sylwiapaweł 22.02.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 sypialnia zdecydowanie w takich klimatach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 A no widzisz, podobnie chcesz jak ja. Jak oglądam teraz szafki nocne i też nie takie całkiem nowoczesne.Tylko że ja chcę 2-3 dodatki w pomieszczeniu i tyle. Nie nastawiam dużo dupereli, bo mnie to drażni. Ale mam np. fajne kwieciste poszewki na poduchy to na narożniku będą fajnie wyglądały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 22.02.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ale mam np. fajne kwieciste poszewki na poduchy to na narożniku będą fajnie wyglądały. na pewno będą fajnie wyglądały i ożywią surowe wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2012 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 na pewno będą fajnie wyglądały i ożywią surowe wnętrze No właśnie liczę na to;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.02.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Dziewczyny, ale naklikałyście przez caly dzień już sytuacja opanowana Dzisiaj konkurentka odpuścila;) czyżby mobilizowala siły na 28? aha i do wiatrołapu upatrzyłam fajne siedzisko http://www.happybarok.pl/images/items/133/big/425.jpg Super, już link dodalam do ulubionych, też pewnie coś takiego kupię, nie wiem tylko czy do holu, czy wiatrołapu Fajne, daj jakiś namiar na nie. Ja też będę potrzebowała siedziska i lustra, ale jeszcze nie jestem nawet na etapie rozglądania się. Ja już lustro w Ikei sobie upatrzyłam, a pod nie chę konsolkę w stylu takim jak to siedzisko. Tylko jeszcze trochę A propo's wybierania sprzętów: ja chciałam tylko, żeby piekarnik miał prowadnice teleskopowe i timer i katalizę albo pyrolizę. Natomiast indukcji nigdy nie miałam więc nawet nie wiedziałam co musi mieć. Ważne było dla mnie, żeby nie miała listew po bokach ani fazowanych rantow, bo ja montowalam ją na równi z blatem. Kuzyn, ktory prowadzi sklep z AGD podpowiedział mi tylko, że dobrze, zeby miała booster (jakkolwiek się to pisze) na każdym polu. Mam zwykłą BEKO, spełniła te wymogi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 23.02.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Dziewczyny, ale naklikałyście przez caly dzień Dzisiaj konkurentka odpuścila;) czyżby mobilizowala siły na 28? wczoraj naklikałam różnicę 20% - żeby zmienić wynik o 1% trzeba kliknąć chyba ze 30razy !!!! Cóż, nic więc dziwnego że odpuściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 23.02.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 wczoraj naklikałam różnicę 20% - żeby zmienić wynik o 1% trzeba kliknąć chyba ze 30razy !!!! Cóż, nic więc dziwnego że odpuściła Traktujesz to jak wyzwanie co?:D:D:D:D:D:D Szkoda że u mnie się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 23.02.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Traktujesz to jak wyzwanie co?:D:D:D:D:D:D coż, zgodnie z powiedzeniem NASI GÓRĄ !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.02.2012 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Matilde muszę posprawdzać modele na jakiś instrukcjach bo nie pamiętam dokładnie. Wieczorem Ci podeślę.Jeśli chodzi o zmywarkę, to najczęściej korzystam z funkcji połowa wsadu, albo mycie 30 minut. Korzystam też z opóźnionego startu, regulacji poziomów szuflad. Po większych imprezach pakujemy całą zmywarkę i nastawiamy program eko 50. Więcej funkcji nie używałam, bo nie było takiej potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 23.02.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Mebelki kuchenne dojechały dzisiaj zgodnie z zapowiedzią:) Jutro drugi dzień montażu. Nie obyło się bez problemu, firma zapomniała o garderobie. Montaż będzie opóźniony. Za to szafa i kuchnia jutro powinny być gotowe:) Na szczęście późno zamówiony zlew dzisiaj dojechał. W następnym tygodniu zaczynam sprzątanie. A jutro mały wypad do Nałęczowa z siostrą. Wkońcu należy się trochę relaksu po ostatnich tygodniach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OloLulu 23.02.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 cześć dziewczynki mało tu zaglądam ostatnio, ale czasu brak, wskoczę przejrzę i wyskoczę NO i przyznam szczerze że jakaś taka zagubiona sie czuję na razie, gdyż Wy wszystkie już przynajmniej o wykańczaniu piszecie (nie wspomnę o meblowaniu;)) a my dopiero materiały zwozimy ale za jakiś czas i mnie te etapy czekają więc będzię mozna fotki wrzucać (Wasze są przepiękne:) Mam pytanie: czy za postawienie naszej koniczynki prostej stanu surowego otwartego (łącznie z tarasami, schodami, kominami itd) za robociznę 42000 zł to dużo ? Ps. Mam nadzieję że się nie pogniewacie jak będę Was tak podpytywać czasami Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.02.2012 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Mebelki kuchenne dojechały dzisiaj zgodnie z zapowiedzią:) Jutro drugi dzień montażu. Nie obyło się bez problemu, firma zapomniała o garderobie. Montaż będzie opóźniony. Za to szafa i kuchnia jutro powinny być gotowe:) Na szczęście późno zamówiony zlew dzisiaj dojechał. W następnym tygodniu zaczynam sprzątanie. A jutro mały wypad do Nałęczowa z siostrą. Wkońcu należy się trochę relaksu po ostatnich tygodniach:) Sylwia no to mam nadzieję, że dziś już uraczysz nas jakimiś fotkami. A w Nałęczowie będziesz tylko jutro czy i w niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.02.2012 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 cześć dziewczynki mało tu zaglądam ostatnio, ale czasu brak, wskoczę przejrzę i wyskoczę NO i przyznam szczerze że jakaś taka zagubiona sie czuję na razie, gdyż Wy wszystkie już przynajmniej o wykańczaniu piszecie (nie wspomnę o meblowaniu;)) a my dopiero materiały zwozimy ale za jakiś czas i mnie te etapy czekają więc będzię mozna fotki wrzucać (Wasze są przepiękne:) Mam pytanie: czy za postawienie naszej koniczynki prostej stanu surowego otwartego (łącznie z tarasami, schodami, kominami itd) za robociznę 42000 zł to dużo ? Ps. Mam nadzieję że się nie pogniewacie jak będę Was tak podpytywać czasami Z góry dziękuję za odpowiedź Podpytuj, podpytuj, fm to skarbnica wiedzy. Co do ceny, to nie wiem jak inne dziewczyny płaciły, ale ja za murowanie domu plus balkony, schody, kominy i robota dachu zapłaciłam 25 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.02.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Wczoraj korzystając z okazji że mama zabrała nasza Gwiazdę na tańce i do kina to wyskoczyliśmy na zakupy farbowe i prawie do północy malowaliśmy ściany.Jest grafit, taki jak miał być, efekt extra.Jutro tez będzie skończony kominek.Zamówiliśmy też listwy przypodłogowe, białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 24.02.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 no no, zapowiada się ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.02.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) A no i jeszcze szukam wzoru barierek na balkony, będą z kwasówki :wiggle: ma być coś w tym stylu Edytowane 24 Lutego 2012 przez Karollinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 24.02.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 proste i ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.02.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 proste i ładne Takie jest założenie że ma być prosto i ładnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 24.02.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 A no i jeszcze szukam wzoru barierek na balkony, będą z kwasówki :wiggle: ma być coś w tym stylu [ATTACH=CONFIG]102803[/ATTACH] powiem szczerze, że trudno znaleźć coś w ramach inspiracji..... Balustrady z kwasówki są niemal wszystkie takie same, ewentualnie z wypełnieniem: http://rafmar.com.pl/uploads/images/Gallery/balustrady/Obraz-1309.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.02.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Gosiu zdrówka, jak już antybiotyk dostałaś to nieźle Cię dopadło. Odpoczywaj i kuruj się.Dobrze że dzieciaków nie dopadło.My w tym roku na szczęście nie chorowaliśmy, żadnych lekarzy, żadnych leków (odpukać). No poza jelitówką Kingi, a tak to spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts