sylwiapaweł 22.02.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ty Ty:) U Sylwii drugiej lada dzień zobaczymy ha ha, a co tu wybierać na tym etapie? wciąż coś przeglądam, szukam inspiracji a do konkretów to bardzo daleko. wiem tylko że kuchnia biała połysk połączona z drewnem, podłoga w wiatrołapie/holu/kuchni gres szary w macie, górna łazienka to już wiecie - czarno biała a wanny, kabiny itp to na tym etapie nawet nie szukam..... O kibelek w obu łazienkach na 100% taki roca hall http://www.sengrand.pl/_var/gfx/dce9d66f33ad1305b67e6b532d803532.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.02.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Jak nie zamierzacie od razu mieszkać to masz kilka miesięcy jeszcze na kupowanie. jak już wszystkie roboty brudne będą porobione to wstawic meble to już nie problem. U nas wiosną jest potworne błoto z gliną. Nie wyobrażam sobie ile brudu nanosiło by się do domku. Z drugiej strony za pieniążki które mamy na kostkę dokończylibyśmy domek. Ale i tak się cieszę że jesteśmy już na tym etapie a nie jak miesiąc temu daleko w tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 22.02.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 aha i do wiatrołapu upatrzyłam fajne siedziskohttp://www.happybarok.pl/images/items/133/big/425.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.02.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 A drzwi, schody (pamietam że wcześniej pokazywałaś ), podłogi wybrałaś? Siedzisko suuuuper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Fajne, daj jakiś namiar na nie.Ja też będę potrzebowała siedziska i lustra, ale jeszcze nie jestem nawet na etapie rozglądania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 22.02.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 siedzisko super i w przyzwoitej cenie 550zł, zaraz wrzucę linka. W podobnym typie mebelki maja też na allegro - poszukam w kompie i tez podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 siedzisko super i w przyzwoitej cenie 550zł, zaraz wrzucę linka. W podobnym typie mebelki maja też na allegro - poszukam w kompie i tez podam ok, ciekawa jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 22.02.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 ławeczka:http://www.happybarok.pl/133,laweczka-black.html i podobne siedziska oraz inne cudne mebelki w tym stylu:http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=7371622 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 22.02.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 (edytowane) A drzwi, schody (pamietam że wcześniej pokazywałaś ), podłogi wybrałaś? schody będą dokładnie takie jak kiedyś wrzucałam. Co do drzwi to formą takie jak wasze, zwykłe proste (i pomyśleć że kiedyś podobały mi się szklane brrrr) tyle że coraz większą chęć mam na białe drzwi i białe listwy przypodłogowe.... Edytowane 22 Lutego 2012 przez sylwia&paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2012 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Białe listwy i ja będę miała u siebie. Najprawdopodobniej jednak drewniane. Do szarych ścian będzie idealnie.Po ponad miesiącu mieszkania mogę powiedzieć, zastanówcie się dobrze nad ciemnymi podłogami i meblami. Ja mam ciemny barek i podłogę w salonie, pięknie wyglądają, ale zmywam na mokro 2 razy dziennie. Na jasnych podłogach, schodach nie widać nic.Jasne meble w kuchni to strzał w 10, jakieś delikatne niedotarte smużki widać tylko jak się spojrzy pod słońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.02.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 schody będą dokładnie takie jak kiedyś wrzucałam. Co do drzwi to formą takie jak wasze, zwykłe proste (i pomyśleć że kiedyś podobały mi się szklane brrrr) tyle że coraz większą chęć mam na białe drzwi i białe listwy przypodłogowe.... Mi też bardzo się podobały szklane a teraz sobie nie wyobrażam ich u siebie. Ta fascynacja na szczęście minęła szybko:) Pomysł dość ciekawy. Tylko wtedy większość podłóg i paneli będzie musiała być jaśniutka? Ja białego nie brałam pod uwagę, bo kojarzy mi się to z anglią. Tam gdzie mieszkałam to wszędzie były białe drzwi, listwy a nawet schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2012 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Mi też bardzo się podobały szklane a teraz sobie nie wyobrażam ich u siebie. Ta fascynacja na szczęście minęła szybko:) Pomysł dość ciekawy. Tylko wtedy większość podłóg i paneli będzie musiała być jaśniutka? Ja białego nie brałam pod uwagę, bo kojarzy mi się to z anglią. Tam gdzie mieszkałam to wszędzie były białe drzwi, listwy a nawet schody. Ja białych drzwi czy schodów nie zrobiłabym, to nie całkiem w moim stylu, ale listwy tak, będą pasować do ciemnych podłóg i szarych ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 22.02.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Pomysł dość ciekawy. Tylko wtedy większość podłóg i paneli będzie musiała być jaśniutka? skądże znowu, wręcz przeciwnie http://img.extradom.pl/foto/94372.JPG?resize=800x600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.02.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 http://img.extradom.pl/foto/94372.JPG?resize=800x600 Takie zestawienie jak najbardziej na tak:). No widzicie mi to zostało duże uprzedzenie do białego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 skądże znowu, wręcz przeciwnie http://img.extradom.pl/foto/94372.JPG?resize=800x600 O to to, pięknie, pasuje wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 22.02.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 każdy lubi co innego a najchętniej chcemy to czego do tej pory nie mieliśmy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2012 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Zgadza się, u mnie raczej nowocześnie dom jest wykończony, ale jak się przeprowadzaliśmy i uprzątałam babcine szafy, to znalazłam mnóstwo dodatków sielsko anielskich i teraz siedzę i szukam jak to fajnie wkomponować u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 22.02.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 teraz jest to jak najbardziej trendy żeby oba style łączyć - chociażby te żyrandole kryształkowe - nowoczesnych kształtów to one nie mają a w dzisiejszych wnętrzach są wszechobecne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 No właśnie, też zaczęłam oglądać zdjęcia, blogi, jak to połączyć w fajną całość.Mam tego sporo, szkoda mi, żeby się zmarnowało, a i babcia bardzo chętna do tworzenia więc szukam, szukam jak delikatnie przełamać wystrój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 22.02.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 pomysł na nasz wiatrołap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts