sylwia pochwal się jakie masz upatrzone elementy wyposażenia;) ale ja, czy druga Sylwia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.02.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Dokładnie:D A Sylwia pochwal się jakie masz upatrzone elementy wyposażenia;) Z tym wyposażeniem to u nas trochę potrwa. Na razie wstawimy narożnik na dole i tyle. Przygotowujemy sie do kostki. Mam kupione wszystkie dodatki do kuchni i tyle. Lampy, rolety, sypialnia na razie muszą poczekać. W najbliżym czasie tylko montaż kuchni i schodów to co wiecie. Później malowanie klatki schodowej i dołu. I na tym poprzestaniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 ale ja, czy druga Sylwia ?? Ty Ty:) U Sylwii drugiej lada dzień zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Z tym wyposażeniem to u nas trochę potrwa. Na razie wstawimy narożnik na dole i tyle. Przygotowujemy sie do kostki. Mam kupione wszystkie dodatki do kuchni i tyle. Lampy, rolety, sypialnia na razie muszą poczekać. W najbliżym czasie tylko montaż kuchni i schodów to co wiecie. Później malowanie klatki schodowej i dołu. I na tym poprzestaniemy. Jak nie zamierzacie od razu mieszkać to masz kilka miesięcy jeszcze na kupowanie. jak już wszystkie roboty brudne będą porobione to wstawic meble to już nie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.02.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 ale ja, czy druga Sylwia ?? Sylwiu ty masz najwięcej czasu na swoje wybory. Ciekawa jestem jaki wybierzesz styl, kolorystykę itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts